Sizi ezmeye çalışan insanlara karşı dik durabiliyor musunuz?

Haklarından gelebiliyor musunuz?
Dik durmakla beraber ben ezerim.
Cevap
36Cevap
Sadece kendini küçük düşürmüş olur. Beni ezmeye kalkışan kendini en dipte bulur.
Duruşum belli ve net. Beni ve sevdiklerimi herhangi bir nedenle ezmeye heveslenenler, tarafımdan direkt ezilirler. Açık, anlaşılır ve nett.
Beni ezmeye çalışan insana karşı bir şey yapmıyorum, o ne yapıyorsa kendine yapıyor
İlkokuldayken buna maruz kaldığımda ağlardım. Sonra baskın çıkmayı öğrendim. Şimdi kimse buna cesaret edemiyor bile.
Adamı çıktığı yere geri sokarım hayırdır öyle şahıslara aşırı sinir oluyorum
Kim beni eziyor hayırdır aw
Ağzına tükürürüm ezmeye çalışanın..
Kardeş bende de aynısı var bak taktiği vereyim soğukkanlı ol sıcakkanlı da ol ortamına göre davran hatta kafe işinde çalışıp asıl gerçek hayatta ezildigin zaman kendini toparlarsin ve daha güçlü olursun
Beni ezmeye çalışsalar problem etmem çünkü benim canım isterse denileni bile duymuyorum. Ama işin ucu sevdiğim birine gelirse işte o zaman devreye girerim. Kimse sevdiğim insanları ezemez.
Duruyorum. Mesela bugün yaşadım, güldüm geçtim. Çünkü onun dediği ve yansıtmaya çalıştığı gibi birisi değilim. Çok çabalayan biriyim ve kendimle gurur duyuyorum.
Beni ezmeye çalışan biri olduğu zaman ben o kişiye kesinlikle acımam ve bana yapmaya çalıştığı şeyin aynısını ona yaparım ve onu ezerim kimsenin beni ezmesine izin vermem
Fazlasıyla.
Ezeni ezmeyi severim.
Mevzu, tek hamlede yıkacak kadar ufak ancak kritik bir zaafını yakalayabilmekte.
Sonrasına dağ olsa dayanamaz.
Beni ezmeye çalışacak kadar talihsiz varmıdır bilinmez😅 ama sevdiğim birisini ezmeye çalışan olursa vay haline
Kimsenin ezecegini sanmıyorum holding sahibine bile ters konuşan biriyim * ustayım ben her yerde iş her yerde yolumu bulurum
Beni ezme niyetine girmeye çalışan en son ayaklarımın altında çırpınırken bulur kendini
Tamam reis sinirlenme😂
😂😂😂😂 sakinim tamam
Evet durabiliyorum sözlerim zaten onları mahvediyor 😄
Ne iblislerle muhatap olurum ne de onlara hakkımı yediririm.
Öhm, mnabile korum. Bu konuda çocukluktan gelen bir acım var, ezene değil, ezmeye yeltenene bile acımam, gerek sözle gerekse ortam farketmeksizin kavgayla onun ağzına sı*arım
Aynen eskiden çok pasif bir bireydim fakat yaş ilerledikçe bu kural değişti
Seni ciddiye almayanla asla savaşamazsın. Neden dik durma çabam olsun ki?
Umrumda değil.
En İyi Cevaplar