Hayata geç kalmış hissediyorum
Yorgunum
Uyusamda yetmiyor kabuslarla uyanıyorum
Yardım edin
Yorgunum
Uyusamda yetmiyor kabuslarla uyanıyorum
Yardım edin
Abartma, ölüm var zaten.. ne bu kaygı... Ölümden daha kötü ne olabilirki.. çaresiz bir şey yok hayatta, ölümden başka. Moral mi verdim, üzerine toprak mi attım bende anlamadım
Tek çarem o ne yazik ki gerçekten
Ağlayıp bana yardım edin öldürmek istiyorum kendimi diyesim var birilerine yapamıyorum
Bu kadar çözülmeyecek ne var hayatında? Anlatmak ister misin?
Gelecek kaygısı
Bu zamana kadar çok kısıtlandım babam herşeyi yasaklamıştı arkadaş edinme o bu şu yaşayamadım hayatı sadece okudum ve şimdi çok yalnız olduğumu hissettikce bunalıyorum
Sosyallesmekten kaçınıyor musun?
Eskiden arkadaşım yok diye üzülürdüm senelerce birdenbire çevrem genişledi ama geç kalmış gibi geliyor kahve içmeye gidecek kişiler var ama bilmiyorum yalnız hissediyorum yinede
Kendimi buraya ait hissetmiyorum
Bu yalnızlık anlasilamamaktan kaynaklanır genelde. Kuru kalabalık. Tatmadigin duygular olmalı.
Ya da özlem duyduğun
Eskiden bi doğumgünü mesajına hasret kalan ben keşke bir arkadaşım olsaydıda diyen ben şimdi bir çok kişiden alıyorum ama hepsine yardım ettiğim için yani karşılıksız değil herhalde bilmiyorum
Özlem duyduğum bir sey karşılıksız sevilmek anılmak
😊 iyi insanlara hasret kalmışsın. Üzülme öyle insanlar var.
Cevap
5Cevap
Bunu izlermisin ve tekrar kafanda kalan sorular varsa elimden geldiğince dertleşebiliriz ama bu benim gönlümü ferahlatan bir video olmuştu umarım senide biraz ferahlatır
Allah razı olsun çok iyi geldi bu sözler
Gözyaşımı sildim en azından
Ve videoyu kayıt ettim
Keşke geçse
Allahım yardımcım olsun şaşırtmasın
Ama artık tükendim gibi
Bir ayda 4 kilo verdim
Ne var biliyormusun tükendim artık her şey bitti dediğin anda ortada duran ümitlerimiz var tamam beklemek çok zor ama aceleci davranmaklada pek sağlıklı sonuçlar elde edemiyoruz her şey akışına göre ilerliyor çünkü. Bişeylerin bir an önce olmasını isteyipte ona müdahele ettiğimiz yerde hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor her şey sarpasarıyor çıkmaza çekiyor bizi , en iyisi sabretmek zor ama en sağlıklı çıkar yol bu maalesef
Yardım edin derken neye tam olarak soru çok geniş kapsamlı değil mi?
Nasıl üstesinden gelebilirim bu bunalımın
Önce özeleştiri yaparak başla hayata neden geç kaldın hayatı yakalamak için ne yaptın sonrasında bundan çıkmak için ne gibi çözümler bulabilirsin bunu düşün seni senden iyi kimse bilemez elinden ne geliyorsa mücadele etmek için kullan sonra da harekete geç çünkü hareket etmedikçe hep birşeylerden mahrum kalacaksın;)
Geç kaldığını düşündüğün ne varsa onlari elde etmeye calis
hayata yaşamata geç kaldım
Arkadaşlar edinmeye dostluklara yaşıma göre yaşamaya
Babam çok kısıtlayıcıydı şimdi nereden başlasam geç
Hissediyorum
gücüm kalmadı aklımdan geçen tek şey ölüm
Allah razı güzel güzel önerilerin için
Bana dua et ne olur
Çıkmazda hissediyorum kendimi
Allah isaallah hem senin hemde tüm dersi olanın hakkında en hayırlı olanları nasip etsin tabiki dualarımız sizlerle ama kendi caban çok önemli kendini bırakma inan cozumle aranda çok ince bı çizgi var bu karamsarlık çok yanıltıcıdır ölümü düşünme bile ve uzak gibi gordugun tüm hayallerin bı adım otendedir sadece buna inanmak gerekiyor
Amin çok sağol
Rabbim seninde kalbine göre versin inşallah şu an o kadar çaresiz bitkin yorgun bir insana güzel sözler ediyorsun ya Allah hiç üzmesin sizi
Amin teşekkür ederim
Yalnız bunları seni avutmak için söylemiyorum çok iyi bildiğim için söylüyorum insanı depresif duygu girdabına sokan nedenler genelde benzerdir şu an sende olduğu gibi seni buna iten nedenleri iyi tespit edip biraz gayretle çok rahat olmasa da bu işi basarabilirsin sadece kendine acımak yerine kendine inanmalı ve çaba harcamalisin
Bunu deneyeceğim mecburum zaten hep denedimde dün başlayıp bugün pes etmedim ama işte artık düzelmediğini gördükce umut tükeniyor
psikolojik destek almak şart bencr
Nasıl kimden
Ben de bana yardım edin diye bağırmak istiyorum
psikiyatrist olabilir psikolog olabilir
help meee
Bazen ablama gidip ne olur bana yardım et bunalımdayım demek geçiyor içimden ama yapamıyorum
Yalnız çıkamıyorum işin içinden korkuyorjm yanlış yapmaktan gerçekten şu an ağlayarak yazıyorum
gerçekten ciddiyim şu an psikolojisi yerlerde olan bir insan var karşında nasıl yardım edebilirsin ki
Mesaj atarsan taktik verebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?