Şu güzelliğe bakar mısınız... pazartesiyle başlayıp pazar ile biten, tamı tamına haftalar mı... Şubat ayını daha ilk günden çok sevdim.Hayatınızda, yaşantınızda, görsellerde veya en basitinden şu takvimde bile düzeni seven biri misiniz?
Evet düzeni ve nizamı severim. Gerek iş hayatında gerek özel hayatımda düzenli olmaya özen gösteriyorum çünkü karışıklığa hiçbir zaman tam olarak alışamadım. Zaten oğlak burcu olmamdan mütevellit düzenli olmam işten bile değil.
Bu tarz şeylerde değilde ev ve iş yerinde çalışma madam yaşam alanım her zaman temiz ve tertipli olmasına özen gösteririm. Ayrıca gereksiz eşya, objeleri asla tutmam. Mşnimalist bir yaşam diyelim ve bunu insanlarda da uygularım. Kalabalık çevre, gereksiz kalabalıkları sevmem. Odamda oturduğum zaman mesela gözümü asla rahatsız edecek nesnelerin ortada olmasını istemem.
Düzensizliği severim. Ancak düzene bayılıyorum. Kendimi çok dizginliyorum çünkü bir zaman sonrasında daraltıyor bu kadar düzen beni hep bir disiplin altında kala kala, birazcık düzensizlik daha iyi gelebiliyor
Evet, düzeni seven bir insanım. Dağınıklık olunca ruhum daralıyor. Öncelikle düzene kendimde dikkat ediyorum. Yolda yürürken sağ solumu çekiştirerek yürürüm hep meselâ. Eşyalarım da dağınık olunca huzursuz olurum. Takvim de o kadar düzenli ki bakınca insanın içi bir hoş oluyor. 😌
Düzen değil de minimalist severim. Bu arada düzen herkes için farklı bir şey fizik hocam vardır odası dağınık biz ders çalışmak icin girince dağıtınca toparlıyor du e hâlâ dağınık dediğinde düzenli diyordu bize dağınık gelen şey hocama düzenli geliyor du adama hangi kitap nerede diye sorsak cevaplar yer değişince fark ediyor du.(takvim düzeni çok hoşuma gitti)
Ayrıyeten ben 823 yıl önceye de baktım 1198 yılına denk geliyor ve düzenli değil 1199 yılın ki düzenli neyse takvimi boş ver teklifime bir şey demedin :(
Çok tertipli düzenli bir insan sayılırım kısmen. Abartarak yapmıyorum zaten bunu. Olması gerektiği gibi hayatımı düzenli bir şekilde ilerletmeye çalışıyorsun.
Düzeni severim ama hayatımda çok düzenli biri değilim. Yemek yaparken ortalığı dağıtmadan yemek yapamam😅 ders çalışırken kitaplar her yerde olur. Ama sonra komple bir toplama yaparım.
Yaptığım iş konusunda çok düzenli ve titiz bir insanken ev ortamında hiç sevmem sürekli dağıtırım bir şeyleri. Böylece zihnim daha rahat ve eğlenceli bir hal alıyor. 😌
Düzeni severim, ben bulaşık yerleştirirken bile herşeyi kategorize edip yerli yerinde olmasına özen gösteririm. Ara sıra bulaşık makinesinin tellerini sayarak yerleştirdiğim oluyor yamuk ya da eksik olmaması için.