Kişilik & Karakter Sınırlarınız var mı kendinize hangi konuda sınır koydunuz? Özgürruhlu-x Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa ben kafama göre yaşarım hayatıda sınırsız yaşarım mı dersiniz? Güncellemeler+1 yıl Kişilik karakter olacakti ya bianda basınca siz Kişilik karakter olarak cvb verin derim 🤭🤭🙃 Sınırlarınız var mı kendinize hangi konuda sınır koydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. İnsanlara karşı mesafeliyim. 0 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Anı yaşarım da yanlış katagori mi cinsel mi anlamadım 0 2 Yorumla Özgürruhlu-x +1 yıl Kişilik karakter olacaktı bianda oldu işte nerden cvb verirsen artikin Yorumla Çılgın-Adam-35 +1 yıl Yani sekste sınırım var yazarım sana onun dışında tanımam Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sosyal ilişkilerden tut, işteki prosedürlere kadar. Belli çizgide ilerlerim. 0 0 Yorumla
ATAKANN0 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Belli başlı sınırlar içinde sınırlarim yok ama çöl eğlenceli şeylerim olduğu dogru 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl evet bir iki sınırım var onun haricinde yok 0 0 Yorumla
PrensinProfili Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 72% +1 yıl Aa cinsellikte sormuş 🤣 bazı konulara koydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsanlara karşı mesafeliyim.
Anı yaşarım da yanlış katagori mi cinsel mi anlamadım
Kişilik karakter olacaktı bianda oldu işte nerden cvb verirsen artikin
Yani sekste sınırım var yazarım sana onun dışında tanımam
Sosyal ilişkilerden tut, işteki prosedürlere kadar. Belli çizgide ilerlerim.
Belli başlı sınırlar içinde sınırlarim yok ama çöl eğlenceli şeylerim olduğu dogru
evet bir iki sınırım var onun haricinde yok
Aa cinsellikte sormuş 🤣 bazı konulara koydum
Ya hadi yeme bizi etkileşim almak için bunlar 😂
Yok kadında bağlı ama