#selamgençlik 🍀🍀
🍎#Kişilik #Karakter Bazı insanlar espri kaldıramıyorlar, yanlış mı biliyorum?🍎
#tubasueda 🍀🍀
🍎#Kişilik #Karakter Bazı insanlar espri kaldıramıyorlar, yanlış mı biliyorum?🍎
#tubasueda 🍀🍀

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence herkes espri yapacak kadar yakın olduğu kişinin şaka sevip sevmedigini bilir. Sevmiyorsa yapmam, gülüyor ve eğlenceme katilıyorsa devam ederim. Şahsen ben el kol şakalarini hiç sevmem ve büyük tepkiler verirmişim etrafimdakiler öyle söyler. Beni tanıdıklarından sözel şakalar yapıyorlar.😅
Beni tanıyanlar espri ve şakadan hoşlanmadığımı bilirler bu gibi şeyleri bana yapmazlar. Gerçekten hiç hoşuma gitmiyor espri ve şaka yapıldığı zaman aşırı derecede sinir oluyorum
Genelde gülüyorlar esprime. Gülmeyen olursa dövüyorum.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Lan saçmalama dağıtırım beynini derim :D
Bir daha o insanlara espri yapmam, muhatap olmam. Sonsuz huzura ulaşırım.
Savunmuyorum 🤷♀️ espirilerimi anlamayıp, alınıp darılma halindeyse benden paydos der isime bakarim.. 5 yaşındaki çocuğa dert anlatır gibi espirilerin altina mealini yazacaksak eksik kalsın onunlada iletisim..
En iyi böyle insanlardan uzak durmak ya. Ben bir defa savunurum kendimi ama anlamamakta ısrarcı olursa keyfi bilir.
Susuyorum her seyi yanlis anlayip laf silmaya getiren insanlar nefret sebebi azcik mutlu olamiyosun yaninda
Kendi mutsuzluğunla beni mutsuz etme, enerjimi kemiriyorsun, bir daha en küçük dahi olsa sana karsi espiri yapmayacagim. Der kendimi savunurum.
Eskiden oturup gönlünü almak için açıklama vs. yapardım. Ondan sonra baktım olmuyor ne kendimi anlatıyorum ne de muhatap oluyorum.
Bu tarz insanlardan uzak durmaya özen gösteriyorum..
Açıklama yapmam bile artık bir süre sonra.
Sen anlamıyorsan ben nabayım der geçerim
Konuşmuyorum kendileriyle bir daha.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?