Öfkenizi spor yaparak veya derin derin nefesler alarak atlatabilirsiniz...

Öfkenizi spor yaparak veya derin derin nefesler alarak atlatabilirsiniz...
Zor öfkelenirim. Öfkelendiğim zaman da beni öfkelendiren her neyse ondan uzaklaşırım. Hobilerimi yaparak veya eve gidip uyuyarak öfkemi unutmaya çalışırım
En güzeli 😊😊Bazıları öfkelerini karşıdaki kişiden çıkarır ve bu çok saçma.
Evet, öfkesini kontrol etmeyi herkes beceremez. Bu dünyada öfkesini kontrol etmesini bilen kişi hayatta her anlamda yükselebilir 😊🙂
Amenna, teşekkür ederim 😊
Ne demek :)
Derin bir nefes almak ve sakinleşmeye çalışmak: Öfkeli anlar genellikle yanıt vermeden önce düşünmeden hareket etmeye sebep olabilir. Bu nedenle, derin bir nefes almak ve sakinleşmeye çalışmak, daha yapıcı bir yanıt verme şansını artırabilir.
Kendi duygularınızı tanımak: Öfke genellikle başka duyguların bir yansımasıdır, örneğin kıskançlık, endişe veya hayal kırıklığı gibi. Kendi duygularınızı tanımak ve onları ifade etmek, öfkeyi daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
Kendinize zaman tanımak: Öfkelendiğinizde, hemen bir yanıt vermek yerine kendinize zaman tanımak önemlidir. Bu süre zarfında, durumu düşünebilir ve daha yapıcı bir yanıt vermek için hazırlanabilirsiniz.
Spor yapmak veya meditasyon yapmak: Stres ve öfke yönetiminde spor yapmak veya meditasyon yapmak gibi aktiviteler yardımcı olabilir. Bu aktiviteler, sakinleşmeye yardımcı olabilir ve stresi azaltabilir.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Ağlarım. İçimden bağırıp çağırmak gelse de oturur iki saniye ağlarım. Sonra amaan der geçerim ve hiçbir şey olmamış gibi devam ederim. Ama en sevdiğim huyum da her kırıldığımda, kızdığımda kendi içimde yeni kararlar almam ve bunları uygulamam ‽
Vurup kırıp atıp bağırmam ama sesim yükselir ben en fazla laf sokarım ya da yaptığı saçmalığı suratına vururum bunu yapınca sinirlenen ben olmuyorum 😂
Bir nevi taktiksel davranış:)) Yine de sinirini başkalarından fiziksel çıkarmadığın için teşekkür ederim 😊
Taktiksel değil aslında beni suçladığı şeyi aslında kendisinin yaptığını suratına vurmam gayet doğal bence 🤔
Şiddet ise kimse sinirli diye başkalarına temasta bulunma hakkı yok. Rica ederim.
Cevap
14Cevap
Ben sakin kalırım
Söylesem inanmazsın çekilir bir kenara ağlarım 😄
Fazla duygusalız, 😊
Kolay kolay öfkelenen bir insan değilim.. Eğer öfkelenirsem de kendimi kontrol etmeyi seçiyorum..
Ne mutlu 😊
Cabuk öfkelenirim. Neler yaparım ben bile kestiremiyorum
Kolay öfkelenmem, öfkelenirsemde ağlayarak rahatlatırım kendimi
Kendimle yüzleşirim ve analiz ederim öfkemi.
Kolaylıkla cinayet işleyebilirim. Bence katiller benim gibilerden çıkıyor.
Öfkelendiren kişiye bağlı
Mesela;
O zaman öfkenizden korksunlar:)
Elimdekini kırarım, öfkeme hakim olamam
Bu konuda belki nefes egzersizi işe yarayabilir.
İşe yaramaz
Söver, bağrıp çağırırım
Öfkeli anında kalp kırmaya değer mi?
Değmedi.. Seni öfkelendirmek kolay o zaman.
Karşımdakini kovarim gitmezse kendi kendimi kovuyorum
Sinir hastasıyım raporum var kanka dün 2 metrelik sehbayı aldım yere attım sinir krizinde h. o
Deniz havası alıyorum iyi gelir
Saatlerce oturup denizi silersin misali 😊
Aynen çok iyi bir aktivite
Kendimi tutamıyorum ne yazık ki..
Sakin kalmaya çalışırım.
Yururum
Bağırırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?