Hola!💌💜 Özellikle bu konu hakkında soru sormak istedim. Şahsen benim olan sevdiğim, herkesten daha yakışıklidir. Tabii ki bu kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak sevdiğiniz ve sizin olanı tek görmeniz ve tek onun güzel olduğunu düşünmeniz ciddi anlamda mükemmel bir duygudur. Siz ne yapardiniz bu durumdan?
Daha güzelini/yakışıklığını bulduğunuzda, sevgilinizi terk eder miydiniz?
#SelamGençlik İlişkilerimde fiziksel veya karakter veya başka başka nedenlerle genel geçer yargılara ve tabulara daha fazla hitap eden bir erkeği o an kalbimde ve hayatımda bulunmayı başarmış erkeğin yerine kesinlikle getirmem ve istemem. Ne istediğini bilen, kararlı ve inatçı karakterime aykırı, bir de sevgi zekama çok uzak tavırlar bunlar. Sevdiğimi kusurlarıyla, hatalarıyla, başarısızlıklarıyla ve sadece "O" olduğu için sevmenin peşindeyim. Muazzam özellikler karşısında sakin ve telaşsız, kendimden ve kimi istediğimden emin durmak beni tanımlıyor tam olarak her daim.. #TubaSueda
Hayır tabii ki de dış görünüş önemli değil sevmem lazım yani dış görünüş pek bir şey ifade etmiyor benim için ve zaten şöyle bir şey var ben birisiyle sevgili sen oraya kadar geldiyse büyük ihtimal onu çok seviyorumdur ve bu zaten benim en yakışıklımdır benim başkasını daha çok yakışıklı görebilme gibi olasılığım olamaz
Ben sevgilimi komple bir bütün olarak seviyorum. Tek tek parça olarak bakarsak belki daha zeki, daha güzel göğüslü, daha esprili, daha seksi... vs vardır mutlaka. Ama benim kabul ve beğeni kriterlerime göre uyan hepsi bir arada bulunmaz.
Sevgilim her kimse dünyanın en güzel 2. Kızı olur benim gözümde (kızımız olursa 3. lüğe düşer 😅) o yüzden ondan güzelini bulmam imkansız ha diyelim buldum hayatımda hiçbir şey değişmez.
Gözüm sevdiğim insandan başkasını görmez yakışıklı olmasa dahi asla başkasını ona tercih etmezdim tabi herkes için aynı durum geçerli değil karakter meselesi
Hiç büyük konuşmayın sevgiyle nefret kardeştir. Her şey birgün biter ve kalpler de değişir. Terk edemezsiniz belki ama aldatırsınız belki. Herkes bir değil tabii
Çok şükür kişiliğinden bu kadar ödün verecek pozisyona düşmedim. Sevgilimden çok yakışıklılarını da gördüm ama ben onun tipine değil karakterine aşığım. Hiç kimse bir o etmez benim için.
çok seviyorsam zaten sevgilim benim için en güzelidir. eğer başkası güzel geliyorsa demekki sevmiyorumdur ozaman zaten bırakmam gerek. karşıdakine yazık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aldatırım çünkü bir erkeğe sadık olmak bana göre pişmanlıktır gençliğime yazık derim