Bu takıntılarımdan nasıl kurtulabilirim, sizce neden böyleyim?

Bu yıl yks ye hazırlanıyorum fakat ne zaman ders çalışmaya başlasam ya da hocadan dinlemeye çalışsam kafamın içinde kısa zaman içerisinde dinlediğim bir şarkı çalıyor. Mesela bugün derste bütün gün Oğuzhan Koç- Ben Hala Rüyada çaldı.. Sırf bu müzik sesini bastırmak için klasik müzik açıyorum ders çalışırken deneme çözerken falan, o zaman az da olsa bastırıyor. Sonra ondan rahatsız olup onu da kapatıyorum, biraz sonra tekrar geliyor, ya da tamamen dikkatim dağılıyor geçmişte yaşadığım bir olay aklıma geliyor ya da yakın zamanda yaşadığım. Artık müzik dinlemicem diyorum, herhangi bir yerde bir şarkı sözü duyuyorum yine çalıyor bütün gün. Birde son zamanlarda ses tellerimi gıcırdatarak ıhh ıhıhıhı yapmadan rahatlayamıyorum. Evdekiler bile farketti neden öyle yapıyorsun diye sordular. Kafamın içi o kadar dolu ki, sokakta yürüyorum, aklıma gelen senaryolardan, şarkı sözlerinden, düşüncelerden etrafı izleyemeden farketmeden baktım eve gelmişim. Yani sizce bu neden olabilir, yks ye hazırlanıyorum diye çok stres te yapıyorum ya kazanamazsam diye, saçlarımın içinde egzama vardı o bile arttı, stresten bu ay 1 hafta erken adet oldum o derece. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ülkemizde yaşanan deprem olayından da etkilendim..
Bu takıntılarımdan nasıl kurtulabilirim, sizce neden böyleyim?