Selam ♾️ Konfor alanınızdan çıkmayı seviyor muzunuz, başarmak garanti olmasa da yine de acıları ve zorlukları göze alıp gelmek istediğiniz noktaya gelmek için çaba harcar mısınız.

Selam ♾️ Konfor alanınızdan çıkmayı seviyor muzunuz, başarmak garanti olmasa da yine de acıları ve zorlukları göze alıp gelmek istediğiniz noktaya gelmek için çaba harcar mısınız.

Hayatta bir şeyleri başarmak için elbette zorluk çekmek gerekir Ama ne için zorluk çektiğime göre değişir değecek bir şey olursa evet mesela ben bedensel engelliyim senelerce ameliyatı geçirdim hastanelerde kaldım çocuklar normal çocukluk dönemindeki şeylerini yaşarken Ben genelde çocukluk dönemi yaşayamadım, ancak şu gerçeği hiçbir zaman unutmadım ben kendi işimi kendi yapabilen destekli de olsa yürüyebilen bir insanım benden daha kötü durumda olup hatta tuvalete gidemeyen sırf tuvaleti gideceği için yemek dahi yemek istemeyen insanları gördüm o yüzden halime her zaman için şükretmeyi fazlasıyla öğrendim.
İşte durum böyle olduktan sonra hayatta bir şeyleri başarmak için gerçekten acılara katlanmanın gerekli olduğunu öğrendim ama bazı şeyler vardır hayatta sizi ne kadar mücadele ederseniz edin kıymet bilmeyecek değer bilmeyecek insanlarla uğraşmak zaman kaybıdır.
Hiç bir şeyin garantisi yoktur. Risk almaktan korkan hiç bir şeyi başaramaz. Olabilecek olumsuzlukları göze alıp yola çıkmalıdır insan. O yolda bir çok engeller çıkacak belki canımız yanacak, belkide yarıladığımız yolu en baştan tekrar başlamak zorunda kalıcaz. Ve başarmak için sonuna kadar çaba göstercez ki o zafere erelim.
Konuya göre değişiyor bu. Her konuda mücadele etmek bana anlamsız gelir. Bazı konularda hayat zaten her şekilde acıtıyor. O yüzden kaçmanın bir faydası olmuyor. Keyifli günler..
Keyifli günler.. ✨
Teşekkürler Barış 😄💫
Rica ederimm :D 💫
Katlanmak zorunda kalınca insan mecburen katlanıyor...🤷🏻♀️
Rica ederim abla 😍☺️
Cevap
18Cevap
Başarıya ulaşmak için konfor alanının dışına çıkmak lazım bazen. Bu da bazı acılara katlanmamız gerektiğini gösterir. Emek vermeyip çabalamadan istediğimizi elde etmemiz pek mümkün olmuyor. Gerektiği zaman acılara katlanmalıyız ama boş şeyler için de kendimizi zorlamamalıyız.
Teşekkürler :)
Rica ederim 🌸
Evet. Çocukluk hayalim şehir dışında üniversite okuyup hayal ettiğim hayatı yaşamaktı. Babam göndermek istemedi. Tüm arkadaşlarım üniversiteye gitti babam yine göndermem başka yere dedi. Akrabalarım da gidemez kız çocuğu aile yanında kalmalı dedi Direndim baskıya, cahilliğe ve gidiyorum. Acılara katlandım yani. Bir kadın yapamaz dedikleri ne varsa başaracağım. Bir şeyi istiyorsam o şeyi mutlaka alır ve başarırım.
Çektiğim acıya değeceğini düşündüğüm her yola girerim. Astarı yüzünden pahalıya geleceklerden sakınırım kendimi. Çünkü gerekli gereksiz çok acı çektiğimi düşünüyorum. Bu saatten sonra acıtamam kendimi boş yere.
Katılıyorum
Kesinlikle katlanırım. Zaten bu hayatta bi'şeyleri hedefe almazsak, bi'şeyleri çok istemezsek yaşamaktan zevk almayız bence. Benim ulaşmak istediğim çok hayalim var ve onlar için her acıya katlanırım, sonuna kadar vaz geçmem, çoğu benim için ulaşılması zor amma yinede zoru severim, zaten hayatımda zorluklar çok fazla ama olsun bi'gün ulaşacağıma inanıyorum, bu yüzden ve çok dua ediyorum, zorluk ve ya acı beni yolumdan döndüremez!
Acılara katlanıyoruz ama acılar insanı başarıya götürmüyor. Sadece katlandığımız ile kalıyoruz.
Çiçekli yollardan geçmek isterken mecburen dikenlere takılıyorsun.. Acılara yürüyor korkmuyorum☝🏻😂
Sonucunun beni mutlu edeceğini biliyorsam bazı dikenlere katlanırım.
Kesinlikle :D :D
Sonuca ulaşacağımdan eminsem tüm fedakarlıkları göze alırım..
Zafere gidilen yolda çekilen çile kutsalmış, katlanırım
Evet, istiyorsam elde edene kadar durmadan uğraşırim uykusuzluksa uykusuzluk, açlıksa açlık, kdkdjdjd🤣😂 yani evet katlanırım
Bende öyle abla :D :D
Evət katlanırım. Emek olmadan yemek olmaz sonuçta. Ayrıca emek harcanılan ve bazı zorluklara katlanılan şeyler insana daha çok zevk ve huzur veriyor. "Başardım sonunda, işte bu!" demək kadar tatmin edici bir söz olamaz.
Bendeki üşengeçlik kimsede yoktur hep bir hedef belirlerim ama çaba sarf etmem herseyin kendiliginden olmasını isterim aslında cabalasam yaparım cabalayipta basaramadigim pek bsy yok ama fazla usengecim
Konfor alanımdan çıkmayı sevmiyorum tabi ki 😄 ama hayatta bir şeyleri başarabilmek için risk almak, çaba harcamak gerekiyor, hayallerime ulaşmak için bunu yapmaya çalışıyorum..
Sonucuna bakmadan bir çok kez atılım yaptım. Hata yapmam sadece öğrenirim.
İyi olduğu da olmuştur kötü olduğuda. Netice de sonunu düşünen kahraman olamaz.
Gerekli olan konularda elimden geldiği kadar acılara katlanabilirim ama gereksiz konular içinde kendimi üzmem. Ben de insanım , bu canında bir sahibi var.
Katlandım, katlanıyoruz ve gün geçtikçe de başarıyoruz.
Yeter ki sizi hep destekleyen güzel insanlar yanınızda olsun.
Teşekkür ederim sevgilim.
Maalesef ki konfor alanından dışarı çıkmadan, acı çekilmeden hiçbir şey olmuyor bu dünyada. Biraz acılara yürüyüp korkmamak gerekiyor
Evet, başarı kolay olsaydı ya da kolay elde edilin bir şey olsaydı bu başarı sayılmazdı bence ✌🏼
Acıları hissetmemeyi tercih ediyorum bunu da beyni kandırma metodlarıyla halletmeye çalışıyorum.
Sacma bi bedel degilse katlanirim motivasyonum yüksektir
Evet. Mücadeleden vazgeçmem. Ne demisler:" work hard, play hard"
Acılara yürüyor korkmuyorum 💃💃 makul olduğu sürece evet
Cefa çekmeden sefa sürüldügü nerede görülmüş.. Başarıya giden yolda sonuna kadar varım..
Evet, katlanmam gerektiğini hayat bana öğretti çünkü barış.
Bişeyleri başarmak için bir çok acıya katlandim zaten
Evet yeterince katlandım ama başarı hiç beni bulmadı
Sonunun iyi olacağına emin hissediyorsam katlanırım. Şüphelerim varsa zahmete girmem.
başarıyorsun başarmasına da
sonra dönüp bakıyorsun değdi mi diye
şu an yapmakta olduğum şeyi yüzde doksaniniz yapamazdı.
Ailem destekliyorsa evet. Eğer çok önemliyse ve ailem öylesine gereksiz ya da saçma diye birsey söylese hevesim kaçıyor. Ailem üzerimde çok etkili
Acı çekmek istemiyorum xd
Elbette hayatta ben hiç başladığım bir ilte pes etmedim şu ana kadar.
Katlanırım çünkü birşeyi başarmak kolay degil
Evet her gün sitede seni görüyorum
O zaman görmeye devam edin ;)
Kesinlikle katlanırım.
Elbette katlandım zaten bazılarına
Evet katlandığım oldu
katlansam bile olmuyor zorlamak mantıksız
Katlandım ve başardım.. 👍🏼
Acı olmadan başarı yok.
Sevmesekte zorundayız
Zaten bir bedeli var bu işin
Katlanıyoruz ama yine de bir b*k değişmiyor