Sanaldaki mi yoksa realdeki insanlarla mı daha iyi anlaşıyorsunuz?

iyilikyap_pitbull

Ben açıkçası realdeki insanlarla anlaşamıyorum. 8 farklı insan tanıdım sanaldan, 3 tanesi bu siteden ve realdeki insanlara nazaran onlarla daha iyi anlaşıyorum. Ama ne yazıkki buradan tanıdığım 3 insanı kaybettim :( Sürekli konuştuğum bir kız vardı bu sitede, artık dost olmuştuk, çok iyi anlaşıyorduk ama birgün siteyi bir bıraktı ve maalesef kendisini 2 seneyi geçkin süredir görmüyorum. Hesabı duruyor ama kendisine ne oldu bilmiyorum. Bir tane de bir fenomen vardı bu sitede, onuda çok sevmiştim ama hesabını bir kapattı bir daha da dönmedi. Son olarak da benim yaşlarımda bir çocukla tanışmıştım bu sitede, 3 senedir dosttuk ama deprem olduğundan beri haber alamıyorum kendisinden. Öldü mü yaşıyor mu hiç bir bilgim yok kendisinden :( Realdeki insanlarla ise hiç anlaşamıyorum. Hayatım boyunca 1 tane bile doğru dürüst bir arkadaşım olmadı. Nerede karakteri bozuk, sevmediğim, benle anlaşacağını düşünmediğim insan beni buldu. Bir tane bile kafa dengi, benim gibi huylu, anlaşacağım insan beni bulmadı. Arkadaş konusunda çok şanssız olduğumu düşünüyorum :(

Sanaldaki
Realdeki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sanaldaki mi yoksa realdeki insanlarla mı daha iyi anlaşıyorsunuz?
19 Cevap