Bazı acılar tercihlerden, bazı acılar ise insanı buna mecbur bırakan durumlardan meydana gelir.
Kendi acılarınıza baktığınızda, hangi seçenek sizi yansıtıyor? ❤️🩹

"Çünkü bazı yaraları ne kadar sorarsan sar iyileşmez, hekim bey..."
Bazı acılar tercihlerden, bazı acılar ise insanı buna mecbur bırakan durumlardan meydana gelir.
Kendi acılarınıza baktığınızda, hangi seçenek sizi yansıtıyor? ❤️🩹

"Çünkü bazı yaraları ne kadar sorarsan sar iyileşmez, hekim bey..."
Acı çekmek benim tercihim değil tabi ki de zaten hiç bir insan bilerek acı çekmeyi istemez hiç bir zaman yani ben acı çekiyorsam bu engel olamadığım bir duygudur yani aslında benim mecburiyetim diyebilirim daha çok bu yüzden de acı çekmeyi ben istemiyorum...
Zaten insanlar hayatlarında bir çok şey yaşar bunların bazıları kendi hatalarıdır ya da kendi istemedikleri konulardır mesela sevgilisi aldatır bu kendi hatası değildir o zaman acı çekmeye mecbur bırakılmış demektir...
ya da aynı şekilde bir hastalığı vardır acı çekiyordur tedavisi yoktur yine de aynı şekilde mecbur bırakılmış diyebiliriz. bende hayatımda genel olarak her zaman için acılara mecbur bırakıldım bazen o kadar duygusuz oluyorum ki artık acı bile hissetmiyorum yani insan bir çok şey yaşadıktan sonra kendi hislerini kaybediyor ve hissetmiyor maalesef. bu yüzden de kendi kararım değil tabi ki tercihimden daha çok mecbur bırakılmak diyebilirim ben daha çok. ..
Benc kimse bile isteye acıyı yaşamak istemez. Acının farklı kaynakları olabilir; ancak her durumda, acı kötü hissettirir. Acıyla birlikte üzüntü, öfke, suçluluk duygusu, kafa karışıklığı gibi birçok istenmeyen duygu durum bizi yoklar. Ancak; hiçbir acı sonsuz değildir. Hiçbir güzel anın sonsuz olmadığı gibi…
Acıdan kaçmak, onu yok saymak; acılarımızı yok etmez. Bir süre bastırmış olsak bile, acılarımız bir gün bizi bulur. Bu sebeple, acı ile baş etmenin tek yolu acıyı vaktinde yaşamaktır. Acıyıcıyı olumsuza çevirmek te olumluya çevirmek te bizim elimizde.
Cevap
8Cevap
Aa ayıpsın acı biber severim yani bile isteye ağzım gözüm yana yana yerim xjskd
Bazıları başkalarının tercihleri bazıları benim terhlerim sonucunda olmuş olanlar.. başkalarının tercihlerinde kimseye kızmıyordum fakat kendi tercihlerimde kendimi elbette sorguya çekiyorum.
Sonuç, olacak olan olur başa gelen çekilir.
Tabii kim sevmez acı biberi 😂
Kimi zaman sonuç bellidir ama yine de bile bile lades deriz.. Acıyı sevdiğimizden değil aslında, onu göze alışımızdan bu..
Bazen de hesapta olmayan sonuçlar doğar.. Apansız..
Bu daha çok acıtır.. Hayal kırıklığı, pişmanlık... Hepsi birden yüklenir..
Ben genelde acıdan besleniyorum o yüzden tercihlerimden acılarım.
Yemeklerde de mi? 😂
Ülkemin insanlarında o kadar çok acılar var ki, benim dertlerime acı sıfatı bile yükleyemem.. Hayâ ederim..
Benimkiler; vazifesizlik, şımarıklık vs..
Acı çekmekten haz almıyorum ama bazen acının boyutunu anlamak için kasıtlı olarak acıya koştuğum oldu. Şu sıraysa mecbur olduğumdan acılarda yüzüyorum
Tercihim değil, kendimi onarıp ayağa kalkmayı iyi bilirim. Ama elbette hayat işte bazen bizi mecbur bırakıyor bazı hislere.
Şu ana kadar acı çekmek benim için sadece tercih oldu. Allah mecbur bırakmasın çok zor bir durum
Biraz mecburiyetten, biraz kendi ap_tallığımdan
İkisinden de birazcık gibi ama daha çık seçimler
Çok güzel soru. Mecbur bırakıldığımız için diyorum
Kimse bile isteye acı çekmez istemez.
Acının belli bir dozdan (süre, şiddet) sonrası istemli olur bence.
Artık tercihim haline geldi. 😂
Mide sıkıntılı acı yasak bana
Mecbur bırakıldım
Çalıkuşu ❤️
Bazı şeylere tesir edemezsin
Mecburiyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?