Tipik fingirdek hareketleri diyorum ben buna birini bulduğu anda diğer her şeyi yok saymak karatersizliğin yetersizliğidir hayatına birini aldıysan zaten doğru insan olduğunu düşünüp almışsındır diğer türlü zaten kolay, ucuz ve seçici olmayan bir kişilik oluyorsun...
Hayır zaten benim için en mükemmeli sevgilimdir ondan başkası da mükemmel olamaz. ayrıca ben sevgilimi hiç bir zaman bırakmam onu kusursuz olduğu için sevmedim.
Kimse mükemmel değildir önce orada anlaşalım. Herkesin farklı bir özelliği daha iyi ya da daha kötü olabilir. Yani biri cömertken, diğeri merhametlidir. Her iyi özellik bir kişide toplanmış olamaz.
Mükemmel insan yok ben sevdiğim kişiyi tüm kusurları ile bütün halde seviyor ve kabulleniyorum. Bunun aksi bir görüş zaten aşk olmazdı çıkar ilişkisi olurdu
Hayatımda bir kadın varsa , adını koyduğumuz bir ilişki yaşanıyorsa neden başkasını arayayım ki. Harem kurma niyetim neden olsun ki. Çok saçma. İlişkiler o kadar basit oldu ki zamanında şıp sevdi sakızları vardı. İlişkiler bu sakızın adını bile geçti.
Ama, zaten sevdiğim kişi mükemmel gelir gozume.. eğer kıyas varsa sevgi yoktur.. aranıyormus zaten.. benim sevdiğim zaten digerlerinden mükemmel... soruyu okuyunca bir hüzünlendim hee.
Başka birini bulmuşsun zaten sevgilini gerçekten sevseydin gozun disari kaymazdi. Bir söz vardı: iki kişi arasında kaldiysan ikinciyi seç birinciyi sevseydin zaten ikinciye gitmezdin gibi bir seydi
Hayatımda biri varken tek odağım odur. Hem severken her yönüyle sever insan, mükemmellik barındırmadığını farkında olarak. Eğer bu şekilde sevemiyorsak zaten birlikte olmak yanlış karardır.
Konu aslında yatırım yapmakla alakalı bir ilişkiye. Siz o kadar yatırımın zamanın üzerine sifon çekip ben giderim derseniz bu sanki bi tık maceraperestlik gibi olur.
Asla. Asla asik olmam diyodum ve oldum hasretlik cekiyorum simdi ve hic baska birinide dusunmedim cunku rabbime hep yalvariyorum ve inaniyorum ki bir gun karsiliksiz sevgim karsilik bulacak...