Kendinize koyduğunuz sınırlarınız nelerdir bunlardan bahseder misiniz?

Kendinize koyduğunuz sınırlarınız nelerdir bunlardan bahseder misiniz?
Evet kendime sınır koyuyorum tabi ki de. bence her insanın bir sınırı kuralı olmalıdır hayatta Kendinizi ne kadar iyi tanırsanız, sınırlarınızı o kadar iyi belirleyebilirsiniz. Kendi güçlü ve zayıf yönlerinizi, değerlerinizi ve önceliklerinizi belirleyin. Sınırlarınızı belirlerken gerçekçi olun. Kendinizi aşmanız gereken hedefler belirleyin, ancak bunları yapabileceğiniz seviyede tutun. Kendinize sınır koymak, hayır demeyi öğrenmekle başlar. Başkalarının isteklerine veya taleplerine evet demek yerine, kendi sınırlarınızı korumak için hayır demeyi öğrenin.
Var ama enteresan tarafı.
Son zamanlarda kendime odaklandım eksiler artılar doğrular yanlışlar derken kendime yaklaştıkça kendimden konuşmamaya başladığımı fark ettim.
Kendi hatalarıma bakmaktan başkalarının hatalarını göremez oldum diyen mübarek büyüğümüz bu konuları aşmış. Kulak vermek lazım.
Başkalarının hatalarını bilerek tasdik etmek canım demiş başka bir büyüğümüz.
Vesselam
Elbet var. Herkese kendimi kolay kolay açmam, açıldığımda da kolay kolay toparlayamam misalen. Kırıldığımda kendimi kapatan bir yapıya sahibim, bu sınırı kimse aşamaz genelde. Benim için iyidir ama insanlar deli olur pek tabi. Onun dışında olumluyum, anlayış sahibiyim ve açık kitap bir insanım bence
Fazlasıyla sınırlarım var. Ne kimsenin sınırlarını aşıyorum ne de benim sınırlarımı aşmalarını istiyorum.. Keyifli geceler..
Teşekkürler bebeimm ♥♥♥
Cevap
19Cevap
Var... Bir şey anlatırken çok tedaylı anlatıyorum ve ben bile sıkılıyorum anlatırken. O yüzden kendime yeter bu kadar boş yapma diyerek uyarıyorum jsnff
Hayatım hakkında aldığım bir kararın çok sorgulanması halinde kendimi dışarıya kapatıyorum ve eleştiri almayı tamamen reddediyorum. İyi niyetli olduklarını düşündüklerimi bile kibarca reddediyorum.
İnsanlar hakkında çok fazla beklentiye girmeyerek kendimi bu şekilde koruma altına aldım. Fazla hayal kurmayı ve beklentiye girmeyi azalttım.
Sonucu ne olursa olsun doğruyu söyledim hep.
Bu kimi zaman başımın agrimasına neden oldu mu evet.
Ne olacaksa baştan olsun dedim.
Evli biriyle ilişki yasamayacagim dedim kendi kendime.
Kararsız insanları hayatıma almayacağım dedim.
Hayata karşı bir felsefem olacak dedim.
O da oldu.
Galiba kendimi tanıtmış oldum.
Hayırlı Geceler
İyi Bayramlar.
Evet toplumda yasamanin belirli sınırları var ona uyarım sevgiliye ait belli sinirlarım var onuda aşamaya çalışırım sevgiliden evliliğe dönüşme durumundada belirli sınır olur ama o sınırlar diğer tüm sınırlardan daha birbirimizi sevmemizi doyasıya sevişmemiz sevgimize kuşku düşmesini gerektirmez bu sevgi bu aşk mahşere kadar ikimizin arasında yanar sönmez
9 Kasım 1989'da kos koca Berlin duvarı yıkılmış ise!

25 Aralık 1991kos koca Sovyet sosyalist Cumhuriyetler Birliği sınırlarını kaldırmışsa

Kendime sınır veya sınırlar koyarak kendime ihanet etmeyi uzun zaman önce bıraktım
Sınırlar düşmanlar arasında barış konuşulan anlarda çizilir, çizilen her sınır sizi o cizginin arkasında yaşamaya mahkum eder, sınırlar içerisinde yaşamak isteyenlere bazen bir çemberin etrafında yaşadığını hatırlatırsınız kendisini değiştiğini düşünemez hayat kendi etrafında dönüyor sanarken o çizgilerin arkasında çok insan kala kalmış unutulmaya yüz tutmuşmuştur. Kahrolsun sınırlar yaşasın özgürlük 😃🤜🤛
Özgüelük senin olsun😅
😃
Samimiyet adı altında aşırı patavatsızlığı sevmem ve buna müsamaha göstermem.
Aynı zamanda, bilmiyorum ama flörtleştiğim insanlarla cinsel anlamda konuşmam bu da benim için bir sınırdır. Millet alıştığından mıdır nedir herkes konuşmak istiyor, saygı duyulmuyor ama neyse..
Bence her insanın sınırları olmalıdır. Benim de var. Bunları insanlar genelde sınırlarıma bastıkları zaman öğrenirler
Var elbette. Kadına net sert sonuç odaklı konuşurum. Bayan gelebilir misin? İyi günler bayan... yüz vermem
Resmi davranırım. Yapmam dediğimi yapmam
Elbette var.
Hayatımı kıpkırmızı çizgilere sahip olarak yaşıyorum.
Sınırlarımı kendim aşmıyorum. Açılmasına da müsaade etmiyorum.
Evet var buradaki cinsellik sorularına yorum yazmıyorum
Dövüş kulübünün ilk kuralı, dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır.
İslam'ın koyduğu sınırlari kendime koyuyorum ondan başka sınırlarım yok.
Hayır sınır koyma ihtiyacım yok zaten yeteri kadar hayatım kısıtlı
Kendimden bahsetmeyi sevmem tanımak isteyen tanimaya çalışır
Kendime koyduğum sınırlarım yok ama hayatta aşamadığım sınırlar var
Dark_Scourgenin dediği gibi, bencede herkesin belirli sınırları olmalı, cinsel açıdan, sağlık açısından, ruhsal ve psikolojik açıdan, birçok sebep yazabilirsiniz.
Be gibi sınır ucu çok açık aylık harcama sınırımı. Arkadaşlara ayrılan süre sınırı mı
Var. İnsanlara özel sorular sormamak. Kendi isteyince anlatır.
Sınırlardan hoşlanmam
insan nerede nasıl davranması gerektiğini öğrenmeli ama bence kendine sınır koymamalı
Benim sınırlarım insanlara göre değişiyor ya bu konuyu bende asamiyorum
Sınır değil kendi farkındalığımla irade diyelim
Değerimi bilmeyen tahammül etmemek
Hangisini anlatmalıyım ki birden fazla var
Dinin belirlediği sınırlar.
Var evet ama bahsetmeyecem 😅
Alkol ve gece hayatım yok. Karşı tarafında olmamasını isterim kırmızı çizgimdir.
kadınlarla cinsellik konuşmamak
hayır yok olmadığı için de en ağır enayi benim
Var guvenmedigim insanla muhabbet girmem
var. geri dönmemek. hiçbir şeye hiç kimseye
Var Sınırlarım. Bu konu sadece; Beni ilgilendirir.
Varda usendim nedense yazmaya
Hayır kendime hiç sınır koymuyorum
hiç bir şey 😃 varsada bilmiyorum
Gizemli kalmayı tercih ederim
Var aşırı samimiyeti sevmem.
Evet var tabii
Sınırlarım yoktur koyulmasından da hoşlanmam
fazla Bi sınırım yok
Sinirim yok
Bahsedemem
Daha çok bira içmek✓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?