Keşke ağlasam, belki biraz geçer...

Duygularımı çok dışa vurmayı sevmiyorum zaten dışa vursak ne fayda? Halimizden gerçekten anlayan mı var? Herkes üzülmüş gibi yapıyor sonra da hayatlarına devam ediyorlar samimi şekilde üzülen insan sayısı artık çok az, herkese denk gelmiyor açıkçası. Acılarımı kendi içimde yaşamaya çalışırım böylesini daha doğru bulurum, ona buna sürekli sıkıntılardan bahsetmenin işe yaramadığını düşünüyorum. Kendi kendimize yaşamalı bizi anlayan en yakınlarımıza anlatırsak anlatmalıyız geri kalanına anlatmasak da olur.
Bazı insanlar bunu çok güzel başarıyor. İmreniyorum bazen.. Özellikle ikili ilişkilerde içindekiler patlayacak noktaya gelse de içinde fırtınalar kopsa da söylemeyip içine atanlarda ya çok büyük sabır var ya da büyük bir yeti verilmiş Allah tarafından..
Benim de bazen içime kattığım duygularım oluyor.. Mesela sevinçlerimi paylaşmayı severken, üzüntü ve mutsuzluğumu dile getirmeyi sevmiyorum ama bu birine söylemem gerekenleri söyleme noktasında öyle olmuyor.. Aksine daha fazla içimdekileri kusmak, içimi boşaltmak istiyorum. Bu rahatlatıyor beni..
Acılarım içimde birikir ama dindirmek için muhakkak birisiyle konuşmak isterim
Ama o acı artık içime sığmayacak hale geldiyse ağlarım dışa yansır bir şekilde bugün olduğu gibi
o acı eşliğine ulaştığında ağlarsın 😊
İçimde yaşar yalnız ağlarım sonrada elimi yüzümü yıkar devam ederim😘😘
Ulaştım, şok etkisindeyim sonradan çıkacak acısı biliyorum
Bu yorumun altında çok konuşmak vardi ama boş ver kaçacağım yine, nasıl olsa sonunda gelip beni bulacak 😁
Cevap
15Cevap
Genelde içimde yaşarım. Dışa 1 yansımışsa içim 5tir
Kimseye de belli etmem. İçimde yaşarım. Sadece Rabb' im bilir. Onun önünde eğilir yalnız O' na ağlarım. Şükür ki teselli edecek bir Rabb' im var. Allah var, Gam yok
Bazen dışa vurduğun olur ama genellikle içimde yaşarım.
kesinlikle icimde. kendime zarar verecek kadar kotu oldugum zamanlarda bile bunu cevremdekiler asla fark etmez
Ben yansitamiyorum. Yansıtmayı da pek sevmiyorum
Hayır aglarım aglatırım ama artık hiçbir şey hissetmiyorum
Disa vururum ormanda atim ile giderken.
Acıları yok ederim
dışa vurmuyorum uzun zamandır iyi böyle
Genelde içimde yaşıyorum
Acımı içimde yaşarım genelde.
Acılarımı içimse yaşarım her zaman
Herşeyimi içimde yaşarım.
İçime ata ata doldum taştım artık.
Evet içimde yaşarım
Icimdeeee