Ne yapmalıyım, çok kötü hissediyorum?

Daha 3-4 ay öncesine kadar zayıftım. Ciddiyim, hep 45'li kilolardaydım ve hayatım boyunca hiç 48'leri bile görmemiştim. Şimdi 50'li kilolara kadar çıktım. Bunun sebebi okul, aslında tam olarak okulda değil. Arkadaşlarım, ya şeyi anlamıyorum. Eğer bir şey yiyorlarsa yanlarında olan kişi de yemek zorundaymış gibi davranıyorlar. İstemiyorum yani yemek, aç değilim. 1 ay boyunca her allahın günü zorla dürüm yedim. Eskiden aç olmadığım için yemek istemezdim şimdi ciddi ciddi kilo almayayım diye yemek istemiyorum, hayatım boyunca hiç kalori kilo düşünmediğim halde şimdi her yediğim şeyi hesaplamaya başladım. Bıktım yemin ederim, çevremdeki herkes bir şeyler yemeye zorluyor. Her ne kadar yemek yersem yiyeyim annem sürekli hiçbir şey yemediğim konusunda şikayetler ediyor, bekliyor ki böyle eve bir şey aldıkları anda yemek için atlayayım üstüne. Belim kalınlaştı, kollarım kalınlaştı, karnım dümdüzdü şimdi dümdüz de değil. Bacaklarımı zaten söylemiyorum bile, yanaklarım da yağlandı. Ben bu kiloları nasıl vereceğim gerçekten? bide çevremde böyle insanlar olduğu için daha da zorlaşıyor kilo vermek, istemiyorsam istemiyorumdur ya. Sinir krizi geçireceğim artık.
Ne yapmalıyım, çok kötü hissediyorum?