Bipolar iki uçlu duygu durum bozukluğu demek. Ben hiç Psikiyatriste gitmedim. Genellikle sevilen biriyim insan ilişkilerim fena değil. Ama bazı şeyler var dışardan bakınca çok tuhaf. Bilmiyorum.
Ben çoğunlukla çok sessiz çekinik karakterde biriyim. Bazen hakkımı bile savunmam susarım olay çıkmasın diye. Üst üste böyle davranınca da insanlar senin üstüne geliyor seni ezik olarak görüyor tabi.
Üniversitede yurtta çete lideri gibi bir kız vardı herkes ondan çekinirdi, etrafında çok yalakası vardı. Benle çok uğraştı hep sustum ve yurtta bir gece aniden sinirlendim o kıza yurtta meydan dayağı çektim sonra araya girdiler beni onun üzerinden aldılar, kız sinir krizi geçirdi ambulansla götürdüler gece vaktı. Herkes şok olmuştu tüm kampüste duyulmuş olay. Bekçiler bile beni tebrik etti, müdür bana ceza vermedi. Ben zayıf sessiz biriyim, o ise kilolu aşırı kibirli, zengin olduğunu söyleyen biriydi. Çok yalakası vardı yani.
Sonra ben okulu bitirdim. İşe başladım yine çok sessizdim eziktim ve bayan müdürle aramızda sıkıntı oldu, genel müdürle de kavga ettim. Açıkça haksızlık yapıyorlardı ve kimse sesini çıkaramıyordu. Müdür üzerime yürüdü bana hakaret etti. Ben de tutanak tuttum kimse bana şahit olmadı. Ankara 'ya şikayet ettim. Soruşturma açtırdım. Onlar da bana soruşturma açtılar. Yalancı şahitler buldular. İşe geç kaldım diye bile bana ceza verdiler tutanak savaşları başladı. Sonra onların yaptığı işleri inceledim dosyaları araştırıp açıklarını buldum. Bulduklarımı Ankara 'ya postaladım müfettiş istedim ve soruşturma açıldı , o iki müdürün işine son verildi. Herkes şok oldu.
Eski erkek arkadaşımla evlilik düşünüyorduk. Bana kötü davranmaya başladı, çok şımardı. çünkü ben yine çok ezik duruyordum hep alttan alıyordum. Sonra beni aldattığını öğrendim. Yabancı kaçak bir kırgız kadınla birlikte olduğunu öğrendim. Ev tutup kadını oturtmuş iş bulmuş. Kavga ettik ve ben ona küfrettim. O da bana sen onun tırnağı bile olamazsın dedi.
Ben de deliye döndüm, erkek arkadaşım bir otelde yönetici idi. Büyük patronu buldum telefonla randevu istedim. Onun yasadışı kaçak bir göçmen kadınla ilişkisi olduğunu muhtemelen otele getirip birlikte olduğunu düşündüğümü söyledim kamera kayıtlarının incelenmesini önerdim. Kamera kayıtları incelenmiş onu işten atmışlar. Sonra da pasaport kanununa muhalefet, yardım yataklıktan onu savcılığa şikayet ettim hapse girebilir. Yargılama devam ediyor. Kadını da kaçak göçmen olduğu için şikayet ettim sınır dışı edildi.
Herkes şok oldu çünkü beni aşırı sessiz, erkek arkadaşının sözünden çıkmayan, ezik, geri planda biri olarak biliyorlardı. Hep öyle görünüyordum çünkü iddialı bir karakterim yok hep geri planda duruyorum. Fazla sessizim. Bana laf sokulduğunda bile çoğu kez cevap veremiyorum.
Bana diyorlar ki "senin ne zaman güvercin ne zaman kartal olacağın belli olmuyor. Hiç beklenmedik anlarda çok şaşırtıyorsun".
Sizce ben bipolar hastası mıyım? Sanki içimde 2 kişi var. Keşke hep baskın karakter olsam. Niye dengede değilim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer