Kişilik & Karakter 2 ay Umduğunuz bulduğunuzdan fazlaysa yolunuzu nasıl çizersiniz? Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 …. Umduğunuz bulduğunuzdan fazlaysa yolunuzu nasıl çizersiniz? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. Olan ile yetinmek bana göre de daha mantıklı.. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 45 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Umursamıyorum artık o kadar 1 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Umduğumu bulursam yeter fazlası geldiği yerde kalsın 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı. İnsan umduğunu değil bulduğu ile yetinmeyi bilmeli.. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Umduğumuza bakarsak çok yolda kalırız.. onun için bulduğumuz ile yetiniyoruz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne umduklarını neyi fazlasıyla bulduysak herseyin fazlası iyidir ihtiyacı olanlarda veririz 1 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Tam olma ihtimali yok ki. Bulduğun umduğundan fazlaysa ne olacak. Yemede yanında yat mı 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şükrederim öncelikle. 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı. O umduğum şeyleri sıfıra çekerim ki üzülmeyeyim. 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulduğum benimdir. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 51 , eic 86% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Umdugumla değil buldugumla yetinirim 1 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. henuz bulamadm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olan ile yetinmek bana göre de daha mantıklı..
Umursamıyorum artık o kadar
Umduğumu bulursam yeter fazlası geldiği yerde kalsın
İnsan umduğunu değil bulduğu ile yetinmeyi bilmeli..
Umduğumuza bakarsak çok yolda kalırız.. onun için bulduğumuz ile yetiniyoruz
Ne umduklarını neyi fazlasıyla bulduysak herseyin fazlası iyidir ihtiyacı olanlarda veririz
Tam olma ihtimali yok ki. Bulduğun umduğundan fazlaysa ne olacak. Yemede yanında yat mı
Şükrederim öncelikle.
O umduğum şeyleri sıfıra çekerim ki üzülmeyeyim.
Bulduğum benimdir.
Fazla sallamam.
Umdugumla değil buldugumla yetinirim
henuz bulamadm