Kişilik & Karakter Bazen çok titiz olabiliyorum. Bunu nasıl aşabilirim? sinandr Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yorucu oluyor bu durum benim için çoğu zaman. Kararında titizlik tabii ki iyidir ama fazlası hoş değil ya. Güncellemeler+1 yıl Siz de bu sorunu yaşıyor musunuz? Bazen çok titiz olabiliyorum. Bunu nasıl aşabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Azaltarak başarabilirsin bence bence öyleyim 0 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Aşırıya kaçmadığı sürece titiz olmak iyidir. 0 3 Yorumla sinandr +1 yıl ben de öyle düşünüyorum ama aşırıya kaçıyorum bazen istemeden Yorumla efepolatt +1 yıl Vallaha elden gelecek bir şey yok kendini böyle kabullen. Yorumla efepolatt +1 yıl Bide soruna değil çözüme odaklan * Yorumla
daisy0001 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Aklıj şurayi da sil şunu da yap diyecek işte ozaman oturacaksin yerine yapmicaksn ben öyle yapıyorum takıntı oluyo 0 3 Yorumla sinandr +1 yıl işte onu yapmadan da içim rahat etmiyo 🥺 Yorumla daisy0001 +1 yıl Benimde öyle ama baska bise yap baska bi ugras bul kendini oyala Yorumla sinandr +1 yıl deneyeceğim teşekkürler... Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl aşamazsın elinde olan bir şey değil o. 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. ben de böyleyim 0 1 Yorumla sinandr +1 yıl sevgilimle vs bir şeyler yaşadıktan sonra uzun süre elimi yıkıyordum mesela, kişisel algılıyordu galiba :( çok anlattım ama anlamamıştı beni. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Azaltarak başarabilirsin bence bence öyleyim
Aşırıya kaçmadığı sürece titiz olmak iyidir.
ben de öyle düşünüyorum ama aşırıya kaçıyorum bazen istemeden
Vallaha elden gelecek bir şey yok kendini böyle kabullen.
Bide soruna değil çözüme odaklan *
Aklıj şurayi da sil şunu da yap diyecek işte ozaman oturacaksin yerine yapmicaksn ben öyle yapıyorum takıntı oluyo
işte onu yapmadan da içim rahat etmiyo 🥺
Benimde öyle ama baska bise yap baska bi ugras bul kendini oyala
deneyeceğim teşekkürler...
aşamazsın elinde olan bir şey değil o.
ben de böyleyim
sevgilimle vs bir şeyler yaşadıktan sonra uzun süre elimi yıkıyordum mesela, kişisel algılıyordu galiba :( çok anlattım ama anlamamıştı beni.