Ekildim mi, neden kötü hissediyorum, ne yapmalıyım?

x ve y diye bahsedeceğim. Yoldayken X yarın okula gitmeyeceğim dedi ona gelmesini söylesem de gelmeyeceğim dedi sonra o zaman ben de gitmeyeceğim dedim. akşam y kişisi mesaj attı yarın okula geliyor musunuz diye ben de x ve benim gelmeyeceğimizi yazdım, cevap gelmedi hiç mesajlara bakmamıştı. sabah y kişisi yazmış grubumuza ben okula gideceğim lütfen gelin fialn yazmıştı, X de kötü hissettiğini çünkü bana gelmeyeceğim demişti haberim yoktu ama Y kişisi de yalnız kalıyor diye gitti burada x kişisine karşı bir sıkıntım yok en azından beni düşünmüş. Herneyse uyanınca gördüm mesajları sadece bunları dün konuşsaydınız diye yazdim haberim de olurdu diye yani sabahın köründe uyuyordum bu yüzden mesajlarını görmemişim. Herneyse sonra x bize kızdın mı filan yazdi, y de hiçbir sıkıntı yokmuş gibi ders notundan bahsetti onları yanıtlamadım. X kişisine özelden yazabilirim hislerimi anlatırım belki fakat y için emin değilim son zamanlarda zaten hep bir şey yazıyordu cevaplıyordum sonrasında ya geri dönüş yapmıyordu ya da bayağı geç cevaplıyordu çok da sorun etmemiştim. Bir de dünkü mesajlarımızı geç olduğu için görmediğini yazmıştı saat daha 8:40 idi. herneyse basit bir şey gibi gelse de ben bok hissettim sabah görünce mesajları ekilmiş gibi bir şey.

Ekildim mi, neden kötü hissediyorum, ne yapmalıyım?