Bırakırım
Bırakmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu kadaaaaaar karakterli ve sevgilisinden vazzzgeçmeyen insanın arasında ben diyorum ki ; eğer ki benim ara sıra dahi olsa canımı sıkıp huzurumu kaçıran bir sevgiliyse anında bırakıp diğerine geçerim. Ki halihazırdakide zaten çok yakışıklı ve çok iyidir ama onun kadar yakışıklı ve onun kadar makam mevki sahibi olursa ancak bırskırım. Sadece tipi için bırakmam. Her şeyiyle onun kadar iyisiyse evet.
Hatta bazen hiçkimseyi bulmamış olsam bile bırakırım. Sevgilimi bırakmak en sevdiğim şey.
Ben güzelliğe göre sevgilimi bırakmam, seviyorsam zaten benim için en güzeli o dur. Başka yöne bakmam, hayatım da biri olduğunda hipnotize olmuş gibi sadece onunla yatar onunla kalkarım...
Beni seven güzel birisini bulduysam onunla birlikte olurum ama her zaman daha güzelleri ya da onun kadar güzel olan kişiler her zaman karışma çıkar ve çıkacaktır ama onlar sevgilim kadar beni sevmeyecek beni mutlu etmeyecektir oncin öyle kişilerle birlikte olmak pek anlamlı olmaz.
Bırakmam... en güzeli ile az güzelin arasında bir fark yok... hepsinde iki meme bir vajina... o yüzden aranmaya gerek yok... hangisi kafana uyuyorsa, hangisinin yanında rahat ediyorsan güzel odur bence...
Cevap
62Cevap
Sevgilimi bulduysam ondan daha güzeli yoktur benim için. O gözümde güzellikte son seviye boss’tur 😄 ötesi yok
Çok basit bir nedeni var. Zaten daha güzelini / yakışıklısını görünce bırakıcaksan zaten hiç değer vermemişsin demektir. Ve benim gözümde kalpsiz bir canavarın tekisin
Hep ikilemde kaldığım bi sorundu. Çözümü gene kendim buldum. 2 si ile beraber takılıyorum ayrı ayrı. Şimdi ne oldu. Kimseyi mutsuz etmemiş oldum. Ben gene iyi biri olarak kendimi feda ettim.
Bırakan bizden değildir 😃 Bırakırım diyen erkekler daha fazla çıkmış, bir de paragöz diye bize laf atarlar dönüp kendi totolarındaki kakaya bakmadan..
Sevgilimi dış görünüşüne göre asla yargılamam. Ayrıca, benim güzellik algıma göre sevgilim en güzelidir. Bu nedenle, sevgilimi dış görünüşe göre birisiyle kıyaslayıp da ondan ayrılmam.
Normalde tipe bakmazdım ben ama son yaşadım şeylerden sonra karşımdakinin huyuna baglı bir sıkıntı varsa bırakırım (kullandınız araba hep arıza veriyorsa daha iyi bir araba çıktıysa karşınıza niye almayasınız sanayiye gitmek mi var hep ya da sıkıntısız binmek mi ) öyle düşünün
Ne bu ayakkabı mı, kıyafet mi? Dünya da her zaman daha iyisi daha güzeli daha yakışıklısı olacaktır. Ama sevenler için en iyisi hep sevdiği kişidir. Bu böyledir.
Tabiki bırakmam çünkü seviyorum yakışıklı ararsan her yerde var bana bakmazlar değiller kuyruk sallamam yeterli
Ben kendime göre en güzelini bulmuşum zaten gözüm eğer başkasını daha güzel görüyorsa sıkıntı var demektir.
Hayatta her zaman herşeyin daha iyisi olacak. Benim dünyam kendime göre şekillenmişse en iyisi beni ilgilendirmez.
Varken olanın değerini bilmeli , ona sımsıkı sarılırım ve derim ki senden daha iyisini bulamam
Asla bırakmam. Zaten birine aşık olursam hiçkimse ondan daha güzel gelmez gözüme
Bırakırım diyende sevmiyordur.
o benim dünyalar yakisiklim bir
Gülüşü var... bir gülsün eriyorummmm 🌹❤👉🏻👈🏻 öyle bir imkan olmazdi ondan daha yakisiklisi yok
Şu kadar sevilsek be abi 🚬
Ben tipe bakmıyorum ama cidden belki ilk görüşte önemlidir etkisi vardır ama kişilik her şeyden önce gelir karakterli insanlar için
Sevdiğim zaman daha yakışıklısını bulamam. Çünkü aşk gözümü kör ediyor..
Yani böyle bir sebepten bırakmam..
Benim alamadığım herkes bu kadar "mert" de
Dışardaki bu kadar namert nerden türemiş uzaydan mı gelmişler.
Lafa gelince herkes ölçülü, iş realiteye döndüğünde kınadığı herşeyin başrolünde insan takliti yapan varlıklar.
Bu tarz sorularda bakıyorum herkes olması gerekeni yazıyor.
Gerçek hayatta yaşadığımıza bakıyorum alakası yok. Bu toplumda bir tezatlık var. Aklıma sagopanın şu şarkı sözü gelir hep bu durumda;
Bilirler herşeyi doğru ama niye yürüyüp durular eğri
Çık şu işin içinden çık şimdi ! 🤷♂️
Aynen herkes bukadar gururlu herkes bukadar Adeletli doğruyu söylüyor burada görüş olarak Real hayatına bak bide davranislar farklı meselq örnek olarak diyorum şöyle soru oluyor bazen sevgilin sendem ayrılsa geri donse afedermisin hayır asla falan gururlular sözde oysa gizli olaral soru açıyorlar böyle biyle etti affetim şimdide bunu yaptı falan çelişki icindeler görüş atanları asla samimi bulmuyorum yuzde 90 doğruyu yansıtmıyor
Iyi bir yalancının çok ıyide bir hafızası olmalı tezinin kanıtı sizin söylediğiniz işte.
Söylediğin yalanı sürdürmek için geriye dönük çok iyi bir hafızan olmalı. Yoksa birgün gelir söylediklerinin detayını hatırlayamazsan kendini ele verirsin.
Amaan çokta takmıyorum ben insanları kendime bakıyorum.
Kimsenin günahından ben sorumlu olmuycam sorun olarak kendimi kurtarırım becerebilirsem.
Burçlara inanmam ama yay'ım sanırım.
1. Aralık ne oluyor.
Yay mışım evet google amca öyle söylüyor.
Eğer sevgili oldu isek o kişinin beni tamamladığına inanırım ve geleceği düşünürüm he nasip olur olmaz ama bu bir eşya değil değiştirirsin bu seni tamamlayan bir şey
Sevgilim yok ama olsa asla öyle bir şey yapmam. Ki zaten sevgilimden daha yakışıklı birini göremem ben. Benim için o her şeydir.
Katılıyorum benim de yok bee
Cok isterdim olmasini ama olmuyor
Kız cevremde yok pek
Sevgili olmuşsam ayrılana kadar en güzeli benimkidir zaten 😂😂 Ayrıldıktan sonra ben buna mı baktım felan diyebilirim atış serbest 😂🤣🤣
Neye göre kime göre güzel/yakışıklı?
Sevdiğim adamın kusurları gözüme batmaz ki. Bırakmam 🥹♥️
Bırakmam benim aşkım zaten oldukça karizmatik kimseye kaptirmaaya niyetim de yokk
Sevgi icin tipten fazlasi gerekiyor. Bi kere sevmissem gerisi bos
Helal olsun
Bırakmam tabi ki yakışıklılık benim önceliğim değil.
Oyuncak mı bu shsshjds gerçi duygular oyuncak olmuş sorduğum da soru olsa, bırakmam elbette
Seviyorsam sadece görüntü için birinden ayrılmak kadar karaktersizce bir davranış
Maalesef ki pek çoğumuz bırakırız :(
Güzellik değil olay, ya çekicilikten dolayı, ya da duygusal sebeplerden dolayı bırakırız. Genelde sebep bu ikisinden biri olur
Bırakılmaz ikisi de aynı anda idare edilir. Bu konuda oldukça başarılı çoğu kisi😂
Duyduğum ilgiye bağli. Karşı tarafı seviyorsam neden bırakayim ki?
erkeklerin cevaplara bak ya aman hepiniz mertlikte zirvesiniz evet!
Daha yakışıklısı olduğunu bilerek sevgilimi seçtiysem niye bırakayım ki
adam gibi sevenlere adam olan kişiler lazım adamı bırak bunu düşünen oğlan olur ancak.
Daha iyisi karşıma çıkar diye diye kızların çoğu yalnız kaldı.
Tabii ki bırakmazdım her şey dış görünüş değil 🙃
Yüzeysel biri olmadığım halde buna net cevap veremıyorum... bazı seyler sozle anlatılmaz.
ne bu kıyafet mi araba mı sevgi sevgi öyle atıp gidemezsin.
Karaktersiz biri değilim, hayatımda biri varsa gözüm başkalarını görmez
Şu an bir sevgilim yok ama benim aklım da kalbimde sadece gülümsemesine öldüğüm ona ait olur.
Ordan bakınca mankenlik ajansına mı benziyorum sjsjs
İnsan doyumsuzdur her zaman daha fazlasını ister ama gerçekten sevdiği ve alıştığı zaman gözü başkasını görmez
Her zaman olduğu gibi adam olanı lazım her konuda her kişiliğin adam olmayana ne yapsın bu kader bu saçlar.
güzelin güzeli var. sonu yok yani. bırrakmam.
Bırakmam asla bi kere sever insan adam gibi sevmeli ne öyle yarı yolda insan bırakılır mi hic senin Kadının/Erkeğin dünyanın en iyi en güzel kişidir zaten
Aga adı üstünde "sevgili" insan birini gerçekten seviyorsa, o sevdiği kişi diğer tüm insanlardan bambaşka oluyor. Gözü ondan başkasını görmüyor. Daha güzeli olsa bile... (Kendi deneyimim)
Yani şu soruyu sorma fikri bir insana neden gelir anlamadım da.. Daha iyisi var diye insana sevdiğini sevmeyi bırakır mı. Guzel diye biri sevilmez sevdiğin için güzelleşir daha da
eğer cidden bıktıysam ve daha iyi si geldiyse çok uzatmaya gerek yok.
tabikide bırakmam ne o öye ya sevmek mi yoksa seçmece karpuz mu.
ne bu da a diyince bırakıcam bence saçmalık hatta öyle olan varsa dünyadan silmek lazım.
zaten şıp sevdi biriysen bırak ya ne uğraşıyorsun ki ama sevgi başka şeye benzemez.
aslında manitamda yok ama gene cevaplıyım... bana ne awk güzelinden, onu seçtim, onu sevdim... benim için sadece dünyada o var ne yapıyım ondan başkasını
Niye bu kadar kötüsünüz ya? Birini seviyorsam en güzel/yakışıklı odur zaten gözümde.
karakter yoksunu biri olmadığım için ve sevgime sahip çıkan biri olduğum için aklımdan geçmez.
Benim canım olan birini başkası için canımdan olmam lazım bence ölüm gibi.
Saçma görünüşü cok ıyı olup serefsız mi olsun onemlı olan saygı sevgi hosgorulu olmak bırbıırnı anlayan ıkı insan olmak
saçma hareketleri yoksa karakterli biriyse neden herşeyi geçtim biri varken birine bakmak aptallıktır.
asla öyle bir şey olmaz ha öyle olanlar yok değil cidden çıprından çıkan var o yüzden susuyorum bazen.
ne kadar saçma bir soru sevgilim benim için dünyanın en yakışıklı adamıdır zaten
karakter beklerim sevgiden ama adam olanından ve kadın olanından her aşkın bir gururu vardır.
bence öyle düşünen birinin akıl yetisinde sorun var diye düşünürüm cidden saçmalık.
o zaman aşk olmamıştır kuş gibi daldan dala atlayan çekirge gibi o kişi kız erkek farketmeksizin dir
Her zaman daha iyisi vardır bu yüzden doğru insanı aramak gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?