Müge ablam sapıga iyi ayar verdi 😄siz bu konuda ne düşünüyorsunuz 😄

Müge ablam sapıga iyi ayar verdi 😄siz bu konuda ne düşünüyorsunuz 😄
Hayır beni etkilemiyor yani tamam güzel bir kız gördüğüm de ne kadar güzel diyorum etkileniyorum ama o kadar. yani o bakış için gidip onunla konuşmam ya da hoşlanmam. sadece güzel bulurum o kadar 😂
😄
Soruyu yanlış anlayan ben 😬🤦♀️
İstisnalar kaideyi bozmaz, Geniş dekolte ve mini etek ile bacaklarını neden sergilerler, Baksınlar diye bakılmayacak olsa niye çok açık giyinsinler.
Sürekli bakan biri olursa rahatsız eder tabi, ama arada bakan için bir şey olmaz.
Müge bacaklarıma bakma dedi, o kadar kamera karşısında hiç bir kimse onun bacağına bakmaz, biraz dikkat çekmek veya şov için öyle yaptığını zannediyorum.
Ediyor. Hatta bir gün halısaha maçından çıkmış eve doğru elimde sigara ike gidiyordum. (Spor ve sigara harika ikili 😂) Kafam yerde birisinin beni izlediğini farkettim. Yüzüne bakmamıştım. Önünden geçtim hala izliyor. Döndüm hayırdır neye bakıyorsun dedim. Oda bir arkadaşmış abi senmisin değilmisin anlamaya çalışıyorum dedi 😂
Ya bunu niye halen orada tutuyorlar. Ülke olarak sinir krizi geçiyoruz ben de instadan videolarına bakıyorum bunun söyledikleri, tavrı yemin ederim ağzına dalarım tekme ile
Cevap
29Cevap
Evet rahatsız edici bakışlardan tabii ki rahatsız olurum.
Evet eder bazıları var öküzün trene baktığı gibi bakıyor yaşlılar özellikle
Rahatsız edecek boyuttaysa evet rahatsız eder, tepkisiz kalmam. Helal mögee ablaa
Tanımadığım insanların bakışları çok rahatsız ediyor. Bu konuda ağzım da pistir kimsenin ne bana ne yanımdakine bakmasına müsaade ederim
Ahshs benimkileri de silseydin keşke balım
Ellerine sağlık😊
şimdi sen mini eteği giyeceksin frikik vereceksin ben bakacağım bakınca ben sapık olacağım öylemi? sen giyerken frikik verirken sana bişi yok bakınca bana var yok öyle yağma atıp tutanlara da tek bir sözüm var bulsanız nefessiz neyse hadi ya
Evet ben de rahatsız olurum Müge Anlı iyi ayar vermiş 😂
Şu testisi su yolunda kırılır ❗️
Yani 🙂
Dün birini gördüm nasıl bir kalça ama bakmadan edemedim. Allahtan arkadan bakıyordum. Çok fazla bakmadım ama hele yolda giderken başka kadınların yorumları daha hoştu mesela.
Kızın biri o nasıl bir döt yaa bile dedi mesela :D
Etmez hele ki sempati ile baktıklarını fark edersem hoşuma gider bana antipati ile bakarlarsa da göz temasını devam ettirip çıldırtma seansları başlar nihaha
Sapıksa hiç karşına çıkarma ya ne kadar saçma bir şey. Tabi rahatsız eder ama böyle bir vukuatı olan adamı canlı yayına çıkarmak nedir.
Ülkeyi Bi revize etmek lazım böyle sapık ve cani katil kim varsa idam edilmeli
Çoğu kadınkn bakışları etkiliyebiliyor daha doğrusu bu da tehlikeli oldukları anlamına gelir rahatsız edebilir bizleri 😂
Bir insan niye bacaga bakar ki zaten? Sivilcesi selüliti var mı diye tibbi yorum yapacak hali yok seks için bakıyordur heralde
Bay bayan fark etmez uzun uzun tabiri caizse >hayvan gibi< bakarsa bir kaş göz işareti yapar hayırdır derim :)
Şu adamın yaptığına bak.
Şerefsiss
Yorum yok.
Eder, çok göz önünde olan biri olmadığım için rahatsız olurum.
Hayır, kimsenin bakışlarının rahatsız olmam. Ben de O'na bakarım : ))
Sapıkça bakarsa rahatsız olurum ama müdahale etmem. Öyle insanlara anlatamazsın.
Dün dediğim gibi adam ya da kadın sasiysa nolucak 😉😉
yakışıklı baksa gülümserler ve en yakın arkadaşlaarına sabırsızlıkla anlatırlar
Bubadam bomba 😃 Adam naptı ayrıca etek giyinilmiş nereye tavana mı bakcak 😃
Nasıl baktığına bağlı
Bu ayarsız ayardan ne anlarki 😅
Dünya da tek kadın bu kalsa yine de bakmam.
Evet hemde aşırı kadın erkek farketmeden hepsi öküz gibi bakıyorlar normal baksalar neyse dövücekmiş gibi bakanlar çok rahatsız ediyo 🤦♀️
bu adam gibi bakıyorsa eder
Nasıl baktıgına göre değişir
Valla hiçumursamam baksınlar ne görücekler
Bişey yapmıyorum
Eder tabi bakmaktan bakmaya fark var
Cins cins bakıyorsa evet.
Bakilmasi icin actiysam etmez
Nasıl ve nereye baktığına bağlı
Helal olsun müge anlı'ya
Rwyting lazimmis
Hayır yalan
Eder