Hayatımda "her şeyin yolunda gitmesini" hiç bir şey için mücadele ve zorlukta bulunmak istemediğimi içten içe farkediyorum.
Oysa, bir işin değerini ve özelliğini ortaya çıkaran şeyin onun için ortaya konulan çaba olduğuda başka bir hakikattir.
Meslek hayatımda bu şekilde, en kolay yoldan en çok miktarda para kazanıp çalışmak istemiyorum.
Aşk İlişkisi içinde böyle, duygusal ve fizyolojik ihtiyaç duyduklarımızı hemen karşılayalım ve birbirimizi rahatlatıp hayatlarımıza devam edelim isteği ilişki için mücadele etmektense daha çok isteniyor.
Bilgi için bile böyle :) Kitap okumak, video serileri izlemek, eğitimler bitirmek istemiyorum. Fakat bilgimin, olgunluğumun, hayata bakış açımın bunlar olmadan artmasını istiyorum.
Kısacası çok şey istiyorum ama karşısında göz yaşı dökmek, yorulmak, zorlanmak, mücadele etmek hiç istemiyorum. Eminim bir çoğumuz böyleyiz...
Fakat, ne yapacağız diyip oturup ağlayıp bununda öylece geçmesini beklemeyiz. Olay ortada! Sadece bunu farkettikten sonra bunu aşmaya çalışacağız. Zorlanacağım, gözyaşı dökmeye devam edeceğim, canım acıyabilir ama böyle yapınca işte gerçekten değerli olacak.
Siz neler düşünüyorsunuz?
*Forumda bu mentalitede sohbet etmekten hoşnut insanlarla tanışmayı isterim. Hayatımda böyle sohbetlere açım. Hem kendimi keşfetmek hem başkasına faydalı olmak içinde sağlıklı buluyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer