Gerek kendi yaşıtlarım gerek benden büyükler herkes egosunu tatmin etme peşinde.
Sürekli inciniyorum 20 yasindayim azarlanip yokmusum gibi davranilabiliniyor cocuk gibi muamele gorebiliyorum.
Bu beni cok huzursuz ediyor.
Eleştirilere karsi kendimi nasil savunmam gerektigini nasil hadsizlere haddini bildirmem gerektigini bilmiyorum.
Sadece yazarak kendimi guzel ifade ettigimin farkina vardim.
Bu ne zaman düzelir?
Sürekli inciniyorum 20 yasindayim azarlanip yokmusum gibi davranilabiliniyor cocuk gibi muamele gorebiliyorum.
Bu beni cok huzursuz ediyor.
Eleştirilere karsi kendimi nasil savunmam gerektigini nasil hadsizlere haddini bildirmem gerektigini bilmiyorum.
Sadece yazarak kendimi guzel ifade ettigimin farkina vardim.
Bu ne zaman düzelir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bende misal yazrak kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. bizim sorunumuz galiba asosyal utangaç içine kapanık sessiz bireyler olmamızdan kaynaklı
Merhaba
Biraz pozitiflik biraz vurdumduymazlık ve biraz öz güven ile bunların üstesinden gelebileceğine inanıyorum. :)
Bir taraftan psikoterapist yardım alırken bir taraftan sesli şekilde kitap oku ki kelime haznen kendini geliştirirsin
Merhabalar
Kendinizi geliştirmeniz lazım, bol hol okuma yapmanız lazım, kelime dağarcığınızı geliştirmeniz lazım.
Kendine değer vermiyorsun. Kendini aşağıya sen çekiyorsun ve insanlara bu enerjiyi sen yansıtıp, o tip muamele goruyorsun. Önce kendine değer ver.
Gel sana yardımcı olayım ne dediklerinde onlara güzel cevaplar hazırlarım
ilim ve Gelişim kitapları oku ve anlamını bilmediğin kelimeleri bir kağıda yazıp anlamlarını araştır zamanla çok güzel konuştuğunu farkedeceksin.
Muhtemelen çok güleryüzlüsün
Evet 😀
Bende öyleyim
Anlıyorum demek istediğini ve yaşıyorum da ama artık bana bağırana çağırana direk saldırıyorum
Aile üyeleride farketmiyor benim için bana kimse bağıramaz
Herkes ayağını denk alacak bana bağıranın hayatını dar ederim
Sinirlendim gene
İşte eskiden senin gibiydim maalesef bir yerden sonra öfke sorunum oldu
Kursa gidin
ben çok okuma yapmama rağmen düzelmiyor
Kitap oku ve bol bol sohbetmeye çalış
Yazarak yapmaya başla bunları
kitap oku
Öz-güven düşük
Yapın böyle demek ki
özgüven lazım sana