AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Bu zamana kadar hiç eksilemedim seni, aksine artı verdiğim çok oldu..
Artı vermemde ki etken yeri geldi cevaplarını beğendiğim için, yeri geldi kimseyi takmadan kendi düşüncelerinin doğrultusun da yorum yaptığın için, el alem ne der bana düşüncesi olmadan cevap verdiğin için takdir ediyorum açıkçası seni, sen yine böyle devam et, el alem ne düşünürse düşünsün..
teşekkürler =)
Seni çekemiyolar :) gizli kullanıcıların çoğu Romeooooo diyo başka bişey demiyo, çok fazla denk geliyo
Eksiyi hakedene hakettiği cevabı verdiği için değil yaşam şekline göre değil kendinden farklı uç düzey sert eleştirilerde bulunduğun için yiyorsun, ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol, cevapların egonu yaptıkların bedenini tatmin ediyor senin, aykırı düşünce değilsin bana göre
bir keresinde eksi sayını görüp üzülmüştüm. O zaman belirtmiştim zaten görünce artılıycam diye. Öyle de yapıyorum.+ - işin dalgası da hakaret etmek çok yanlış. Kimse kimseyi tanımıyor burda. Durduk yere kin güdüyorlar. Her konu için geçerli. Bu siteyi gereğinden fazla ciddiye alan çok. Takma bak eğlenmene.
İroni diyince benim aklıma sheldon geliyor:p :)
:P :P :P
Hiç eksilemedim bence seni :) bence yorumların gayet yerinde.. artı verdigim cok oldu.. takılmamaya çaliş.. şöyle düşün mesela.. meyve veren ağaç taşlanır.. relax ol..
Tesekkurler :)
:-)
Kardeş ben senin yorumlarına müdahale edenlerden değilim ama bu siteye sarfettiğin enerjiyide takdir ettiğim söylenemez. Dikkat çektiğin bariz ama bundan hoşlamıyorsan benim yaptığım gibi eski hesabı siler baştan başlarsın olur biter. Yanlış anlama olmasın üstüme almadım sadece soruna cevap verdim.
Ekside sorun yok ben küfür edilince üzülüyorum :)
Küfrü kendine yakıştırana başka da bişey yapamazsın zaten. iş oraya geldiyse içgüdü saldırıya sürükler.
bakıyorumda ego yine tavan yapmış
https://www.sanzeren.com/gif/iplemez.gif
Cahillik ve yobazlık okuduğun okulla ölçülmez dostum. Bogaziçi değil istersen Harvard Üniversitesi mezunu ol beynini değiştirmedikten sonra her türlü harran üni mezunusun..
zeki olman ironiyi bilmen :D veya diğer tüm seyler senin yaptığın yorumların insanları incittiği gerçeğini veya gereksiz bir yorum olmadığını göstermez sen bir kere ben kafasından çık farklı olmakla ironi yapmak arasındaki farkı bize anlatma sitenin tek boğaziçilisi sen değilsin. mr romeo sen senin meselen popüler olmak ya da olmamak hepsi bu :)
Cok mu takiyorsun kafana nedir?
Kendi dusuncelerini yazmakta ozgursun, cunki ben oyle yapiyorum.
Eksilerini çoğu zaman goruyorum.. Tum samimiyetimle soylemeliyim ki görüşlerin bana ters olmasina ragmen gecip gidiyorum. Genel olarak pozitiflikten yanayim. Yani;(+)++++++++:))
at yalanını inananı zkeyim. o değil de cidden boğaziçinde okuyan adamlara hakaret oluyor
İnsanlar hep kendileri gibi insanlar görmek ister.
İroni kendini zeki sanan insanların yaptığı bir ignelemedir, benim de en nefret ettiğim insancık topluluğu demektir..
Gelelim eksilemelere sen ne kadar düşünceden dile getirmekten ozgursen onlarda ozgurler...
Ahmet Davutoğlu da Boğaziçi mezunu diyip susuyorum.
Helal :D
sanırım önyargıları ve anlayamadıkları için :D bir de seni savunan kızları sen yakışıklısın diye savunuyor sanıyorlar, yok daha neler :DD boşver kendin olmaya devam et, yorumlarını, sorularını okumaktan keyif aldığım birisin ;))
Senin ve ekurilerinin varligi başlı başına bir ironi zaten, cümleler yok hükmünde.
Boşa yazmışsın. Onlara çok daha ağır edebi dilde yazman lazım. Bizim basit ve zeka geriliği ürünü olan dilimizi anlamıyorlar.
ay zorla kendını engelletın ya cocuk
Selam.. çok nadir girer siteye pek takılmazdım son bikaç günde ismini sürekli yorumlarda gördüm ve acayip Sayıda eksi gördüm dikkatimi çekti ve yorumlarını okudum.. Kendi bildiğini kimseden korkmadan ve yalakalık yapmadan ifade ediyorsun ben takdir ediyorum seni.. takma eksileri doğrular ağır gelir bazen ;) iyi akşamlar
Tesekkurler
burada sitenin verdigi bir ongoru olarak kalmis bosver. Herkes bir cumle dese kimi icin sapik kimi icin abaza kimi icin ise yobaz oluyorsun. Millet ne der ifadeleriyle soyutu kazanmadik mi zaten. bir siniftaiki kisi yanlisi soylese toplumda dislanir miyim ifadesiyle dogruyu soylemekten dislanir oluyoruz.
bizim insanımız başkası ne der düşüncesinden çıkamadığı ve genelde başkası için yaşadığı için geri kalıyo işte hep kendini geliştirmekten.. o yüzden dediğin kelimelerin anlamı ya da asıl kullanılacağı doğru yerler uzak gelebilir kimilerine
Hahaha, okul mevzusunda takiliyor insanlar dimi :))) Cok iyi anliyorum seni :D Bn de bu tur durumlarda tıp okudugumu soyledigim zaman ayni tepkileri aliyorum, hatta daha dogrusu daha fazla tepki aliyorum :D
Hacettepe ingilizce var van tip var cerrahpasa ingiolizce var erciyes tip var :D which one
Sifa tip var fatih tip var :( baya var l*n dgxfzsfsafafaaf
haha bu kdr yeterli, ifsa olmaya gerek yok :))) Sen which one'sin? @w8forrme
Ben itu insaat im :D 3700 kusur du mf3 ben bezmialem yazdim sadece burslu tip onu da oylesine yazdim :D gelmeyince arkadan itu insaat geldi
Hmm anladim :)) Neyse o da iyidir :) Bn meslektas sandim da ondan :) Daha iyi olmus bnce, kendini kitap uzerinde curumessindir biz gibi :))
ironinin de dozunu kaçırmayın sevilen bilinen birisin tadını kaçırma biraz efendi olmak çokta zor değil şu arkadaşın remember çıplak kadın fotosu atmıştı yorumuna sende destekledin bence hiç hoş değildi
Ironi soylenmek istenenin tam tersidir tipki senin yogun eksilere maruz kalman gbi kinaye ustu kapali laf sokmaktir ayip utanilcak ve hosgorulmeyen davranis :)
teşekkürler :)
www.google.com.tr/search senin kiz sanirim fake fikri :)
Fikri nerden cikti ya. d
hahah biliyodum :D
Fake değil diyodun senin icin arastirdim ve buldum 😀
Kardeşim şunu dısardan bir göz olarak söyleyım ironiyi fikrini savundugun ıcın yaparsın anlarım ama seninki artık zamanla bu kavramdan çıkıp dogallıgını kaybetmıs benım gördüğüm bunu yapma amacın tamamen dikkat çekip ilgiyi üstünde tutmak başkada birşey degıl yanılıyorsam söyleyın kendıne bu soruyu sorup durust bir sekılde hayır dıyebılıyorsan tamam eyv saygı duyarım bundan sonra
Benim cevabım şıklarda yok, ne yapacağız şimdi?
Sevdiğimden artılıyorum ben. :)
Gelmeyin şu çocuğun üstüne bu kadar.. :)
ahh eyvallah =)
seni bilmiyordum ama bazen çok eksilenmiş bir yanıt görünce ben de eksiliyorum. genelde eksilerim zaten. seni de eksilemiş olabilirim. bundan sonra aklımdasın. eksilemem romeo.
o zaman sana şöyle söyleyim. ben adam öldürsem benim ne zararım olur bundan? özgür irademle ve istekli olduğum için yaparım. peki eğer kimse benim insan öldürdüğümü bilmiyorsa benim zararıma olan bir durum mu var? işte bazen her insan konuşur ama düşünemez.
Hemen eküriden eksiyi yemişsin :) Helal
@Sapientiaestpotentia düşünemeyen insanlar düşünen insanları sevmezler.
@Romeooooo bu arada ben Ankara sosyoloji mezunuyum ve ısparta kamu yönetimi terkim. cehalet diploma ile değil sorgulamaktan uzak olan insana söylenir. bir fikrin yoksa bir bilgin vardır ama bir birgin varsa bir fikrin olmayabilir. senin sorguladığın ve yargıladığın cümleler toplumsal ve sosyal ahlak kurallarıdır. ahlakta doğuştan gelen bir savunma mekanizmasıdır. yani bana buradan mezun oldum cahil değilim deme. sana sapık diyenler varsa mutlaka bir nedeni olacaktır.
Birader ben sana hiç cevap vermedım kendı kendıne konuşuyorsun sabahtan beri tamam siz kafanıza göre takılın =) azcık birşey benı tanıyan adam bunları konuşmaz zaten
ben sana yazmamıştım kendi aramızda konuşuyorduk ve editinden sonra cümleni sorguladım. cümlemde mantıksızlık varsa önce kendini sonra benim cümlemi sorgula. hiçbir şeyin cevabı tek değildir.
oturur sabaha kadar senle kahve içerim kafa yapın benle aynı ama işte amacın laf sokmak ondan biraz soğudum bide cümleleri imla kurallarına göre hiç yazmam üşenıyorum ben
haha yok ben seni değil düşünceni eleştirdim zaten :) yoksa bir kız için bir erkeği bir erkek içinde bir kızı satmam. sosyal medyada insanlar çok aşırı duygular yaşıyor ve sen uzun süredir burada olduğun için kalp kırıklığı hissedebilirsin.
dün bana gelen mesajları buraya sırayla koydum kimse bir kelam edemedi bana :D çünkü haklıydım
sonra fotoları kaldırdılar zaten benı o mesajlardan sonra anladı coğu insan ben kinci bir insan değilim genelde insanlara küfür etmemek için engelleri, m
Herkes sana hasta, senin gibi olmak istedikleri için sen düzgün yorum yapsan bile kıskançlıklarından eksiliyorlar ;)
teşekkür ederım =)
Rica ederimm
Sen çok ta farklı şeyler yazmıyorsun
burada ki bir çok insanda özgür iradesiyle yazıyor ama kimse eksilemiyor onları
siteye 2 haftadir geldiğim için senden neden gıcık kaptıklarını anlayamadim
Baya sitede popüler oldugun için seni kıskanyor olabilirler.
Valla ben seni tanımam etmem ama gördüğüm yerde eksiliyorum bir sebebi yok alıp veremediğim yok gelenek haline gelmiş artık :D
Tribe girmiş :D :D senin kadar boş ve gereksiz konuşanını görmedim.
eleştirmem için herkesi iyi takip ediyor tanıyor olmam lazım onun dışında özel meziyetlerin zaten beni enterese etmez.
Ganga şimdi sen (-) ye alıştın hepimiz biliyozki alışmamış kalçada don durmaz şimdi sen bizim (-) ye alıştın ya vermesek meraktan kuduruk olursun kesin dimi @ksalper
Ben de eksi istiyorum ya
@ksalper knk sana yakışmaz
Eywallah dostum
Eyv @ksalper
😂😂😂
Şahsen yorumlarının cogunu beğeniyorum, diğerlerinden farklı çünkü ve klişe olmuyor. Ha arada uyuz olduğum yorumlar da yapıyosun basiyorum eksiyi itiraf edeyim :D
:) :) tisikkirler
Yalnız farkettim de sana iyi yorum yapanları eksiliyorlar şu an 😄
Ne demişler kardeşim.
#Bensöylediklerimdensorumluyumanladıklarınızdandeğil
Sen söylede kim ne anlar neyi uygularsa boşver.
Birisine kesin reddettim seni demissin ya bu ks senin etrafinda mi donuyor bu özgüven nereden geliyor ayrica ukala birisin ve biz seninle hiç konusmadik al gizlide değilim :)
Ağzını seveyim senin
Boşver ya eksileseler ne olcak. Ama küfretmesinler yaa:(Geçen biri küfretti ne kadar sinirlendim biliyosun. Avukatın olurum valla :D
valla kardeşim seni ne zaman görsem artılıyorum gerçekten içinden geleni yazıyorsun adamsın... kimseye yaranma derdin yok gerekte yok zaten...
bence eksilemenin nedeni özgür düşüncen ddğil insanlarla farklı düşünmen herkes özgür yazıyo bence yani sonuçta site ama sen kendi doğrularının olması bence çok iyii önyargıları yıkmak çokzorr romeoo
Bana kalırsa bunlar hep özgüven eksikliğinden. Yani kendi düşüncelerini yaz sen, eksileyenleri takmamaya devaam.:Dd
Farklı olanı insanlar sevmiyor herkes kendileri gibi olucak duymak istemedikleri şeyleri söylediğin için belki de eksiliyorlar:))
Hiç eksilemedim senin yorumlarını sevmedikleri için değil, kıskandıkları için yapıyor Bence çoğunluk çünkü bir gülücük dahi koysan eksi yağıyor :)
teşekkürler =)
Rica ederim
Bogaziçi menzunu olman senin çok kültürlü iyi olduğunu gösermez kardeşim
Kardeşim bogaziçi menzunu burada 7/24 takılmaz işi olur gücü olur :))
Boğaziçi mezunu askerliğini yapmış 23 yaşında kızlar soruyorda memur. Hangi ara okul bitti hangi ara askere gidip geldin. Uzun zamandırda burada faal askerde de mi giriyordu acaba?
@yaramaz666
@Sapientiaestpotentia
17 Yaşında üni başlar ( senın gibiler 20 yaşında başlarlar kafaları ağır işlediğinden )
17 + 5 yıl : 22 yaşında üniyi bitirirsin
1 yıl yedek subay olarak askerlik : 23 yaşında olursun ( senın gibilerin beynı ağır işler uzartırsınız)
24 yaşındada hem üni mezunu + askerliğini yapmış olursun
Son olarak google earth dan evımın 10 lu kordinatına kadar verdim biride gelmedi
Bide sen kimsin ki ulan sana kendımı ispatlıcam şakir toplu engel
Kank al benden sana bir +1. Zekası yetmıyecek ınsanlara bişeyleri anlatmaya çalışman hoşuma gitti :)
Ahh Romi Romi.. Sence yaptığın ironiyi anlayacak olsalar, burada kelimelerle cümlelerle bir Einstein havası taslayan insanların göz önünde bulunması mümkün olur muydu.
neden gizlisin
Neden olmasın? Say ki bir nick yazılı orda, farketcek mi Romi.
nickini gördüğüm an engellicem zaten
Neden ki://// o niye
Neden dedim ama?
uyus oluyorum gizlilere
bir ben miyim ama sanki:(
Ben eksilemiyordum ama bundan sonra romeooooo yu eksileyeni eksilerim artık 😁
haha eyvallah kankaa :D
Biri eksi atınca gel beni bul kanka 😀😁😄
eksilemeyin şunuda sussun.
bide boğaziçi hangi bölüm? asdhf
Eksilerin sebebi çok belli ki ben hiç eksi vermedim açıkcasi pek takmiyorum seni. Erkekler kıskançliktan veriyor kızların ilgisini çekiyorsun diye. Kızlarda sana mesaj atıp karşılık alamadiklari için eksi veriyorlar.
Gizli kullanıcı olarak cevap paylaşmadım. Gizlenmediğimiz zaman yazdığımız şeylere genelde kötü yorumlar geliyor gizli yazsak cevap bile vermicek şahsiyetler var anlamadım gitti zaten bazı insanlar çok tuhaf
Yazmanin da bir adabi vardir. Ogrenmeniz gerekiyor.
atom bombası bile böyle patlamadı... adam haklı beyler bir kıza güzel deyince kız güzel olmuyor biz sapık oluyoz :)
Hiç eksilemedim ama bundan sonra saygımdan eksilerim üstat :)
hangi toplumdan bahsettiğimize göre değişen bir olgu, topumun genellinden çıkarak aslında çok da bireysel tanımlar
kendi adıma söyliyim daha farklılıkları kabul etmeyi öğrenemedik farklı bir açıdan bakmayı ön yargılarımız sanırım hiçbir zaman yıkılmiyacak
aynen haklısın =)
Konuşmak istesen hepside seninle konuşur kardeşim :) insanları ben artık kafama takmıyorum, unutma kıskançlık başkasının balını kendine zehir etmektir..
Bence saydığın sebeplerden hiçbiri senin eksilenme sebebin değil.
dürüst olayım başta ben de senin için ön yargılı düşündüm fakat yorumlarını okuyunca aslında ne kadar içten ve de doğru olduğunu ve ve ve de 12'den vurduğunu görünce ben, utandım be kendimden:DDD
haha teşekkürler
bişey değil hadi:D
yahu niye eksiliyonuz beni bakim?:DD
ben romeonun yandaşı değilim yaw:DD
o degilde ben bisey farkettim sitenin kizlari tarafindan sana bir yavsama egilimi var sayin erkek arkadaslar ondan eksiliyor olabilir
Ben çok yeniyim kim bu romeo niye sevmiyolarmis sevilmiyosa neden populermis dur ben bir bakip ta geleyim :) hic bilgim yok
Way arkadaş ya sana yorum yapmakta eksiye sebebiyetmis...
Tek amaclari siteden gitmen herhal. Onlara bunu yasatma.
sensız gitmem :P
Gidersen napacagimi biliyorsundur.
evet canım =)
sen takma kimseyi kendi doğrularınla aynen devam çünkü sen busun sakın değişme :)
Yakışıklı oldugundan kiskaniyorlar kizlarin sans ilgi gostermesinden rahatsizlar ve eksiliyorlar