Kızlar Bir Adım Öne 30 yaşındayım. Üniversite okudum, atanamadım. İşim yok, hayatımdaki terk etti. Ben ne yapacağım? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor 30 yaşındayım. Üniversite okudum, atanamadım. İşim yok, hayatımdaki terk etti. Ben ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gez dolas srvis 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bölüm ne 0 0 Yorumla
isim_yokkk Takip Et Xper 4 Yaş: 106 +1 yıl Sonu ölüm değil ki unutursun her şey yoluna girer 0 0 Yorumla
ismail04 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 716 cevap paylaştı. Ne mezunusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sosyal hizmet Yorumla ismail04 +1 yıl İş imkanı kısıtlı Yorumla
rızıo Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı. takma oşver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl güzel misin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel değilim çok çirkin de değilim orta tipliyim işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman biraz kendine zaman ayır, spor yap mesela daha bakımlı ol. Moralin düzelir, kendine güvenin artar Yorumla
Frruuccyy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ne bölüm okudun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sosyal hizmet Yorumla
AkrepManN Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 486 cevap paylaştı. Türkiye'nin acı yüzü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Toparlanacan.
Geleceğe bakacaksın
Nasip
Gez dolas srvis
Çok tanıdık
bol bol bira iç gülo
eğlen benim de hayatım senden farklı değil
Bölüm ne
Ümit her zaman vardir. Mücadeleye devam
özelde çalış
?
Umud hep vardır
Sonu ölüm değil ki unutursun her şey yoluna girer
Konuşmak istermisin
Hergün yeni bir sayfa, öyle düşün, önüne bak.
Banaa yaz evlenelım )
Ne mezunusun
Sosyal hizmet
İş imkanı kısıtlı
takma oşver
güzel misin?
Çok güzel değilim çok çirkin de değilim orta tipliyim işte
O zaman biraz kendine zaman ayır, spor yap mesela daha bakımlı ol. Moralin düzelir, kendine güvenin artar
Çok kötü
Yaşamaya devam et
Niye terk etti ki
Neredensin?
Ankara
Ne bölüm okudun
Sosyal hizmet
Türkiye'nin acı yüzü
Geçer zamanla
otur ağla
Meslek ne
Ol gevner