Beklentimi çok yükselttiğim bir dönemde beklentilerim sıfıra inip üstüne yük getirince başıma gelen sendrom. Yardım almadan 2 senede zor atlattım. Herkese tavsiyem mutlaka yardım alın. Duvara bakarak geçen iki sene. "tamam, şimdi hayat devam ediyor da, devam eden hayatın bana sunacakları hiçbir zaman istediklerim olmayacak", "sanki başka bir vücuda hapsolmuş hissi, orada olmaman gerekiyor ama mecbursun, bunun için yapabileceğin hiçbir şey yok", her defasında tamam şimdi geçti diyorsun ama kolay kolay geçmiyor o yüzden bir uzmandan destek almak en iyi karar olacaktır.
Bas bas paraları Leylaya bir daha mı gelicez dünyayaaa.
Bu hayata bir kez geliyorsun. Öyle ya da böyle son nefesine kadar yaptığın her şey sana ait ve nasıl ölmek istediğini sen belirlersin. Senden bir tane daha yok sonuçta. Hayatına yön ver direksiyonu tut ve önünde duranı ez geç
Merhabalar olaylara daha pozitif yaklaşın meditasyon yapın iyi beslenin kendinize değer verin bir hobi edinin ve herkesin sizin gibi olduğunu unutmayın.
mirkelam gibi bol bol yurucen yabancilarla ozgurce konusacan dertlesmicen yeni yeni konular uzerine konusacan bol bol kahkaha atacan oynucan dans edecen
Hayat hatalarla dogru maalesef hata yapa yapa dogruyu buluyoruz. 40 yasinda gibi konusuyorsun daha gencsin bence dogru kisi ve dogru zamanda dogru vir hayat seni bekliyor yeteeki sans ver bence