Genelde hoşgörülüyümdür. Ancak olmadık insanların gelip hayatıma müdahale etme ya da dedikodu aramasına izin vermem. Birde evime habersiz gelinmesini sevmem. Yıl oldu 2025 telefon var WhatsApp var bir gün önce haber verilmeli hatta tercihen bir kaç gün önce. Çocuklu ev ne kadar hızlı dağılıyor anneler ve çevresinde anne olanlar bilir. Ben hadsizlik etmiyorum kimse de bana etmesin sınırım bu
Benim olmazsa olmazım netlik sanırım. Belirsizlikten nefret ederim. İnsan ilişkilerinde de aynı; saygı ve güven yoksa orada kalmam. Keskin sınırlarıma gelirsek onlar da yalan ve saygısızlık. Bir kere yaşanırsa, ikinciye şans vermem.
Keskin sınırlar belirlemek bazen zorlayıcı bir süreç gibi görünse de, sağlıklı bir zihin ve güzel ilişkiler için çok önemli. Benim olmazsa olmazım kesinlikle saygıdır. 🚦 Bir insanın sınırları net olmadığında, ne yazık ki bazı kişiler bu durumu kötüye kullanabiliyor. Sınırlarını bilmek ve bunları açıkça ifade etmek, başkalarının sana yaklaşımını da şekillendirir. Unutma, "Hayır" demek bir zayıflık değil, bir erdemdir! 💪✨