Hayatta çoğu şey ne düşündüğümüzle ilgili. İyi düşünüp iyiyi çekmek istiyorum. Mesela istediklerimiz meditasyonla elde edilebiliyormuş. Bunları yapmak istiyorum. Nasıl öğrenebilirim? İnternetteki videolarda yönlendirmeler çok hızlı gerçekleştiği için yapamıyorum.
İnterneti falan herşeyi boş ver. Meditasyon demek evren ile aranda oluşan bağ demek. Dikkatinin dağılmaması için bunu tek başına yapman gerekiyor. Kendini rahat bir pozisyona alıp gözlerini kapat ve çimlerde üzerinde beyaz bir elbiseyle koştuğunu güldüğünü mutlu olduğunu hayal et. Kendini çimlerin üzerine atarak gökyüzüne bak güneş ışığının gözüne girmesi seni rahatsız etmesin. Masmavi gökyüzünde, beyaz pamuk şeker gibi olan bulutlarda gözlerini gezdir, o temiz havayı içine bir kaç defa çekip bırak. O tüm güzelliklerde gözlerini gezdir, çimenlerin üzerinde olan rengârenk çiçeklerde.. kavak uzun ve dev gibi büyük yeşil yapraklı ağaçlarda. Ve istediğin şeyleri evrenden, doğa anadan olmuş gibi iste. Sağlıklıyım, huzurluyum, mutluyum, param var ve zenginim , aşk istiyosan aşk iste...
Bu bir meditasyon ve çekim yasasıdır. Sevgiyle ve sağlıcakla kalın.
İyi düşünüp iyiyi çekme olayını ben de yapacağim artık. En azından deneyelim. Geçen bir kura çekilişinde 13. Çıkıcam dedim ve 13 bana çıktı. Sonuncu oldum :)
Meditasyon iyiyi çekme değil tek bir seye odaklanıp kalan düşüncelerin gelip geçmesine odaklanma halidir. Nefese alip veriyorsun ve sadece nefes alış verisine odaklanıyorsun aklina gelen baska seyleri umursamıyorsun.