Sizce düzen hiç bir şeyin ter gitmemesi mi yoksa ters giden durumların içinde düzen bulabilmek mi?

Sizce düzen hiç bir şeyin ter gitmemesi mi yoksa ters giden durumların içinde düzen bulabilmek mi?

Düzen, kişinin yaşamını kolaylaştırmak için özel bir plan, program veya sistem olarak tanımlanabilir. Kişinin çalışma odasından evine, ekonomik durumuna ve kişisel hayatına kadar her alanda düzen olması, kişinin her şeyi sakin ve kontrollü bir şekilde yürütebilmesini sağlar. Düzen, kişinin sahip olduğu kaynakları verimli kullanabilmesi, yapılacak işleri planlayarak işleri daha kolay yönetebilmesi ve daha iyi sonuçlar elde edebilmesi gibi pek çok faydası vardır.
Düzensiz olan şeylerin birbirine uyum sağlaması
Düzen de elbette ters giden durumlar olur. İstesen de istemesen de. Önemli olan o düzeni ters giden şeylere rağmen sağlayabilecek misin! Kimisi sağlayabilir kimisi sağlayamaz. Kimisi de yarım sağlar...
Her şeyin yerli yerinde olması
Çok teşekkürler Barışım
Ne demek abi rica ederim
Cevap
3Cevap
Benim nazarımda düzen, karmaşık durumların bir dengeye oturtulması ve sıraya sokulmasıyla elde edilen boş zamanın tanımı.
Sanırım en akıllı insan ters giden hayatın içinde bir düzen bulabilendir
Vallah evim düzenli olunca hayatımda düzene giriyor temizlik ve duzen her şey benim için
Düzen kadiniyim düzen benim icin yasam bicimidir..
Duzen kuralların olması öngörülebilir olmasıdır
Hiçbir şeyin ters gitmemesi.
ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?