Teşekkürler 😇
Ask acısı çekerken bunu eğlenceye vurup kafa dağıtmak mı, yoksa acını içinde yaşamak mı daha doğrudur?
Teşekkürler 😇

Aşk acısı diye bir şey bence tamamen yani aslında yaşadığın şeyi ne kadar aşık olmadığını gösteriyor çünkü gerçekten Seven insan ayrıldıktan sonra bunu acıya Dökmez
Acımı içimde yaşarım. Kimseye göstermem kimsenin kafasını ütülemem. Ama tutup meyhaneye de gitmem ya da evde müslüm açıp rakı masası kurmam. Normal yaşantıma devam ederim. İşime gücüme bakarım film izlerim kedi severim. Kitap okur gazete bulmacası severim. Zaten hiç olmamış gibi yok sayarsam aşıyorum. Öyle fazla aşk acısı çekmem ben
Kimseye ne olduğunu söylemesen eğlendim en başta. Freedom hesaabı. Sonradan içime öyle bir oturdu ki, tam 14 yıl oldu unutamadım.6 yılımız beraber geçti. Bulunduğumuz şehrin etrafındaki köyler dahil gezmiştik. Nereye gitsem hep geliyor karşıma yeşil yeşil gözleri.
https://www.youtube.com/embed/MSYjLZEiZ-wHer acıyı yeri ve zamanında yaşamak gerekiyor
Cevap
31Cevap
Aşk acısı diye bir şey yoktur.
Ayrılağa alışma süreci vardır ki zaten buda acı değildir..
Manitle 2 saat aram gerilse Müslüm moduna giriyorum bir de ayrılınca eğlenmek tuhaf olurdu
Bi süre acıyı yaşar daha sonra eğlenmeme bakarım
Acı değil noksanlıktır yorumlarda bir arkadaşın belirttiği gibi. Ortada rutin giden bir alışkanlığın ortadan kaybolması sonucu sudan çıkmış balığa dönme hali vardır, tek çaresi de karada nefes almayı öğrenmektir.
İçinde sevgisi olmayan vicdanı olmayan duygularını hiçe sayan insanlar yaşamasınlar bir insana karşılık seviyorsa bu dünyada milyonlarca kişi içinde kavusamıyor duygularını yasayamıyorlarsa ne denirdiki yaşıyormu sanıyor hayatın güzelliklerini kandırmak mi kendini buna gerek var mı ki 3 günlük bir hayatta
En doğru olanı aşk acısı çekmemektir. Zira beni benim yanımda kalmaya yetecek kadar bile sevmeyen birinin yasını tutup acısını yaşamak sevmek değil ahmaklıktır bana göre..
Her şeyi paylaşıp sonra bir anda boşlukta kalmışlık hissi biraz kötü buna alışmaya çalışıyorsun sadece
Cekip cekip küllerinden dogmak, yeniden cok daha güclü umursamaz takmaz baslamak, güclü kadinlar yapar
İkisini de yapmak lazım bence ☺️ Yere geldiğinde kabuğumuza Çekilmek, yeri geldiğinde eylenmek dağıtmak 💃🏻
Acılarla yaşamayı öğrendim içimde Yaşar kimseye belli etmem dışım Güler içim acı çeker
Yaşamaya devam ederiz.. anılarımız da sevmeye devam
Önce acını içinde yaşayıp sindirmek duygularını bitirdikten sonra eğlence kısmına geçmek..
Öl öl nereye kadar.
Hayata adapte olmak gerek.
Ben hayatta fazla melankoliklik yapamam. Ay gülme gelir bana 🤣
Tek başına çekilmez bu meret arkadaşlarla kafa dağıtmak en iyisi
ilk 3 ay yaşayacaksın sonra eğlenceye vuracak nötürleştireceksin.
Önce acını sakince ve sessizce yaşa yoksa o geçmeyecektir. Daha sonra kafa dağıtıp eğlenirsin. Yoksa pek kurtuluşun yok çünkü o acı eninde sonunda çekilecek ve çekilmesi gereken bir acıdır. Çekmediysen geçmiş olsun. yolun hayr olsun.
Vala hiç şeyine takmayacaksın tecrübeli biri olarak diyorum hiç umrunda olmasın
SAYGI ANLAYIŞ bu ikisi yoksa geçmiş olsun kendinden ödün vermeyeceksin kimseyi memnun edemezsin tekrar tekrar yaşarsın aynı şeyleri onun için umrunda olmaması lazım
Haklısın 👍
agzima scldı. asosyal oldum. bundan daha kotu ne olabilir. camide ezan okuyacak kadar ozguvenli biriydim ben simdi insan icine cikmiyorum.
Apla niye böyle sorular soruyorsun endişeleniyorum senden
Aaa neden😂
Otantik bı o kadar fantastik hayal dünyan var çok garabet
Yani güzel bir yorum olarak algılıyorum bunu
Nasıl algilarsin günün güzel geçsin bol şans
Teşekkürler sana da
@afrikaninkayipkurdu "güçlü bir hafıza, ağır bir cezadır" demiş Orhan kemal. Ben anlıyorum arkadaşımı.😊
acıyı dibine kadar yaşamak lazım..
çünkü başka türlü silip önünü göremezsin..
Her şeyi zamanında yaşamak lazım. Acı çekmek de lazım yoksa ne anlamı oldu o kadar sevmenin. Ama ayarında
Eğlenceye vururum ama acı değil ayrıığa alışma sürecidir bu. Benden tavsıye eger böyle bir durum varsa o kişi sureklı bır iş yaratmalı kendıne dusunmemek için sonra zaten zamanla o duygu kaybluyor
Aşk acısı da neymiş siz tam uyuyacakken çişiniz geldi mi:))))
Gerçekten o duygu aşksa sen onu dağıtamazsın o seni çoktan dağıtmıştır zaten o acı daüıtılamaz sadece çekilir
kendi içimde patlayacağıma eğlenir kafamı dağıtırım. İnsanız sonuçta üzül üzül nereye kadar.
Alışırsınız buna da alışırsınız diğerlerinde olduğu gibi
Aşk olsa bitmezdi. Demek aşk degil beğeniymiş. Faniyiz. Kimseyi fazla takmamalı.
Acımı yaşarım ben o acıyı hissetmeliyim ki bir anlamı olsun … benim düşüncem böyle
Unutmak için her yol mübah tır
niye acı çekiyoz onu anlamadım ?
Bir kaç gün depremin artçıları devam eder. Ama sonra öyle bir silerim esamesi kalmaz.
Aşk bana göre değil bunu anladım 😊
Eğlen güzelim gününü gün et 🥳
dibine kadar yaşayanlardanım
Ben ikisini de yapıyorum
Acını yaşamak
İçimde yaşarım..
En azından bir müddet çekilmeli.
Eğlenceye vurmak gerek
Eğlenceye vur
Geyiğe vurup makaraya vermek
Tabiki eğlence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?