Panik ataklilik berbat birsey tabi her isde bir hayr vardir elbet ama durduk yere bile oluyor bazen nadir oluyor ama başıma bela oldu resmen bunun için ilaç tedavisi bile oldum ama yok çok uyku yapıyor agirlastiriyor beyni ve bünyeyi bıraktım kendimce sakin oluyorum ama Bi süre sonra yine çıkıyor kalbim o kadar hızlı atıyor sonra duygularıma karışıyor panik atakla birlikte korku heyecan stres kendimi kasma bunlar gelişiyor kendimi kaybediyorum resmen yani kontrol edemiyorum daha sonrasında çok yorgun bitkin düşüyorum Kendimce nasıl atlatırım yenerim kalbim çok hızlı hızlı atıyor resmen ağzımda kalbim gibi hissediyorum sadece kalp sesimi duyuyorum vs. Acaba atlatilacak birsey degilmi yani ara ara boylemi olucam insanlara bakiyorum cok rahatlar bendede boyle birsey var yardimci olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim 🤗
Bu 3 Duayı Devamlı Oku Şifası Yüce Allahtan inanki Çok Büyük Yararlarını Göreceksin.
Hadis: "Kim evinden çıkarken: "Bismillahi tevekkeltü alallah vela havle vela kuvvete illa billah (Allah'ın adıyla başlarım, Allah'a tevekkül ettim, Güç ve kuvvet ancak Allah iledir,) derse kendisine, bu sana yeter, korundun ve doğru yolu buldun, denir ve şeytan ondan uzaklaşır."
İlaç tedavisi dediğine göre psikiyatriye falan gitmişsin sanırım ama ilaç kullanmak yerine bir psikoloğa terapiste gitmeyi düşündün mü hiç. Belki daha iyi gelir. Bazen fiziksel sandığımız sorunlar tamamen psikolojik oluyor. ilaç kullanmak yerine belki biriyle bu konuyu konuşsan sohbet eder gibi konuşsan çok daha iyi gelebilir sana
Maneviyat bu gibi durumlarda Ne kadar etkili bilmiyorum ama sonuçta eğer inançlı biriysen dua edebilirsin abdest alabilirsin sık sık Belki sana ferahlık getirir ferahlık katar için rahat olur daha az geçirirsin panik atak
Son olarak bence bir şey ne kadar çok düşünürsen o şey o kadar olur Eğer sen sürekli Yine mi panik atağım tutacak yine panik atak olacağım diye endişeledir düşünürsen Evet gerçekten sürekli panik Ataklı bir şekilde dolanırsın ama bunu düşünme hayatı biraz daha akışına bırak
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çevremde ve çok yakınlarımda panik atak olan biri yok. Bu tam olarak atlatılıyor mu bilmiyorum. Ama kontrol altına mutlaka alınan bir şey. Bu yüzden bence ilaçlarını düzenli kullan. Zamanla bünyen alışır aynı etkiyi yapmaz diye düşünüyorum.
Bu direk vesvese yaşadığın Vesvese insan zihninde irade dışı beliren ve kişiyi kötü ya da faydasız bir düşünce ve davranışa sürükleyen kaynağı belirsiz fikir, şüphe ve kuruntulardır. Vesveseye kapılan insanın içinde adeta gizliden gizliye konuşmalar devam eder.
Kalp çarpıntısı ve vücut ağrısı vücudun tepkime yapıyor konuyu anlamak için mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Bunun için yardım almalısınız uzmanlardan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlaç tedavisi harici bir terapiste görüşsen çok faydası olur. Sadece ilaçla halledilebilecek bir şey değil maalesef. Ben de yaşıyorum bu durumu maalesef seni anlıyorum. Terapi almak iyi gelecektir.