AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
bende ateistim hiç takma dinde zorlama yoktur diyen kuran değil mi
Dinde zorlama yoktur insan hürdür elbette ister dünyada pişer ister ahirette -NFK
o kadar istiosan müslüman kal
Sosyal ağlarda okuduğun gibi mensubu olduğun dine ait kitabı da oku... ondan sonra karar ver.
O zaman sende dinle meşgul ol sirularina cevap bul doğru yola girersin
kafan çok karışmış doğru yolu bulman gerekli bunun içinde destek almalısın diye düşünüyorum
Dr Zakir naiki dinle ve aklindaki tum soru işaretlerini yok et
Ben de sorguladim da
Sonucta deistlik daha mantikli geliyor bana
Yahu koskoca dünyada bu kadar insan boşuna mı dinlere inanıyor? 7 milyar insandan tek akıllı siz misiniz :D
akıllı olanlar siz değilsinizdir cidden belki :D
Boşver ölünce anyayı konyayı görücez zaten :D
o zaman ikilemde kaldıysan birde kuran oku bak bakalım hangisi aklına daha çok yatıyor sorunun cevabı senin elinde
Düşünmek iyidir. Korkmana pişmanlık duymana gerek yok. Asıl hayvan gibi yaşayıp gidenlerden olmaktan kork. Hiçbir şeyin farkında olmamaktan.
aklını kullan, aklınla doğru yolu bulacaksın, ben agnostiğim mesela, önce deist oldum sonra agnostik oldum.
benzer durumdayım aklıma geldikçe böyle şeyler başka şey düşünmeye çalışıyorum hatta kızıyorum kendime napıyorum ben diye
Mutlaka izle ataizim denen sacmaligi gor;)
Dinler, Peygamberler Olmasaydı ALLAH'ı Bize Kim Öğretecekti? Deizim saçma...
Ateistler, Herşeyin Kendiliğinden Oluştuğuna İnanır... Peki Kendileri Nasıl Oluşmuş?
bu kadar müslümanın içinde hangi ateisti örnek alıyosunuz bilmem allah akıl fikir versin..
oku sadece oku, araştır... ahireti düşün. aman neyse insallah dogru yolu bulursun...
Zaten sorular bir kere kafana girmiş bir daha kurtuluşun yok sadece biraz erken olur biraz geç.
Bilime yönel gerçek bilime o seni doğru yola çikartir
Bnde senin gibiydim daha sonra deistliğe inandım. dinler yalandır
peki yaratıcı olduguna ınanıyorsan, bizi ne için yaratmış ya da bu kainatı ne için yaratmış?
@CılgınSerseri
Heralde ertesi gun sarhostum hatirlamiyorum demistir.
Olay basit ya kalbini dinlicen ya beynini bol bol oku. Doğru Yol sana hangisi yakın gelirse.
Ayetlermizi inkar edenler varya onlar icin aci bir azap hazirladik diye buyurur Allah (cc)
Eğer kalbinde iman kalmamışsa yapıcak bir şey yok ki
En Son ne zaman namaz kıldın acaba bunu düşün. Ve iki rekat namaz kıl çok rahatlarsın
bence dogru yoldasin. "din insan işidir" bu lafimi unutma. ayrica seni dislayacaklar diye korkma, bu konulari kimseyle konusmazsan kimse anlamaz sen dogruyu bil sana yeter.
Evet evet kuran 500 lerde insanların kızlarını diri diri gömdüğü önce yiyicekleden yapıp sonra yedikleri putlara taptıkları kabile hayatının olduğu yol geçmez iz bilmez bir coğrafyada okuma yazma bilmeyen bir çoban tarafından uyduruldu zaten islamda uydurma din inanma sen
kaybol.
İşte senin gibi saygısızlar yüzünden ateist oluyoruz belki de. Oturup açıklasana aklımı fikrimi değiştirsene. Müslüman gibi yaklaşsana bana iyi güzel ahlakınla anlatsana bana islamı. Sevdirsene. Anca eleştirin. Adı müslümanlar sizi..
Sendemi ateistsin
Ya benim demek istediğim insan kuranı kerim deki mucizeyi görse zaten tüm şüphelerinsen kurtulur kuran mucizeleri kitabını oku tavsiye ederim.
reçetene günde 5 vakit cübbeli ahmet hoca yazıyorum bide onu dinle
Ben de bir deistim. Yeryüzünde yüzlerce saçma din var. Ancak ben Tanrı'nın olduğu kanaatindeyim. Dinler bana saçma geliyor.
Ateistlik tam saçmalık valla bak illa olucaksan bişey deist ol biraz araştır demek istediğimi anlarsın
Allahin seni yarattıktan sonra amaaan ne halin varsa gör demesi seni tamamen amacsiz Bask bos birakmasi mantikli mi sence bide bunu sorgula
O sapik sayfadan uzak dur. Git cubbeli dinle. Yanacak olan sensin benden uyarmasi
Arkadasim bana mesaj at sana yardim etmeye calisicam
Ben coktan yoldan ciktim :((
Ben de atam mi?
Ciddi isen buyur yaz yardımcı olayım.
Istediğini sorabilirsin?
Istersen mesaj at guzelce bir konuşalım. Sor merak ettiklerini
Aklndaki sorulari sor ordan başla tartışma olur ama belki birkaç cevap bulablirsin
Ateist sayfasini arastiracagina, dinini arastir bence, yardimi sadece kendin edebilirsin
ben deistim mesela dinler olmadan dünyanın daha güzel olacağına inanıyorum :)
Sabah ezanini bekle. Şüphesiz ki bağışlayan ve affeden Rabbim seni doğru yola bulmani saglayacaktir
Abi ben bekliyom, duyunca da yine bagiriyo tipini miktiimin detip muzige ses veriyom :S soeun bwn de mi yoksa allah benden umidi mi kesti?
Sorguladığn an bitmiştir Müslümanlık
Zaten değilsin gereksiz yorum yapma
dur kanka öyle demen hemen
Din uyduruk değildir akıllı bir kızsan doğruyu bulursun. . .
birsey olmaz sorgulamak insana mahsuz neye inanırsan inan kendine inancın insanlığın kaybolmasın yeter
Bu sefer de yap bir çılgınlık islam sayfalarından birkaçını Keşfet
bence sadece kendini dinle inanç meselesi bu aklın yüreğin ne diyorsa o seçim yapman gerek
bir buçuk yıl önce tam senin gibiydim. şimdi ise agnostik bir dinsizim.
Bir müslümana söylesene şeytan kullağına vesvese veriyor falan derler dfoggjfgfg
normal etki altındasın devam eder bilmem sonun ne olur?
Kardesim milletin dislamasi falan önemli degil onemli olan allah peygamber dislamasin seni
Kalbinde ve bissürü uzvunda ALLAH yazarken nasıl inanmassın
Benim uzvumda bir sey yazmiyor :S
O ne olacak :((
Musluman olursan kazanma ihtmaln var ateistsen dunyanda ahiretnde kararacak bak got
olaya şöyle bak, bizi yaratan bir güç var buna inanıyosun madem peki bu güç bizi neden yarattı?
Tam olarak nerelere takıldın?
gönlün nasıl huzur bulacaksa oyle düşün
yazık ya yeminle bıktım.
Ya madem hepiniz iyi güzel ahlaklı müslümanlarsınız beni dışlamak yerine neden islama çağırmıyorsunuz? Neden lanet edip bir köşeye atıyorsunuz?
www.youtube.com/results?search_query=zakir+naik
ateist sitelerin abes kaynaklarına o güzel beynini yorma. şunu bil ki;
hiçbir ateistin adam gibi kaynağı yoktur, sorguluyorum ben derler "ee?" dersin ve gerisi gelmez.
İslam dininde hiçbir şey soru cevapsız değildir, yeter ki sorguluyorum ben derken saçmalamayalım.
bir de şu adamı dinle. o vakit belki zihnin berraklaşır.
cevabım sana özel değildi, bu tüp saçmalayanların genelineydi aslında. bunlar sorugulamak, ben sorguluyorumm vs. de deme bana. çünkü sorgulamak var sorgulamak var. adam daha "din" kavramını bilmez gelir burada dinler çok saçma ya..
yok ya! sorgulamanızı bari adam gibi yapın.
( bu cevap da sana özel değil. )
soran, verdiğim adrese baktın mı?
Son donemde dikkatimi ceken cok fazlasiyla ateist sorular gelmesi gelen cevaplarla alay edilmesi ve ne hikmetse soru turleri sanki hep ayni kafadan cikiyormuscasina sorular yoneltilmesi. Ya bir kac troll hesap ya da bunlarin zeka duzeyi bu hi birde hakaret etmeleri cabasi daha kendisine bakip mucize goremeyenler birde akil veriyor oyuzden pekte kafa patlatma degmezler
banane ne olursan ol..
pişman olma sorgulamaya devam et doğru yoldasın
kardeşim sen meak ettiğin soruyu sorarmısın?
duyma ben ateistim hiç duymuyorum.
ee tabi size göre herşey mükemmel bir tesadüfden ibaret akıl ve irade sahibi insan onca kemik iç organlar göz kulak burun boşaltım sindirim enerji olmadan hayat boyu kan pompalayan kalp yüzlerce nimet su yağmur insanlar için çalışan hayvanlar bal yapan arı süt üreten inek oksijen üreten bitkiler hepsi dünyanın ısı ve ışık kaynağı güneş ay hepsi tesadüf dimi yav gerçekten aklınızı kullanmazmısınız.
ateistlik pişmanlıktır şahadet getir müslüman ol
bana mesaj at elımden geldigince yardımcı olucam
Sorgulayanlardamısın :)
Aklin yolu birdir :-)
kitaplar okuyarak doğru yolu bulabilirsin.