8 köy mü yakarsınız, yoksa sessizce eve mi gidersiniz😄

Herkese günaydınlar, güzel ve mutlu bir gün geçirmenizi dilerim🙂
8 köy mü yakarsınız, yoksa sessizce eve mi gidersiniz😄

Herkese günaydınlar, güzel ve mutlu bir gün geçirmenizi dilerim🙂
Öfkelenince gözüm döner benim, o raddeye gelmem zor ama gelince, sakinleşmem kolay kolay. Ah ve evet, döverim, elime ne geçerse fırlatırım, dayak yesemde atarım, mesela karşımdaki karşı cins ise :D kaslı falan umrumda değil, öfkeden deliye dönmüş bir boğayı kim zaptedebilir hsjdsh
Mümkünse öfkelendiğinde konuşmayalım, benden uzak dur, seni tanımıyorum 😂😂
Öfkelendiren kim olursa olsun, bulurum ben :D hajsah sinir gelip geçiyor ama öfke.. sorumlusu kimse karşıma gelsin shsjsj
O raddeye gelmemeye calisiyorum. Sari isik yanmaya basladiysa konuyu veya ortami degistiririm. Fiziksel saldirida hicbir zaman bulunmadim, esya vs. kiracak kadar kontrolumu kaybetmedim ancak tek yumrukla arabasinin on camini patlatani biliyorum, boyle kontrolsuz duygular insani her zaman mahcup ederler.
Sevdigim deger verdigim birine sesim yukselmez benim, cok kizsam da kiyamam, dilim sivridir cunku gozum donmeden kacarim ortamdan.😁Herhangi biriyse de bir miktar sarsici cumle icimi sogutuyor, sonra yoluma gidiyorum.
Senin gibi insanlar kaldı mı bu dünyada : ))
Dagittigini toparlamaktan hoslanmayan ve ozur dilemeyi beceremeyenler boyle yaparlar.😁
Vardir.
Bu oldu mu şimdi : ))
Sasirtmayi severiz.
Olsa da olmasa da benim gercegim bu.😁Kendimi taniyor ve tedbirimi aliyorum.
Hadi bakalım öyle olsun 🙂
La havle çekerim, bazen sesim yükselebilir. Bazen Allah'a havale ederim bazen de ağlarım..
İyi en azından bir yerlere bir şeyler fırlatmıyorsun, kırıp dökmüyorsun, çevrene de bir zararın yok
Belki fırlatmak işe yarardı..
O bir şey fırlatmanın pişmanlığı daha sonra büyük oluyor. Geçici bir anlık öfke çok büyük maddi zararlara uğratabiliyor
S3n yapmış gibsin
Ben çok sakin bir insanımdır, kolay kolay öfkelenmem, öfkelensem de yapmam. Ama yapanlar gördüm ve duydum; kırılan TV mi dersin, bilgisayar mı dersin... vs.
O kadarı da fazla zaten kontrolsüz ofke zarar verir.. kırıp dökmenin de bi sınırı olur cağnım TV, pc dünyanın parası kıyılmaz🤭
Bunlar sadece örnek 🙂 mesela öfkelenince en çok heba edilen cihaz telefondur🙂 bu bir şey fırlatma işini de en çok çalışmayan kadınlar yapar
Teşekkürler 🌺
Rica ederim 🙂
Eşsiz cümleler kurarım, çok akıcı konuşurum)) öfkeyi ateşleyen her neyse sönene kadar..
Ateşi söndürmen için şu dökmen gerekebilir 😂 ayrıca, şu akıcı cümleleri de merak etmiyor değiliz : ))
Öfkelendiren kişi her kimse ve olay neyse o anda spontane gelişen cümleler, hazırlanmış olmuyor )))
Allah senin gazabından korusun o kişiyi 😂😂
Ama haklı olunca işte.. Neyse amin diyelim yine de 😀
Öfkelendiysen kesin haklısındır o zaman : )) tabii ki amin diyelim de korusun : )) hiç daha önce akrep kadın tanımamıştım😂😂
İşte zehirliyizdir )))
Uzak mı durmak gerek : ))
Temkinli olmak ))
Dikkat ediyoruz 😂😂
😀👍
Iyi akşamlar..🙂
Bir kaç saat sonra yeni soruda görüşmek üzere 😂
Teşekkür ederim..
Rica ederim 🙂
Cevap
13Cevap
Doğru söylediğim için beni kovan 9 köyü haritadan silerim evet
Sakin kalmayı denerim
Çok sinirlendiğimde karşımdaki kişi gözümde küçüldükçe küçülüyor, bu sebeple "tek bir tümce söylemeye bile değmezsin" düşüncesiyle ağzımı dahi açmıyorum.
Bazen susmak en büyük cezadır
Aslında karşındakinin kafasını şişireceksin, konuyu uzatacaksın matkapla beyni delinmiş gibi olacak, işte o vakit en büyük işkence bu olur bence 😂
Fakat ben tartışmaktan haz etmiyorum bile, nasıl çok konuşup kafa şişireceğim ki 🤦🏻♀️😂
Yapmak istediklerinle yaptıkların tamamen zıt 😂
Sağol ya hayatımın özetini çıkardın birkaç dakikada 😄
İnsanları tanımak artık zor olmasa gerek : ))
Bu benim için geçerli değil maalesef😌
Kaynarım, duramam..
O köyleri yakmadan eve gidersem, kendi evim yanar.. 😄
İlla bir yer yanar diyosun 😄
Ateş olan yerde mutlaka duman çıkar.. 😄

Ne kadar da masum : ))
Masum ama patlamaya hazır :))
Bu patlarsa yıkılır her yer : ))
Riskli jsjs
Sessizce evime gidecek kadar oğlunlasamadim daha, cok sinirlenince gözüm dönüyor
Olgunlasamadim*
Anlaşıldı 🙂
Tamamdır 😀😀
bırakıyorum. yutkunuyorum gidiyor.
eskiden yakardım ortalığı, şimdi umursamıyorum
Bu neden kaynaklanıyor desem🤔
öfkelenmek youryor beni artık, geçici hisler için ruhumu yormamayı öğrendim
Ben sessizce eve gidip içi çıkana kadar ağlayan o kızım
Ben de o kız kim diyordum, sen mıydın o kız : ))
Evet benim siyah adam
Merhametim ne kadar büyükse. gazabım da o bir kadar büyük olur. O Vakit ben bile kendimi tanıyamıyorum. Ama öfkem genelde saman alevi gibi çabuk söner
Önceden çok ciddi öfke kontrol sorunum vardı. Son birkaç yıldır kolay kolay öfkelenmem. Öfkelensem bile çok üstünde durup ciddiye almam. Geçer gider.
Köy yıkacak kadar var yaniii kesinlikle sessiz kalamam..
Cok zor ofkelenirim. Ofkelendigimde de kac ordan
ortalığın ebesini... yalan konuşmaya gerek yok dbdhd
Arapların olduğu köyleri yakar organlarını şehir hastanelerine bağışlarım
Kaleci arkadaşımla sahaya giderim ve saatlerce sert şut çekerim hem ona hem bana faydası olur.
Sabrımın sonumu sınırımı ona bakmak lazım o öfkemin şiddetini belirler 😉
8 köy yakarım.. Sinirlendiğim zaman gözüm hiç bir şey görmez..
Öfkelenriim ağzımdan ateş çıkar ejderha gibi
Beni sinirlendiren durumdan olabildiğince hızlı uzaklaşıyorum.
sessizce eve gidince için için kendim yanıyorum. keşke onun yerine sekiz köyü yakabilseydim.
Kendi kendimi yerim genelde
Çevreye zarar vermedikçe en iyisi kendini yemek sanırım : ))
Bulunduğum yere göre ve öfkelendiğime göre değişir
Tabii ki bulunulan yer ve neye öfkelendiğin önem arz eder : ))
Önce bi ağlarım sonra yakarım
Sadece ağlasan olmaz mı
Yok olmuyor ya bi yerleri yakmam lazım ki rahatlayayım
Sessiz kalırım genelde ya da ağlarım nadir olarakta çimdiklerim
Öfkelenince ne yaptığımı daha sonradan hatırlarsam yazarım 🙂
Ofke iyi birsey degilll sakinim
Aferim sana
Mevlana’nın sözünü aklıma getirirşm
Genel de o ortamı terk ederim
Değil köyü, komple şehri yakarım
Sessizce kabuğuma çekilirim
Sakin ve tek başıma kalmaya çalışırım