Bu yıl yks ye hazırlanıyorum fakat ne zaman ders çalışmaya başlasam ya da hocadan dinlemeye çalışsam kafamın içinde kısa zaman içerisinde dinlediğim bir şarkı çalıyor. Mesela bugün derste bütün gün Oğuzhan Koç- Ben Hala Rüyada çaldı.. Sırf bu müzik sesini bastırmak için klasik müzik açıyorum ders çalışırken deneme çözerken falan, o zaman az da olsa bastırıyor. Sonra ondan rahatsız olup onu da kapatıyorum, biraz sonra tekrar geliyor, ya da tamamen dikkatim dağılıyor geçmişte yaşadığım bir olay aklıma geliyor ya da yakın zamanda yaşadığım. Artık müzik dinlemicem diyorum, herhangi bir yerde bir şarkı sözü duyuyorum yine çalıyor bütün gün. Birde son zamanlarda ses tellerimi gıcırdatarak ıhh ıhıhıhı yapmadan rahatlayamıyorum. Evdekiler bile farketti neden öyle yapıyorsun diye sordular. Kafamın içi o kadar dolu ki, sokakta yürüyorum, aklıma gelen senaryolardan, şarkı sözlerinden, düşüncelerden etrafı izleyemeden farketmeden baktım eve gelmişim. Yani sizce bu neden olabilir, yks ye hazırlanıyorum diye çok stres te yapıyorum ya kazanamazsam diye, saçlarımın içinde egzama vardı o bile arttı, stresten bu ay 1 hafta erken adet oldum o derece. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ülkemizde yaşanan deprem olayından da etkilendim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, sınava tekrar girersiniz bir sıkıntı yok yani 1 yıl sonra mezuna kalır, istediğiniz okulu ve bölümü kazanırsınız ama sağlığınız gitti mi bir daha gelmez. O yüzden bence 1 hafta ara verin, tatil verin kendinize yani kafanızı toplamak adına elinizden geldiğince bu rutininizden uzaklaşın sonra ders çalışmaya devam edersiniz. Bu süre zarfında kendinizi rehabilite yani terapi edin ve olumlu şeylere odaklanın kafaca. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kulak_Kurdu
Kulak kurdu diyorlar ona.
Aşamadıkların senin peşinde
Aşamadıkların derken ne gibi mesela
Kalbini kıran, seni üzen , hayal kırıklıkları oluşturan şeyler kişiler.. belki gücünden fazlasını istemelerin vs. Seni sen daha iyi tanıyorsun bilemem yani her şey olabilir
Evet, olabilir
Kendine saygı duymaya başladığında sana faydası olan şeyleri yapmaya başladığında daha güçlü olursun ve başarılı 😏