AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Istedigine inan veya inanma. Icinden gelse islami mantikli delillerle savunan zilyon tane insan var videolar makaleler var onlara da bakardin. Neye yonelmek istiyorsan ona gore hareket edersin. Demek ki senin kafanda din dusuncesi coktan bitmis bahane ariyorsun
Mindfuck yaşıyorum şu an :D Zorla müslüman olunmaz ben de deistim. Sıkıntı yok :D Bu kötü birşey değil. Korkuyorsun sadece ateistler cehenneme gider dendiği için. Her söylenene inanırsan yobaz olursun.
Yatagina gir telefonunu kapat ve kendin bir dusun bakalim dogadaki hersey kendiliginden mi olustu yoksa yapan mi r bunlari bu duzeni... Sen elindeki telefonun bilgisayarinin birisi ve ya birileri tarafindan yapildigina inaniyorsan doganinda birisi tarafindan yapildigini idrak edebilirsin... Sen yeter ki gormek iste unku gormemek icin kor olmak gerek O (ALLAH) her yerde
Kuran'ın türkçe mealini, ANLAYARAK (!) oku ve sorgula. Hatta diğer semavi dinlerin türkçeye çevrilmiş kitaplarınıda oku ve sorgula.
Ateizm'i araştır. Merak ettiğin ne varsa araştır! Sorgulamaktan KORKMA.
Buraya bir gözat: https://arsiv.ozgurdusuncehareketi.org/index.aspx
Herkes istediğine inanır bu kimseyi ilgilendirmez fakat günümüzde ateizm daha çok gençler arasında farklı olma çabasıyla bir moda haline geldi bence. Benim sana önerim Kuran'ı aç bir bak, incele. Ama öyle boş bakma araştır Kuran hakkında keşfedilenleri, bulunan şifreleri. Bu dediğim araştırmaları yaptıktan sonra şunu sor kendine. "Sence o kadar muazzam yazılmış bir kitabı yüzyıllar önce çölde gezen sıradan biri yazmış olabilir mi?" Bu bile yeterli bence inanmak için
Benim anlamadigim islamla muslumanlari karsilastirmaniz. Islam guzeldir ama butun muslumanlar kusursuz degil. Bir ayeti kendi cikarina gore ceviren cok insan var... muslumanlara bakipta islami yargilamayin
tatlım haklısın islamı yargılamamak lazım, hep böyle söylüyor müslümanlar, en basiti diyorum kokuşmuşlugun mabedi kabe oradan başlıyor herşey, , taamamen din turizmi arapların en ufak anlatılan müslümanlıkla alakası yok, bak filistine suriyeye binlerce insan öldürüldü bu yakın zaman içinde arabistandan hiç bir hareket görebildik mi? arabistanda israili de satın alacak güç var suriyeyi de satın alacak güç var arap dünyası istese ortadogudaki savaş 1 haftada biter.. ama kimsenin işine gelmiyor.. israf had safhada araplar bolluk içinde yaşıyor yemekten semirmiş domuzlar gibiler ama müslüman afrikalılar açlıktan ölüyor, ben tekpi verince de insanlar onlar gerçek müslüman değil diyor, peki bu gerçek müslümanlar nerede? en iyi verilen örneklere bakıyorsun sapıgın önde gidenleri bir çogunun yaşından dolayı hatırlanmaz ama bu ülke camide rakı sofrası kurup rusla pompalaşan imamıda gördü, erkek çocuga tecavüz eden hocayıda.. ben islamiyetten önce insanın İNSAN olması taraftarıyım.
Kabe icin laf soylemeye hakkin yok, soyletmem! O anlattigin araplar beni ilgilendirmez. Inan ki onlar baska dine de mensup olsalar yapacaklari seyler hine bunlar olur.. Ben Muslumanim. Herkesin dinine de saygim var. Evet, genele bakarsak kimse dort dortluk musluman degil. En son ve dogru olan islamdir.
kabe nin kendisine laf söylemiyorum ki okudugunu anla önce.. kokuşmuşluk oradan başlıyor diyorum
akademikperspektif.com/.../mekke-kabe-otel1.jpg
açlıktan ve savaştan ölen milyonlar varken sence bu kadar lüks ve israf ihtiyaçtan mı?
Herkes bunun bilincinde adamlar altin kaplama arabalara biniyorlar. Elbette buyuk haksizlik ama bu israfin bedelini muhakkak oderler Allah yanlarina birakmaz.
sen benım karım olsan sana söylediğim bir şeyi yapmazsan seni dövebilirim islam bunu emir ediyor.
Yav he he... sen o ayeti duzgun oku da gel..
@japanesegirlishere Tek soru: Hayatında hiç Kuran'ı ANLAYARAK (!) okudun mu?
www.kuranmeali.org/.../kurani_kerim_mealleri.aspx
@incicireyiz Hiç Kuranı açmamış insanlarla karıştırma beni. Türkçe olarak okuyup anlamaya çalışıyorum.
o arkadaşın dediği gibi karınızı dövün demiyor. Türkçeye ''hafifçe dövünüz'' ''vurunuz'' olarak geçiyor. Ağzını burnunu kırın öldürün demiyor.
'Mükemmel olan islamdır, müslümanlar değil' demek; 1,7 milyar müslüman bu dini gtünden anladı demektir https://i.hizliresim.com/rd5nYN.jpg
ya güldürdün :ddd
Gul gul..
sen islam dinini sadece bildigin kısmıyla sorgulamissin ve demekki cok cok az bir bilgiye sahipsinki bu duruma gelmissin. islamda etrafindakilerin ne dedigi onemli degil zira bir ayette onlar kinayanlarin kinamasina aldiris etmezler buyuruluyor Allah in varligina inaniyorsan O nu tanimayi dene Kur'an ı iyice oku anlamaya çalış
Aklınıza takılan bir husus varsa sorabilirsiniz. İslamda herşeyin mantıklı bir açıklması vardır. Bazıları yaptıklarına pişman olurlar ve geri dönemezler. Vicdanlarını rahatlatmak için de haşa Allah yok derler.
Bakın Kurandaki bazı ayetler yanlış yorumlanır. Örneğin kölelik o zamanda toplumla bütünleştiği için bir anda kaldırılmamıştır. Aşama aşama olmuştur. Şimdi Kuran da kölelikle ilgili ayeti gösterip bak İslamda kölelik var derler. Halbuki o ayet neshedilmiştir yani hükmü kalkmıştır. Bunu bilmediğiniz için şüpheye düşüyorsunuz.
Bol bol kelimei şahadet getir. Rabbena Atina ve nas surelerini de bop bop oku kardeşim. şeytan beynini celmeye imanini almaya calisiyor. allah muhafaza çok tehlikeli bir durum
Bugune kadar din vardi hayatinda tabi ki pismanlik olacakbasta ama her seyi gormeye basladiginda iyi ki vazgecmemisim sorgulamaktan diyeceksin.
ALLAH AŞKINA YAPMAYIN BÖYLE BIRAKIN BU SAÇMALIKLARI. ŞEYTANI SEVİNDİRME! KAFAN KARIŞTI KENDİNE GEL LÜTFEN Bİ MANTIKLI DÜŞÜN ETRAFINA BAK KURAN OKU (Türkçe Meailni)
Kesinlikld Kuran okumali !
Biz ateistler temeli zayif ateist istemiyoruz !
:D:D
çok oku, çok araştır.
her din hakkında bilgin olsun.
4 kutsal kitabı okumaya çalış.
inanmasan, uyduruk gelse bile bir fikrin olsun.
hiçbirşeye körü körüne inanmadığın sürece sorun yoktur aslında
:/ Bu tarz şeyleri yazmaya korkuyorum. Oku deyince gidip internetten 3-5 ayet buluyorlar.. Bir tane Fıkıh, Tefsir, Akaid ilmi öğrenmeden olmaz bu işler.
Muslumanlik islam kardesligini emreder. sende musluman kardesimiz oldugun icin kendini atese atmani istemem. islami iyice arastir baska seylere meyil etme. ateisylik ya da diger inaclarda odul ya da ceza sistemi yoktur insan hicbiseydeyn sorumlu degildir bunun icin nefsin hosuna gider. ama insan bir kere olur geri donme sansi yoktur. hala sansin varken aklini kullan oldukten sonnra cok gec olacaktir. son pismanlik fayda etmez kardes
Kuran-i kerimi oku meallerine bak arastir kuru kuruya öyle ona inandim. bem ateistim kafam karisti demekle olmaz bu isler bu olayların içinde olan başta cübbeli ahmet hoca gibi alimleri dinle tavsiyem o youtubeda falan var videolar sonra dua etceksin sabret tevekkül et
Evet ablacim ! Cubbeli onemli ! Ama dikkat +18 amblemleri olanlari izlemeyeceksin.
Ayrica kuran bir ateistin en buyuk kanitidir ! Okumadan ateistim deme lutfen ! Bir cok ateizm uzerine yazilmis kitaptan cok daha fazla kanit vardir ateiatler icin icinde !
ateistler siz haklıysanız bizim kaybedicek bir şeyimiz yok ama biz haklıysak ağır sıçtınız
Hahahha bu iyiydi +1
Süper ;)
Cennet inanci da iyiymis :D
Tanri vaad etmese cenneti adini anar miydin acaba?
tüm dinleri araştır. ama hakkıyla araştır. sonra kendine bir yol çiz ne olrsa olsun o yolda yürü. ben islamı seçtim araştrdım we gerktn kusursuz benim gözümde. inanark seçtiğin dini yaşamanda güzel olur. ama araştır tek bir düşnceyede bağlı kalma
saçmalama istersn insan sorgulamalı tabiiki bunun günahla alaksı yok gerçekten güzel ve yalansız sitelerden kitaplardan dinleri araştır dogru yolu bulacaksın zaten :) Din sadece korkudur başka bir işe yaramaz :)
Bak güzel kardeşim din dediğin kavram Dünya aleminde ap ayrı bir konumdur. Allah ile aramızdaki bağın en gerçekçi kanıtıdır. Yüce Allahu Tealanın da buyurduğu gibi "dinde zorlama yoktur" fakat müslüman olduğun zaman eğer ki dinden çıkarsan öldürülürsün. Allahu Teala bunu emretmiştir. Dine gir diyor mu? Demiyor. O halde bir girip bakıp çıkacağım da demene izin vermiyor. Girersen çıkamazsın. Çıkarsan da öldürülürsün. Şimdi bana sakince açık adresini yaz kardeşim. Hiç acımayacak inan bana.
Aklını kullan oku muslimanliktada ilk emir oku maktir zaten araştır kafani fazla karıştırma ne ateistlik ne İslam ne hristiyan hic birine bağlı kalmadan kendini hangisine yakin hissediyorsan
İslamda insan aleyhine hiçbir şey yok. Namaz hareketleri bile yogada var düşün yani. Senin tek problemin islamı yeterince bilmemen keşke ateistliği araştırdığın kadar islamı araştırsaydın. :)
Tevbe 5.33 Furkan 25.44 bu sureleri tekrar oku o zaman
@openureyes , bunları tekrar oku diyorsun. Sen bu okuduklarının tefsirine, açıklamalarına, ayetlerin indiriliş sebeplerine ve içerdikleri anlamlara baktın mı?
2 kere hatim indirmem seni tatmin edecek mi?
@openureyes hatmi mealden mi indirdin?
Hayır. Daha çok ayet var üşendiğimden yazmıyorum ama insan elinden yazılmış bir kitap taraflıdır yandaşı olmayanı kötüler insan lehine çok birşey bulamazsın
@openureyes bence open ur eyes
Pişman oluyorsan içinde kabullenemediğin inanç olduğunu gösterir.
sorgulaman güzel , ama sorguladıgın zaman ateistte olamıyorsun. bence en fazla deist olabilirsin.
islam dinini inceleyeceksen , elindeki geleneksel islamı. kişileri yaşaıdgını islamı unut ve bastan basla
Dinsizlerle takılma bunlar hep şeytan oyunu sorgulamak güzel bişey merak etmek cevap aramak ama iş dinden. çıkmaya gidiyorsa dur de kendine namaz kıl mesela veya eline ateş tut 5dk öyle bekle ahirette onun binlerce yüzlerce sıcak ateşi yakacak bizi
Kuran'- Kerim oku. Gerçekten oku ama. Ateizim sayfasını keşfetmişsin ya hani... Bunuda oku. Hangisi ağır basarsa orda ol ;)
Bana ozelden yazarsan konusabılırız, sorularını cvplayabılırım.
Bir kere herkes kardeş değil bir müslüman açısından bunu söyleyen müslüman çelişkiye düşer.
"Mü'minler (dinde) ancak kardeştirler." (Hucurat Suresi,10. Ayet.)
eğer dinlersen veya ciddiye alırsan hadioradan13@gmail. com adresine yazarsan seninle konuşmak isterim bu konuyu.
soruların karşısında mantıklı ve elle tutulur bir cevap bulamadığın için böyle düşünüyor olabilirsin. her soruna bir cevap verebilirim.
ameno ameno
https://www.youtube.com/watch?v=6SvxaNQ6d7Mkollarından sıkı tutun cini çıkarcam :D
Bunu ilk izledigimde film sanip gunlerce aramistim
eski mazini aklına getirttim :D
:D saolasin
Deizm'i araştır fakat iyice araştır. Pişmanlığın nereden kaynaklanıyor bunu sapta.
bir kalem bir ustasız olmazken bu dünya nasıl tasadüfen olabilir
senin gözün açılmış. tekrar uyumanın bir yolu yok :)
Sakın yapma sakın sakın sakın. KURAN OKU, Namaz kıl, Bu kudar kusursuz evrenin ve insan nası oldu peki. Allah yarattı.
Benim bir kaç ateist tanıdıklarım var ve adamlar en az 2 kere hatim indirmişler bence önce kuranı okumalısın sonrasında düşünmelisin
SORGULADIĞIN ŞEYLER NELER SOR ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAPLAMAYA ÇALIŞAYIM.
Alttaki arkadaşın dediği gibi Hz. Muhammedin 9 yaşındaki bir çocukla yaşadığı ilişkiyi nasıl açıklayabilirsin?
peygamberliğin gelişinden on yıl sonra, elli yaşındayken eşi hz. hatice’yi kaybeden peygamberimiz (asm.) kendisine hem ev işleri ve çocuklarının bakımında yardımcı olacak, hem de islâm’a davet faaliyetlerinde destek olacak eşlere ihtiyacı vardı. bunun için bir yandan yaşlı ve dul bir kadın olan sevde’yi, öte yandan da en yakın arkadaşı olan hz. ebubekir’ in kızı hz. ayşe’yi istetti.
hz. peygamberin bu isteği, vahyin başlangıcından on yıl sonradır. hz. ayşe vahiy başlangıcından beş altı yıl önce doğmuştur. dolayısıyla hz. ayşe’nin peygamberimizle evlendiği yaşın on yedi-on sekiz olduğu ortaya çıkar.. Biraz araştırsan 9 yaşında birisiyle evlenmediğini anlarsın
arkadaş saolsun cevaplamış bende katılıyorum.9 yaşında değildi h. z. aişe... başka soru?
ya hastrn gidin bütün arap dünyası bile kabul ediyor Ayşenin 9 yaşında gerdeğe girdiğini. kafanıza göre din uydurmayın.
FTHWORLD diyelimki öyle peki o zamanda h. z. muhamedin düşmanları neden bu olayı kullanarak h. z. muhammed'e hakaret etmemişler. onlar ki h. z. muhamedin en ufak açığını arayıp onu rezil etmek isteyen kişiler. demek ki h. z. muhamedin döneminde 9 yaşında evlenmek normaldi. bu gelenek-görenek meselesi birde arabistanın iklimi sıcak olduğu için orada kiler daha çabuk gelişiyor. yani bizim ülkede ki 16-17 yaşında ki kızla eşdeğer.
neye inanıyorsan inan içindeki ne ise onu dinle kendini dinle sadece
Birazdan ezanlar okunmaya baslanacak.. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan bir Üsküdara, bir Eyüp Sultana, bir Süleymaniyeye git bir ezan sesi, Kuran-ı Kerim sesi duy...
tövbe et canım kardeşim. Kitabı okuyunca sana mantıklı gelecek.. Sence taaa 600lü yıllardakı bir insan 2000 li yıllardaki olayları bilebilir mi ve bundan sonraki olayları da.. Bu kitap bır mucıizedir.
Dinimizde cok sorgulayan insanlar baska seylereyoneliyor ilahiyatcilarda da gormuslugum var cok derine inme derim allah korusun dinden cikabilirsin tovbeni et allaha sigin
Youtube de sozler kosku var bos kalinca bak. islami dinimizi dogru ve yasagi kimseden degil kuran-i okuyarak anla turkce ki ayni dusuncedeydik bir ara şu an ALLAH a sukurler olsun diyorum
sana yardım burdan olmaz, burdakilerin yazdıklarını okur yine aklında soruları eleştirir karşılıklı atışmaya gidersin, sana bir cevap lazım, yanlış yerdesin...
Dinler dogmatiktir ya inanır ya inanmazsin eleştiriye kapalıdır :)
silkelen ve kendine gell. Dinden dönmek nedir yaa..
dinden cıkarsan murted olursun daha giremessin asla nolursa olsun gıremen
dedim bile islamda sorgulama yok
kesin bilgidir o kadar.
Yok kanka olmadıysa skntı yok celiski yasıo olduysa giremez daha
Kuran flan yırtıpda donmek ısteyenler ıcın o ıs bıtmistir zaten
orası öyle ama müslümöansan sorgulayamassın başka dindeysen sorgula sonra islama gir
Bende dınsızdım kanka muslumandım ama dınsızu cok pısman oldum bırdahada yapmam
aman haa yapma
sorgula tabiki bunu çoğu insan yapar ama doğru yolu da bulur eminim sen de doğru yolu bulacaksn Hak yolunu bulacaksın biraz araştıır İslam ı tanıyacaksın hikmetine ereceksin emin ol yalnızca istemen lazım istedikten sonra inanırsın
Müslüman olmadıgını varsayarak düşün. Hiç bir dine veya düşünceye baglı degilsin. Bundan sonra sorgulamaya basla.
bu tavsiyemi lutfen hemen uygula. Git mehmet yildiz fatih yagci serkan aktas videolarini izle. Kendine gel
Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü.
okuduysan hayırlı olsun Müslümansın artık hoş geldin gardaşım
Sivri zeka :P
asdfsafsadfs
Allah yok Dinler yalan muhammed de en buyuk sahtekar !
Sen ne oldun la simdi :D
senin düşüncenii merak ediyordum öğrendim sonunda
Sorsan söylerdin kardesim :)
Mantigina göre, aramiza hosgeldin bu arada :D
Herkesin içinde inanç vardır.
O tür sayfalara girme çünkü şeytan yanı başında seni yoldan çıkarmaya çalışıyor.
Boşuna ahiretini mahfetme kardeşim.
hangisi sana mantıklı geliyorsa ona inanmalısın sağdan soldan yapılan baskıyla müslüman olursan zaten içinde hep bir şüphe olur
"Biz Gökyüzünü, korunmakta olan bir tavan yaptık, onlarsa hâlâ delillerinden yüz çevirmedeler." Enbiya 32. Atmosfer varligi kac yilinda kanitlandi haberin varmi? Umarim yeterlidir.
... Bu Ayet atmosferi anlatmiyor... Bu ayete gecen tavanda sözde yildizlar yapisik.
Kurani okuyun, kuranda mucize oldugunu idda eden sayfalari degil.
Korunmakta olan tavan derken nasil oluyoda yildizlari cikarabiliyon merak ettim?
"Dağları görürsün de, donmuş sanırsın; oysa onlar bulutların sürüklenmesi gibi sürüklenirler. Herşeyi 'sapasağlam ve yerli yerinde yapan' Allah'ın sanatı (yapısı) dır (bu). Şüphesiz O, işlediklerinizden haberdardır." (Neml, 27/88)
Sende deme bende buldum kareatesiz diye bir sayfa bir kacını takip ediyorum. Onları okudukdan sonra bir başka bakdim dini inanşlara şu an bir ayagim müslümanlıkda bir ayagim atesizlikde..
bir kere soygulamaya başladıysan dahada durduramazsın. dinler dogmatiktir dokunmayacaksın yani sorgulama beni der ama aynı zamanda okuda der o ilginç. neyse aramıza hosgeldın :D
Dinleri ve inançsızlığı ok iyi oku , araştır , tartış ve içinden gelen sesi dinle
İnsanlar duyu organları ve beyni yaradan Allah ın sınırladığından öteye gidemez. Bu nedenle fazla düşünmek seni çıkmaza götürür ateist sitelerine takılman senin kalbini karartır ki Allah muhafaza dinden çıkarsın.
Cok kisiye tavsiye ettim hatta benide kurtaran bu oldu telefonun androit ise risalei nur indir oku mutlaka fikirlerin degisir
çocukluğundan bu yana dinin üzerinde uyguladığı korku şu an seni inanca zincirlemeye çalışıyor. biraz zaman sonra bu korkuyu da atlacaksın
Ateist sayfalarını araştıracağına dinini araştırsaydın şu an bu durumda olmazdın.. Yanlış yapmadan af dile tövbe et derim..
Tövbe etmekten başlayabilirsin ve kafana takınlan dinler ile ilgili kur'an kerimi açıp oradan yardım alabilirsin...
Yok ablacim 😔
Ben de baslangicta bir guc olmali demistim ama yok oyle bir sey 😞
Kandirilmisiz..
Kim eksiledi la beni?
Niye korkuyorsun? Sorgula. Kendin düşün, fikir sorma.