🙏🙏🌺🌿🌺
ben etmem vss demiş ee bu aldatmalar yarı yolda birakmalar ayrılıklar neden çoğaldı peki bukadar...
SENİ ASLA BIRAKMAM DEYİP SÖZÜNDE DURAN TEK KİŞİ AZRAİLDİR...😂😂 gerisi hep bir muamma...

Hayır bırakmam elbette. Ben onu sadece güzelliğine bakarak onunla sevgili olmadım. Onun kalbini seviyorum. Bazen bana çok kızıyor sebebini anlayamıyorum durduk yere sinir oluyor sinirini benden çıkarıyor ama ben onun en öfkeli anında bile onun kalbinin derinliklerini biliyorum görüyorum. Onun o olumsuz hareketlerine karşılık bile kötü bir davranışta bulunmuyorum çünkü biliyorum o da bunları isteyerek yapmıyor ben onun kalbini seviyorum derinlerindeki adamı seviyorum sadece yüzünü gözünü saçını değil
Ay bırakmam mı , anında k.. tekmeyi basarım 🤣şaka şaka. ayran gönüllü değilim. Sabitlenip kalıyorum 👍
😂😂 aynı ben işte
Bu konu başıma gelen olaylar tam aşkımı buldum dediğim insanlar evi çıktı yuva yıkanım yuvası olmaz benim istemediğimi başkasına yap * altın kaplama olsa bile ben aldığımı son nefesime kadar bırakmam gelinlik le gelen gefenle gider allah ömür verdiğikadar yaşarız
Yani eski sevgilimi göz önüne alırsak onun kadar güzelini bulmam zor. O yüzden vazgeçmem zor olur 😂😂
Eee sonra ne oldu ayrıldın mı peki Mete
Haydaaa neden ama
Ayrılığın sence kimden kaynaklı oldu senden mi karsindaki insandan mi
Anladım ama sen daha sakin ağır başlı ciddi bir karaktersin Mete seni tanıdığım kadarıyla öylesin insanlar hep zıt karakterlerle daha iyi uyum sağlar bu bilimsel olarak ta araştırildiginda bu şekilde bir sonuç elde edilmiş insan kendi karakteri kişiliğiyle aynı yapıya sahip insanlarla anlaşamıyormuş
Sen şimdi ağır başlı bir karaktersin oyuzden daha cıvıl cıvıl neşeli insanlar daha çok ilgini ceker
Ama sen gerçekten muhtesem bir insansın halden anliyorsun çok iyi bir dinleyicisin , insan seninle konuşunca rahatlıyor insana çok iyi grlen bir tarafın var. Oyuzden senin sevgilin çok şanslı olur
Sen boğa burcumusun Mete çünkü boğalar iyi bir dinleyici dır ve kıskanç bir yapıya sahip olurlar
Ben burada mesela 9 aydır tanıdığım samimi olduğumuz insanlar var ama ne zaman kendimi kötü hissetsem hemen kendimi senin karşında buluyorum sana anlatmak istiyorum oysa beni daha uzun vadeli tanıyan erkrkler bwysnlar var burada oyuzden burdaki varlığın beni
gercekten çok mutlu ediyor ve kendimi çok şanslı hissediyorum bunun için sana ne kadar teşekkür etsem az olur
İnşallah gülüm konuşuruz tabi
Senin burcun ne Mete boğa burcumusun sen
Evet yengeç burcuyum ve burcunun hemen hemen bütün kisisel özelliklerini taşıyorum
Akrep burçları çok kıskanç olur zaten ve çok iyi bir gözlemcidir hisleri çok kuvvetlidir bir insanın samimiywtsizligini yalanını hemen hissederler çok şüpheci bir yapıya sahiptir en dedektifler akrep ve yengeç burcundan çıkarmış zaten çünkü kafasında bir soru işareti olduysa onu çözmeden birakmazlar çünkü uyku uyuyamazlar içi içini yer netliği severler akrepler dışardan her ne kadar köyü lanse edilse de aslında gerçekten çok güzel severler sevdiğini sahiplenirler çok merhametli ve paylaşımcı olurlar uckuruna düşkün olurlar. Onlar için cinsellik sadece bir bütünleşme değil bir sanat niteliği taşır ve bunun da hakkını verirler akrepler in en zor yanı dengesizlikleri dur aniden patlarlar aniden sonerler. Sinirli bir yapıya sahiptir ve alttan alınması idare edilmesi gerek bir kişiliğe sahiptir eğer bir akrebi seviyorsan onu çok iyi tanınan ve huyuna gitmen gerekir eğer bunu yaparsan ve onu cozebilirsen bir akrep sana cenneti yaşatır zor gibi görünürler ama aslında çok kolay bir kişiliğe sahiptir karşısindaki insan da ilk aradigi şey güven dir akrep bunu hissetnezse o insanda uzaklasir. Bir akrep karşındaki insanın hakettiğinin daha fazlasını verir iyiyse daha fazlası kötüyse daha fazla sen neyi hakediyorsan onu verir herkese yanlış yap ama akrepe yapma çünkü intikam alma dürtüsü de çoktur. Bir akrebin çünkü akrepler çok dürüstuk tek ilkesidir ama akrep gerçekten güzel sever sevdiğini sahiplenirler ve korur
En güzelini yapmışsın çok kıskanç olmak karşınızdaki insanı sıkar bunaltir. Tam tersi sevdiğini serbest bırak seni gerçekten seven birisi bir adım öteye gidemiyor zaten her şey dozunda güzeldir kıskanılmak sahiplenilmrk bir kadının çok hoşuna gider gerçekten ama dozunda olursa
Önce kendine güven sonra karşındakine
Aynen öyle yengeçler gerçekten güzel sever tutkulu severler sevdiklerine çok bağlıdır sadakatli olurlar çok evcimen ve ek yetenekleri gelişmiş olur muzahi bir zekaya sahip olurlar neşeli ortamı senlendiren bir kişilikleri vardır hayatlarına az öz insan alırlar herkesle konuşur ama herkesle samimi olmazlar çok detaycı olurlar hisleri çok kuvvetlidi olur , çok anaç ruhlu ve sahiplenici olurlar çok merhametli ve vicdan sahibi olurlar ruhlarını i baskalarinin mutluluğu dan besleler karşındaki insanı nutlu görünce ya da ya da nutlu ederse mutlu olurlar sanatsal bir ruha sahip ve romantik olurlar cinsellik onlar için yapmak için yaptıkları bir eykem değil aşkla yaptıkları bir eylemdir çok duygusal hassas ve empati yapma özelligine sahiptir sakinliği huzuru düzeni severler inatçı olurlar hırslı olurlar aile hayatına düşkün olurlar hayel perest olurlar tartışma oetamini sevmezler böyle bir durumda hemen sessizce o kişiden ya da o yerden uzaklaşırlar çünkü duygusal oldukları için olumsuz seylerden çabuk etkilenirler sevmek ve sevilmek için yaratılmışlardır maneviyata değer verirler çılgın bir ruha sahiptirler , dengesizdirler ruh halwri gün içerisinde sürekli değişir çok mutluyken biranda uzulebilir ya da çok üzgünken biranda neselenip gulebilirler heyecanlı bir yapıya sahiptirler , tutummudurlar geleceğini garantiye almayı severler ve birikim yapmayi severler çünkü hem güvende olmak isterler sempatik bir kişiliğe sahiptir dişil enerjileri yüksektir yemek yapmayı mutfağı severler bir olayı bir konuyu günlerce uzatma eğilimine sahiptirler sürekli düşünür düşünür kafa yorarlar kendilerine acı çektirmeyi severler genekde sıcak kanlı konuşkan samimi bir yapıya sahiptir insan ilişkilerinde başarılıdır herkesle anlaşır ve uyum sağlarlar duygusuz duyarsız bir kisilkite barinamazlar çünkü mantığıyla düşünür duygularıyla hareket ederler keskin bir zekaya sahip olurlar aşkın ve tutkunun temsilcisi olarak bilinirler
Daha önce çıkmıştı Mete gerçekten yüreği güzel bir adamdı ama hayat şartları yuzrunden ayrılmak zorunda kaldık ondan sonrada kimseyi sevenedim zaten dedim ya ayran gönüllü birisi değilim ben her gördüğüme konuştuğuma aşık olamam anlayacağın yumurta gibi adamı elimizden kaçırdık 😂😂
Amin gülüm inşallah 🙏
Cevap
58Cevap
Sevdiğim kişiyi neden bırakayım o kadar karektersiz birimiyim
hayır bırakmam
Güzellik dediğimiz şey göz alışana kadardır. Alışınca belkide ondan daha az güzel olanı bile ilgi çekici hale gelir. Bu açıdan yola çıkarsak bu yolun sonu yok... Yani güzel olanın peşine düşen insanlar gerçekten akılsız insanlar.
Bu kalp herkese aynı ritimde atamaz, dengini bulmuş ve o enerjiyi yakalamış ve de ritmini ona bozmuşsa gerisinin neye benzediğinin artık hiç bir önemi yok
Güzelliğin/yakışıklılığın sonu yok ki.. hep daha iyisi, daha çekici olani, daha estetik durani, daha derin bakani, daha daha daha.. dahası vardir.. önemli olan gözün gördüğüne kalbin akması, fikrin ve zikrin emin olması benim icin 🤷🏻♀️
Yok canım belli bir yol aldıysak geriye dönüş olmaz. Ancak olmayacağı konusunda bir fikir oluştu ama nasıl söylesek veya onun kafasında tereddüt olustuysa o zaman hizlandirikabilir dönüş yaparız ama böyle bir durum yoksa onunla mutlu olacağımız konusunda bir fikir oluştu ise dünyanın en güzel kızına olsa bırakmam. Bu sen olursan o ayrı mesele senin üzerine gül koklamak 😊😂😂
Iki gözün önüme aksın ki öyle bir şey yapmam zira sevgi zamnla oluşur be genç kız
Ya bu her insan için geçerli değildir zaten bazı insanlar ayran gönüllü olur bazı insanlar bir kişiye bagksnip kalır bu kişiye göre değişiyor genc adam
Zannetmiyorum öyle bir karaktersiz olamam. Ama günümüzde çoğu insan bunu yapıyor. Ben genelde güzelliği veya yakışıklı olmasını çok da dert etmem. Bakımlı olsun güzel ahlaklı olsun yeterli..
Anneannemin bir sözü var😄
Erkeğin güzelini, tatlısını ne yapacaksın kızım, yüzüne ekmek mi banacaksın der. O misal çok da önemli değil.
Helal sana kız
Yok, dünyanın en güzel kadınıda gelse bırakmam onu çünkü zaten çok güzel, ukraynalı 1,80 boy 60 kilo, hokka burun, yeşil göz, beyaz ten 😀 ayrıca sadece tip değil karakteride çok iyi, çok güzel ama karaktersiz olan bi kadınla ömür geçmez
Benim için en güzeli o sectigim ve beni seçen seven kişidir.
Başkasına neden bakiyim ki.
Eğer daha güzelini arıyor olsaydım zaten seçim yapmış olmazdım.
Önemli olan ne istediğinizi bilmektir.
Gerisi sadece bir reklam kadar kısa.
Sevgilim yakışıklı değil zaten rahat bulurum istesem
😂😂😂
Aslaa... benim sevdiğim dünyanın en yakışıklısı karşıma gelse bile değiştirmem. Zaten o benim gözümde dünyanın en yakışıklısı olur. Gözüm başkasını görmez 😊
Yok ya ne alaka. Sevgi güzellik ile ölçülmez ki. Ferhat Şirin'e aşıkmış onun için dağları delmiş ama Şirin öyle güzel bir kız değilmiş. Sevgi yürek ister. Güzellik değil.
Gelen gideni aratır bunu unutma birde ah alırsan yüzün gülmeyebilir bilemezsin yuva yıkanın yuvası olmaz derler ya onun gibi seni seveni bal zehirde olsa yut
Sevgilim yok, olmayacak da. Eş için cevap vereyim. Zaten her halini sevdiğimden, başkasını değil sevmek, görmem bile. Yani bırakma₥
güzelini napim ben yaa... sevgilim yok ama olsaydı ondan başkasını görmem ki. sadık bir insanımdır (asla bırakmam)
Biriyle birlikteysem veya olacaksam o benim için en güzeldir en tatlıdır en özen gösterilendir. Daha başka durumlar sebep olur bırakmama
Eğer ki yolunda iyi giden bir ilişkim varsa hayır bırakmam. Konuşmamıza rağmen düzelmeyen bir ilişkim varsa evet bırakırım
O kadar lüksümüz var mı ya.. buldukda kıllısı saçlısı keli mi kaldı 🙄
😂😂 aynen öyle valla görende seçeneklerin içinde bizi boğuluyor sanır 😂😂
Zaten çok denk geldim ama işte aşk öyle bir şey değil onu bırak onu al :D mesela bazı adamlar ilk arabasına aşıktır ilk göz ağrısıdır onlara son model arabayı versen yine istemezler bu bağlılık da denebilir bilmiyorum
Dünya güzeli gelsin ilişkim varken bırakmam.
Daha yakışıklısı daha çekicisi yok. Dünya nüfusu ondan ibaret ❤️
Hayır ben tipi için sevmem ki. Kalbime dokunani kimseyle değişmem..
Bırakamam. Çünkü sevgilimi dış görünüşü ile seviyorsam onunla sevgili olmazdım.
Seviyorum kelimesi bir başkasını görünceye kadarsa, bu gerçek bir sevgi değildir..
Hayır. Her zaman dahası var, önemli olan başka şeyler.
Bırakmayacak kadın olmadığı için yalnızlıktan şaşmam.
Kişilik karakter uyum varsa sevgilimde başkasına bakmayı bırakın yanından geçmem…!
Ben kıskanan sahiplenen baskın kadın seviyorum o yüzden böyle söyledim saydığım özelliklere sahip bir kadın varsa hayatımda tabi ki başkasına bakmam bence bu çok normal
Sevgi böyle bir şey değil ki.. Eğer bu duruma göre bırakma gerçekleşiyor veya kafa karışıyor ise sizin oinsana duyduğunuz şey hoşlantı veya beğenidir ki haliyle daha beğeninize uyan birini bulunca da ilginiz kayıyordur. O sevgi değildir yani zaten.
Tabi tabi zaten hep öyle daha iyisi var😁😁 bulduğunla kal işte be ne daha iyisi seksini iyi yaşa önemli olan o
Sen daha iyisini istemez misin @r_engarenkyollar
Hayır isyemezdim ayran gönüllü birisi değilim birisine aşık olmussam başkasının güzelliğinden haberdar bile olmam çünkü tekli ve uzun ilişki insanıyım sahiplenme ve ait olma iç güdüsünü seviyorum alışkanlıklarıma çok bağlı yaşayan birisi olduğun içinde yeniliklere açık değilim
Arada eskiyi getir yenisini al kampanyası olsa mı 😁🤣
Yok ya olmasin bence çünkü bir insani tanımak alışmak zaman alıyor herşeye sil baştan yap et boş ver öyle şeyler insanın gonlunu yorar
Ondandan güzelini/yakışiklısini bulsan bırakir mısin?
Tabii ki de bırakmam her şey dış görünüş değil, sadece dış görünüşünü beğendiğim biriyle sevgili olmazdım zaten.✨
Bi görseniz.. kendisi dünyalar yakisiklisi cevabim ise hayir yani MasAllah diyeyim bize tütütü hahaha
Sevgiliyi bulduk da bırakması kaldı 🤣
😂😂 valla yaa çok haklısın 😂 görende bizi seçeneklerin içinde boğuluyor sanır 😂 duygulandım lann kıyamam bize 😂😂
Gözüme değil gönlüme hitap eden güzeldir
" gönlümün sevmediğini gözüm neylesin ' der ve susarım...
Kral bir söze karşı eyvallah dedim..
Kralı gelse seni bırakmam. 🤤
Ya senin neden böyle sözlerini ben hiç ciddiye alamiyorum acaba 😂
Neden acaba? 😂
senden güzelini bulamadimm😀😀
Demekki yok olsa kesin bulurdun 😂
zor sultanimm😀😀
Ozaman beni elinden kaçırma derim benden birtane daha yok tarihi eser niteliği taşıyan bir insanım ben 😂 devletin beni hemen koruma altına alması gerekiyor çünkü neslim tükenmek üzere
seni kaçırmam sultanım.
Bu soruyu böyle sorarsan amaç güzellik ve yakışıklılık ise herkesin evet demesi gerekir
Bu sebeple asla bırakmam. İhanet gibi büyük bir şey yoksa sevdiğimden vazgeçmem öyle kolayca
Daha iyisi olduğunu bilerek sevgilimi seçmişim zaten. Niye gideyim ki
Hayır kesinlikle birakamam. Sevgilim oldugu donemlerde, dişi sinege bile bakmam
Sevgilimi sadece güzelliği için sevmeyeceğim o yuzden bırakmam
Birakmammm.
Yüzü güzele 40 günde doyarsin da gönlü güzele bir asırda doyulmaz derler.
Hoşuma gitmeyeni sevmem sevdiğimi bırakmam bırakana dönmem
Aşk farklı bir şey öyle güzel yakışıklı bulunca bitmez
sevgi öyle kolay bırakılcak bir şey değil telefon değil bu yenisi ve iyisi olunca bırakılcak kadar sevgiyi düşürmeyin bu kadar birini seviyorsanızda hayatınızı ona adayın başka birini görmeyin bile
Daha uzununu bulursam belki
Esya mı bu ya öyle şey mi olur
Öyle saçma şey mi olurmuş 😏
Cast ajansı değilim ki sadece güzelliğe bakayım
Zekisini bulsam belki biraz şrfsizim
Sadece südü bozuklar böyle bir şey yapar.
Daha ahlaklısını bulsam bile bırakmam 🥰
Sanmam, öyle karaktersiz olacağımı.
Sevgilim beni tipiyle tavlayamaz güzelliğini ben görürürüm onun p yüzden bırakmam
Bırakmam bana bağlı biriyse ama bağlı değilse eninde sonunda o sevgi ipliği kopar
hayır tabiki o zaman sırf yakisikli diye yanimda bulundurmus olurum bu da yakisik olmaz
Tek seçme hakkı verdim kendime. Başka yok. Bi defa seçip esaslı seçecez.
Hayır bırakmam
olsa bırakmazdım olmayacağı için sıkıntı yok
En yakışıklı zaten sevdiğim kişidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?