Hiç bu kadar öfkelenip bağırıp çağırdığınız zıvanadan çıktığınız oldu mu...
Öfkelendiğinizde ne yaşarsınız?
Hiç bu kadar öfkelenip bağırıp çağırdığınız zıvanadan çıktığınız oldu mu...
Öfkelendiğimde gözüm karşımdaki kişiyi görmez. Çoğunlukla aradaki çizgiyi koruyamam ve ateş püskürürüm adeta. Çok yıkıcı oluyor öfkem benim.. Sonrasında da pişman olmuyorum genelde. Oh oldu diyorum. Beni kızdırmak hiçbir durumda iyi bir seçenek değildir bu sebeple. Öfke kontrolü sahibi olmak isterdim
Kolay kolay sakinleşmem ben, kırıp dökmem gerekiyor ve çoğu zaman kalp kırıyorum artık.
Eskiden dikkat etmeye çalışırdım ofkeliyken bile karşımdakini kırmayayım diye ama artık çoktan bıraktım o huyumu iyi ki bitaktim. Hak edene hak ettiği öfkemi kusuyorum. Durduk yere sinirlenmem ayarlarım bozulursa ayar bozarım.
Görsel beni öyle bir anlatıyor ki.. üstüne koyacak bir şey bulamadım.
Çoğu zaman, susmak, konuşmaktan daha kıymetlidir, hayırlıdır. Söz bitebilir, fakat sükût hiç bitmez. Çünkü o, dünyanın en uzun cümlesidir...
Çok susunca öfke patlaması kaçınılmaz oluyo bende öyle yani.
Öfkelendiğimde saçmalarım ayarım kaçar. Israr edilirse sinirimden ağlarım. O yüzden öfkeleneceğimi farkettiğimde ortamdan uzaklaşırım. Sinirli halimi sevmiyorum o ben değilim.😄
Sonra o haline gülüyo insan benim içimden ne çıktı dercesine.😄
Slak ya yemin ederim slak diyorum kendime 😄
Cevap
26Cevap
Delice bir şey yapmamak için ortamı terk ediyorum
Genelde sakinleşene kadar beklerim
Çok abest önemsiz basit şeyler beni öfkelendirmez, öfkelendiysem çok abest ya da haksız bir durum vardır , güzel konuşarak adamı yarın dibine sokabilirin anlamıyorsa farklı cözüm yollarım mevcut...
Fakat bazende kavga ederek cözebilecegim konularda , konuşarak boşa vakit harcamam... 🥂
Öfkelendiğim zaman bambaşka biri oluyorum ben. Buna neden olan kişiyi kırıyorum muhakkak. Sessiz sakin geçiremiyorum o süreci.
Öfkelendiğim ve kıskandığım zaman kafamın içinde ketıl kaynıyor
İçim içime sığımıyor, bağırmak kocaman bağırmak istiyorum 😔
Bağırıp çağırmak gerçekten o anda iyi geliyo.
Eskisi gibi değilim artık ağlardım sessizce kırgınlığı kızgınlığı içimde yaşardım artık dışa dönük yaşıyorum herşeyi. Gemileri yakıyorum bende kırıyorum üzüyorum susmuyorum.
Öfkemi yansıtarak sakinleşiyorum ama sevdiğin birine öfkeliysem yarını düşünürüm. Mesela yaptığı şey benim eşyamı karıştırmak olsun, eşyanın çok da önemli olmadığını vb düşünerek sakinleşirim
kalkıp elimi yüzümü yikarim bir bardak su alıyorum içiyorum ve içimden belli bir sayıya gelene kadar sayıyorum ve geçiyor.. bunun adi büyümekti evet kesinlikle doğru bir kelime
Sinir krizi geçiririm. Birini öldürecek kadar ellerimi sıkarım. Ondan sonra tuvalete giderim küçük tuvaletimi yapar sakinleşirim. Evet böyle oluyor napim elimde değil
Kavga ederim, küfrederim, aşırı limitlerim zorlanmışsa etrafı dağıtırm, fiziksel saldırıya geçerim, öfkem dinene kadar ya ağlarm ya da bomboş otururum...
cok kötü hissederim üsütme agirli coker gercekten ciddi bir öfkeyse kafayi yememek icin namaz kilarim
Kirildigimda sinirleniyorum, sinirlendigim kişi sevdigim değer verdigim biriyse beni cokca kırmışsa ağlarim.
Sağlam deliriyorum anlık herkesin kalbini kırıyorum iki dakika sonra oturup ağladıktan sonra kırdığım kalplerden özür dilemeye başlıyorum.
Çok öfkelenirsem sinirimi insanlara bağırarak çıkarıyorum istemeden normal bir öfkeyse odama çekilir uyurum ya da dışarı çıkarım.
Öfkeleniyorum, birşeyleri kırasım geliyor, ağır konuşasım geliyor ama kendimi kontrol altına alabiliyorum
Öfkelendiğimde bütün köprüleri atıp köprüleri yakıyorum.
Değil mi @FloraBacchus
Yaa maalesef.
Ölümlüksün 😜
Derin bir iç çekerim gerekmedikçe konuşmam bir süre
Sinirlendiğim zaman her haltı yapıyorum ama sakinleşemiyorum.
Papatya tarlasının suyunu içerim o bile kesmiyor bazen
Öfkemi kusarım, memnuniyetsizliğini belirtirim, söylenir, bağırır çağırır kızarım vs.
Edenler sağ ama uzak olsun. Her bir yanımı güzel gözlüler sarsın.🙂
Birşeylere zarar veririm kırıp dökerim, yoksa rahatlayamıyorum.
Susarım sabrederim akşam olunca atarım tüm öfkemi sevdiğim şeyleri yaparak keyfimi yerine getiririm
öfkelendiğimde amanın Karadeniz damarım tutuyor
En fazla küfrederim o da karşımdaki kişiye göre değişir. Bi kadınsa etmem
Doğaya çıkar sakinleşirim
Hiç iyi şeyler yaşamam
Sivri dilliyimdir. Karşımdaki insanı kırana kadar susmam. Sonra kendimi suçlu duruma düşürürüm.
kimse kimsenin mutluluğuna , öfkesine, üzüntüsüne bakmıyor artık boş ver derin nefes al yoluna devam
Biraz şey olurum kırıcı ve heyecanlı.. 🤭
Ben güncellemedeki gibi oluyorum gözümden ateşler çıkıyo...
Bazen o seviyeye getiriyorlar ya...
Kolay kolay öfkelenmem dalgaya alırım her şeyi. Herkes dalga benim için. Bir gider bir gelir.
Kaynıyorum öfekelenince.. Duramam yerimde..
Kendime zarar veriyorum veya etrafımı yıkıyorum Allah tan çabuk ofkelenmiyorum
Sen biliyon ne yaşadığımı @BirAnanasAldirdim
Evet çok korkutucu oluyor. Kızdırmayın bu çocuğu 😂
Odama çekilirim sonrası iyi olmaz
Derin derin nefes alıp veriyorum
Ya fiziki, ya duygusal kırıp döküyorum
Keskin sirke Maleseff küpüne zarar…
Shinra tensei (tanrısal yıkım) yaparım
Daha cok etrafımdakiler ne yaşar 😂
Kendime şaşıyorum ama hiç
Hırpalanıyorum biraz o kadar.
2 saat falan söverim sonra uyurum istemsiz uyumazsam sakinleşemem
Kalp kırarım hem de tamir edilemeyecek biçimde.
Kendi içime sinerim yalnız kalirim
Hiç oturur bir köşeye sigara yakarım.
Berbat olurum herkese sararım
Ana avrat din kitap giderim net
ortalığı yıkarım
Hayır sakin yapılı biriyim
Duvara vururum kırıp dökerim
Ağlarım ben.
Dağıtırım her yeri :)
Ahey ahey 😂
Ben öfkelenmiyorum.
Küfür ederim.