AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Seçkin Özdemir gelse...
D diyorum bende yalan yok :))
sevgilimi ne kadar sevdiğime bağlı o yüzden net bişey söyleyemem:))
çok aşırı hayranı olduğum bir ünlü olmadığından galiba bırakmam derdim
Oyle bir unlu yok ama olsaydi birakacak sevgilimde yok :) olsaydi birakmazdim :)
Sevgilimi Bırakmam. Çünkü yarın ünlü beni bırakır. Ünsüz kalırım.
vay beee ankette bile görüyosunuz ki erkekler daha sadık.. helal adamlar..
Sevgilim olduktan sonra kimseye hayranlığım kalmadı tek hayranı olduğum oydu
Kıskanç bir insan olarak herkesin peşinden koştuğu bir ünlüyle yapamazdım yani sevgilimi tercih ederdim ;)
Bazi insanlari uzaktan sevmek gerek ve unlulerde bu insanlardan oldukca fazla bulunmakta. Sevgilimi birakmazdim.
Hamam tası gümüşten :):
https://youtu.be/Dir9RHcRUGIünlü dediğin nedirki :) sen ben gibi bir et parçası ayrıca onu sen ben ünlü yapmışız neyine değer vericem
Benim hayrani oldugum unluyle sansim olacaksa diger hic kimse umrumda degil. cunku dedigin gibi fena hayraniyim.
Bırakır giderim arkama bile bakmam bende yalan da yok hilaf da (RİHANNA) bitiyorum hatuna be ulan ne fıstıklar var be :)
sevgilimden ayrılmam (aldatırım) sadece mıranda kerr ile 1 gece zaten daha fazlasını hayal bile edemıyorum :D
Birakmam o zaten unluyse kendinden gecmistir bize birsey kalmamistir.
Birakirdim tabi 3 gunluk dunyada mutlu da mi olmayalim
Bak sevgili dedigin icin birakirdim diyorum eş olsaydi asla 😌
Sevgilimi birakmam diyenler cok adi yalancisiniz adamim :D
aynennn :))
Ne zaman insanlık yalancılıkla aynı oldu?
Beni itham etmeyin yalana gerek yok coguda birakir sevgilinizenekadar deger veriyosunuzki?
Valla ünlüde olsa hayranda olsa hayatımı paylaşacağım biri için değişmezdim
Barbara palvin e hayranım. Sevgilimde kimmiş pehh. Ayrıca sevgilimde yok zaten :)
valla dunyanin en emsalsiz guzel unlusude gelse variyetiylede beraber
benim yanim yarimin yanidir.
önüme tirilyonları serseniz sevdigimden vazgeçiremezsiniz beni..
Sevgilimi bırakmam ama ünlü ile bir süre takılmaca yaparım.
sevgilim olmadığından Maisie Williams gelirse hayal bile edemiyorum taparım ona kız :)
Avril Lavigne hastasıyım, ama asla sevgili bırakmam..
kim olduğu önemli değil sevgilimi kimseye değişmem ben
Hic bir ünlünün hayrani değilim bu yüzden sıklara yanitim yok :)
Rihanna'nın Dövüldüğü, Adriana Lima'nın Aldatıldığı bu Dünya da seni harcarlar Hatçeeeeeeeeeeee :)
Ünsüz birine hayranım o da eşim. Konu kapanabilir. Maceraya gerek yok.
sevgilim aşık oldugum kız olsa bırakmazdım ama öylesine hoşlandıgım bir kızla çıkıyorsam örnegin jennifer connelly için sevgilimi bırakırdım
Ya abi ben sevgilime onu Miranda Kerrle aldattığımı söylesem vay be helal olsun koçum deyip sırtımı sıvazlamazsa bende adam değilim :D
lütfen.. sevgilimi bırakmam tabi ki. onu sevmeye başladım iyice
Unlulerin hepsinin de burnu havada. Resmen kaf daginda onlari muylu etmek cok zor ya cok zengin olacaksin ya da inanilmaz saygin.
sevgiliniz var ve onu seviyorsunuz diyorun sonrasinda fakat yaziorsun bunun fakati yok, bir insani seviorsan onu gecici bir heves ugruna birakmazsin veya üzmesin.
Sevgilim varken (olsaydı yani) ne yapayım ünlüyü ben sevgilimi seçerdim tabi ki ama buna rağmen başka bir sebepten daha sonra ayrılırsa işte o zaman o kıza ne yapacağım belli olmaz :D
Bir tek hayran oldugum kisi var o da avril lavigne.. cok ciddi soyluyorum ki o gelip bana yalvarsa bile sevgilimi birakmam ;)
Rita Ora gelsin dünyayı tanımam ajsjdj
ah evet biseksüelim
Gerçekten var hayrani olduğum 2004 ten beri halada asigim İsmail yk :) ünlü diye değil onu belirtiyim sevgim gerçekten çok parasız kalsin o olsun yeter bana :) hem sevglmle hem de isomla olurdum :)
Unluyle olup rezil olcagima sevgilimi kalbimin unlusu yapar omur boyu mutlu olurum
nolcak ıste sayın unlumuzun yatagında son bulup seven garıbanın yanına tıpış tıpış donersın
Ünlü dediğin rihanna ayarındaysa herkesi terkederim sevgili ne ya da Jessica Alba
Değil Kıvanç'ı , Bread Pitt i getirseler yine vazçemem sevdiğimden.
ünluyle degil ünsuzumle yasamayi tercih ederim kesinliklede ayrilmazdim...
Su an sevdigim olmadigi icin kesinlikle ünlünün teklifini degerlendirirdim :D
sevgilim yok olsa bırakırdım
eşimi kesinlikle hayır
sevdiğim adami birakmam eğer gerçekten çok seviyosam
davul bile dengi dengine kesinlikle ihanet etmek olmaz.
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazım. Tercihimi sevgiliden yana kullanırım.
Sevgilimi bırakmam ama ünlü ile bir süre takılmaca yaparım.
Sende bir bred pit hayranlığı var ama bakalım sonun ne olacak.
charlize theron ne kadar çok hayranı olsamda sevdiğim insandan vazgeçmem
Ikisini birden idare etmeye calisirim akskdjdjdjsjd
fernando alonso ise bir süre takılmaca yapar sonra olayın akışına göre değişir herşey zaten
Valla olsa kaçamak yapardık ama hiç kimse için hayatımı kökten değiştirmem arkadaş.
Neymiski ünlü sarkiyi bende söylerim veya askim söyler. Ünlü dediklerimiz zaten orda burada onunla bununla adam yerine bile koymuyorum onlari :D
Asla bırakmazdım, bir anlık zefk için bütün hayat boyunca beraber Olacağım Kişiyi bırakmazdım
Evet birakirim kesinlikle. Enrique İglesias herseye deger :* :* :*
sevgilimi çok seviyosam şu mod: B seç sevgilimi bırakmam ama ünlü ile bir süre takılmaca yaparım. :D
gerçekten seven başkasına bakar mı?
ya gerçekten seviyosam bakarım değil :D tamam bakılmaz ama sürekli görmek istediğin birisise izin alırım bir kere şans isterim :D
Bu soruyu sorduğuna göre senden şüphelenmeye başladım
Murat boz hayraniyim sevgilimi sevme derecesine gore degisir altarnatifler
Ben zaten fena hayranı olduğum ünlüyle sevgiliyim :d