Sizi siz yapan sınırlarınız net midir?

Sınırlarım net değildir. Karşımdaki insanın bana olan yakınlığına göre sınırlarım değişkenlik gösterir
Teşekkür ederim 🙂
Net ve serttir. Sınırlarım vardır her anlamda ve haddini aşan olursa da o sınırlara çarpmak zorunda kalıyor. Keyifli akşamlar..
Teşekkür ederim canım 🤗🤗
Cevap
16Cevap
Elbette kendinden ödün vermiş biri olarak kendin olamamak ne demek biliyorum. O yüzden de artık sınırlarım gayet net şekilde çizili. Kimse için esnetmekten yana değilim.
beni ben yapan sınırlarım yüzde doksan sekiz nettir
ama bazı sınırları bazı kişiler için esnettiğim oluyor evet..
Sınırlarımı esnettiğim oluyor , sonuçta her insan sınırlarını istediğine esnetebilir..
Nettir
Evet beni ben yapan sınırlarım her zaman için nettir zaten bence her insanın bir kuralı veya çizgisi olmalıdır. yani sınırı olmayan insana güven de olmaz çünkü o insan her türlü şeyi yapabilir. iyi kötü olacak şekilde. bu yüzden de ben kendi sınırlarımı biliyorum. kendi yapmam dediğim kurallarımı biliyorum zaten bunlar da benim etiketim gibi bir şey yani mesela kiminle tanışsanız sizin hakkınızda hep aynı güzel özellikleri söylerler ya işte bende de bu durum var. mesela yalan söylemem diyorsam söylemem hiç bir şekilde.
Cok keskin çizgilerim var bazen beni bile kestiği olur.. ancak yasam tarzımın getirdiği olumlu etkileri de buna borclu oldugumu düşünürüm hep..
Evet. Arada bir düşünce dalgasında boğulduğum oluyor ama o anlarda da hemen kendime gelip yeniden çiziyorum sınırlarımı ☯️
ben esneğim ya. çünkü mutlak doğrular yerine duruma göre hareket edilmesinin daha verimli olduğunu kabul ediyorum
Sınırlarım belli ama biraz esneme payım vardır. Koşullara göre bazen şekil almak gerekiyor o yüzden esneklik şart
Kırmızı çizgiyi geçen artık benim için yok gibi bisey olur
Evet benim belirli prensiplerim ve çizgilerim var. Asla onların dışına çıkmam.
Evet nettir 😎
Nettir. Kimse esnetmeye cesaret etmesin
Net yalam dolan olursa ben olmam...
net ve acıktır ayrıcalık yoktur
Evet nettir.
Ben hep netim
Evet
Vardır elbette
Nettir evet
En İyi Cevap