Değiştirdiğiniz sebepler nelerdir?

Başkası için değişmedim ama çok iyi dost olduğum insanla yolumu ayırdım sebebiyse basit bir kavgaydı temelde ama bende birikmişlikler vardı her kavgamızda ben alttan alıyodum ben idare ediyodum çok ağır konuşmasına rağmen en son kavgamızda çok kırıldığımı biraz olsun üslubunu değiştirmeyi denemesini istedim o da 25 yıllık üslubunu benim için değiştiremeyeceğini söyledigi an idare etmekten vazgeçtim yani kimse vazgeçilmez olmamalı kıymet bilmeyenle yorulmanın anlamı yok.
Sebep olunca durum farklı tabii ki.
Onu yapamamki.. dostluklarım sürekli olması gerek benim.. birilerine alışmam çok zor oluyor.. eskici gibiyim😊
Bak o "eskici gibiyim" sözü çok orjinal ve güzel bir söz aslında, çok şey anlatıyor 😊
Aklımızı başımıza alarak düşünelim.
Tüm aptallıklardan arınarak düşünelim.
Aklın yolu bir😊
Aklın yolu bir de onu anlamayan ya da bazı şeyleri anlamak istemeyenler için aklın yolu kaç onu bilemem 😀
Anlayamayanlara vakit israf😀
Aynen içtikleri su da israf 😊
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Yola çıktığım insanlar yanlış insanlarsa değişltirebilirim...
O da doğru 😊
:) :)
Cevap
4Cevap
Asla değişmem , çünkü ben yola çıktığım insanı yarı yolda bırakmak için çıkmam..
Necip Fazıl Kısakürek'in de dediği gibi ; "Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişir isen hem yolunu kaybedersin , hem de dostunu"
Aynen öyle uzun saçlı sen işi biliyorsun 😊
😊😊
Yolda, yola çıktığında yanlışsa değişmeli o ayrı ama genel anlamda yola çıktığım kişiyi değişmem yolda bulduklarıma :-)
Aklın yolu birdir 😊
Her daim :-)
😊😊
:-) :-)
Asla hiç tanımadığım biri yüzünden arkadaşımı feda etmem gerekirse sonradan gelene yol veririz dağdan gelip bağdakini kovamaz 😉.
O da iyiymiş, güzel bir bakış şekli 😊
Asla değişmem...
O yola kim ile çıktıysam, yoluma da o kişi ile devam ederim. Kimseyi yarı yolda bırakmam.
Değiştirmiştim. Hataymış.
Aynen, iyi dusunmek gerek.
Eğer yola çıktıklarım yolda bulduklarımdan daha iyiyse değişirim
Değiştirmem. Sebebi yok biz kimseyi yarı yolda bırakmayız..
Yok ama bidahaki sefere onlarıda götürürüm
İşte bizi değiştirdiler
Olabılırde olmayabılırde yola ve durumlara baglı
Bilmiyorm
@Sahmelek34 genelde degısmem
Herkesin yeri ayrı
Aynen değişiyor duruma göre büyük konuşmamak lazm
@Sahmelek34 yani şu anki tecrübeme bakarak değiştiklerinde oldu değişmediklerimde
Asla!
Yol bottoyse belki.
Neden Hepsiyle Birlikte Yürünemez Mi?
hayır
Değişmem
Hayır
zor.
Hayır.
Hayir
Assla.
Değişmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?