Kişilik karakter sorusu dikkate alır saçmalamazsınız diye umut ediyorum 🙄

Kişilik karakter sorusu dikkate alır saçmalamazsınız diye umut ediyorum 🙄
Sınırlar doğru yerde çiziliyorsa, doğru anlarda çiziliyorsa hayata kalite katabilir ama ota boka sınırım var deyip her şeyden soyutlarsa insan kendini hayattan hiç bir lezzet alamaz, sınırım var mı? Tabii ki var bazı konularda herkesin sınırı olmalı, sınırı olmayan bir insan olamaz sınırım yoktur diyenler dile çok katı sınırlara sahiptir sadece farkında değildir :D Misal ben, ısrardan hiç hoşlanmam en nefret ettiğim huydur birinin bana ısrarcı olması, annem ufakken zorla bir lokma daha vermeye çalışırdı ona sinir olurdum, ulan büyüdüm şimdi de insanlar kendi fikirlerinin benimkinden daha doğru olduğunu kanıtlamak için bir cümle ekstra fazladan söyleyince sinir oluyorum, ne fark var ki? :D
Şimdi anneyi karıştırmayalım o gelişime katkı sağlamaya çalışıyor. Israr konusunda aynı düşünüyoruz sanırım nefret ediyorum.
Anne örneği direk aklıma o geldi ya ondan o görüntüler aklımda canlanıyor kafamı sağa sola çevirdikçe zorla yutturmaya çalışıyordu hahahah ama tabii onun sayesinde de büyüyük büyüdük koca adam olduk Allah razı olsun ondan :D Kesinlikle, ısrarcı insanı gördün kaçacan ya hiç beklemicen adamın bütün gününü zehir edebiliyorlar istemiyom gardeşim yav! :D
Abi iki kalem al be evde çoluk çocuk ekmek bekliyor hadi be abi 😄
Ben oradan iki porsyon külbastı rica edeyim madem hanım efendi :D
Lokanta mı evladım burası 😂
Ben sınırları kaldırdık diye biliyordum her yerden her şey alınmıyor muydu hahaha :D
Komik misin sen şimdi 😒 neyse eşek şakasına kadar gidecek sanki işin yok mu senin 🤔
Eşek şakası yapacak kadar patavatsız mı gözüküyorum oradan? Şimdiye kadar yaptım mı sana her hangi bir yerde eşek şakası? Şimdi nasıl yapabilirim imajı vermiş olabilirim merak ediyorum açıkçası...
Hayır ben yapabilirim demek istedim teesüf ederim ya eşek şakası yapan patavatsız mı oluyor 🙄
Konuya gore degisiyor. Bi cok konuda sınırım var evet. Ama ömür boyu gezeceksin deseler sınırım yok. Dunya bitse evreni merak eder yine gezmek isterim 😂
Uzaya üst açalım sana özel 😂
Üst surekli hareket halinde olacaksa tamam. Ayni yerde sabitse olmaz, yetmez 😂
Galaksiye gücümüz yetmedi be
Bak senin nickin MuhteşemGüneş ama. Vardır tanıdıkların bi el at çöz bizim işi. Bak söz Andromeda dan sonra seni rahatsiz etmem 😂
Beni zaten rahatsız edemezsin de yok yani uzaylı arkadaşlar falan kabul etmiyorlar benlik değil
En iyisi Mustafa Topaloglu yine. Peki.
hiç birşeyim sınırsız değildir.. sabrım da, öfkem de, sevgim, fantazilerim vs.. her şeyin bir sınırı mutlaka var..
tesekkur ederim..
Rica ederim
Var keskin ve net. Kimilerine göre "çok kasıyoruz" ama ben buna kendime saygı duymak diyorum.
Aaa bende özsaygı diyorum ne kadar birbirinin aynısı 😌
Üstüne bastın😇
Yok be tek ayak geziyorum 😏
Çay aldın mı🙄
Karfur da yok🥺 nerede vardır bu migros bana uzak😪
Ben migrostan aldım bilmiyorum ki 🤷
Aldım👻 uyuyup rüyamda seni göreceğim😂
https://hizliresim.com/s9fjws9
Evet tam da bu 👍 bak görmezsen bozuşuruz 😂 dur sipariş gireyim mümkün ise doğada olsun 😁
Doğada, orman evinde bahçesinde taştan yapılmış fırında köy ekmeği pişerken kokusundan mest olmuş şekilde hamakta sallanıp gökyüzünde kuşların dansını izliyosun😇
Rehabilitasyon ücreti ne kadar yarın hemen geleyim 😂
Ahahhaha hayallerimiz ücretsizdir efendim hep bekleriz 😇😂😂
Hep geliriz 😅😂
Cevap
13Cevap
Bazı konularda evet, bazı konularda hayır 😄
Politik cevaplar 😁
😂😂😂 tamam karakolllarda sürünmek istemiyorum bugün 🤫
Var.. Hem de kenarları kalın çizgilerle belirlenmiş..
Ben koymasam da duruşumdan kaynaklı karşımdaki sınırlarını biliyor hic hadsizlikle karşılaşmadim reel hayatta. Doğal duvarlarim var
Tabi ki var. Sevmediğim hiçbişeye mış gibi yapamam mesela
var, kişisel sınırlarım aşılırsa da sinir krizi geçiririm 👉🏻👈🏻
Herkesin sınırı vardır kiminin tahammülü az kiminin fazla
koyduğun görsel ile kişilik karakterden uzaklaşmış
Görsellerim hep alakasızdır.
sınırsız insan var mıdır ya
Bence de yoktur.
senin de sınırların vardır diye tahmin ediyorum
Ben sordum cevap arıyorum sen sorsaydın sana ben cevap verirdim.
he pardon kusura bakma benim sorma hakkım yoktu özür dilerim
İllaki vardır sınırlarım..
var ve herkesinde vardır muhakkak
Evet kendime olan saygımdan sınırlarım var
Konudan konuya göre değişir
Umut ediyorum deyince aklıma geldi seks olarak yok diğer anlamda var.
Herşeyde bi sınır vardır
Var elbette. Görsel çok rahatsız edici
Her insanın bir sınırı olmalı
eşimin aldattım
Tamam sınırsızsın 🙄
Var evet
doğal olarak var
Var.
Evet vardır.
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?