Merhaba ben 23 yaşındayım bayanım. 2. üniversitemi okuyorum. Belki inanmayacaksınız ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı beni seven biri de olmadı. Erkekler çocukluğumdan beri benimle dalga geçerlerdi örneğin düşük not aldığımda üzüldüğümde diğer şımarık kızları teselli ederken beni küçümserlerdi. Ya da lisede falan çok çalışkan olduğum için inek gibisin falan diyorlardı erkekler. Üniversitede ise bana normal insan gibi davranan bir çocuk var ben ona aşık oldum ama o bilmiyor ve başkasını seviyor zaten. Benim en çok üzüldüğüm şey bu zamana kadar kimse tarafından beğenilmemek sevilmemek. İlerde evlenebilme ihtimalim de yok. Etrafımdaki kızlar beni çok kıskandıklarını söylüyorlar yeşil gözlü olduğum için çok güzel olduğumu söylüyorlar ama tabi erkekler yeşil göz sevmiyor ki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benimde olmadı çokta önemsenecek bişey değil boş ver
Ben sevgilim yok diye üzülmedim hiç evlenemediğim için hiç sevilmediğim için üzüldüm
bu zamanda kimse kimseyi gerçekten sevmiyor zaten , bi çok insan sen gibi
😰😰😰😰
boşverr bizde evlenmeyiverelim 😂
Ne bölümü okuyorsun hedefin baya yüksek sanırım
Merhaba biri 2 yıllık muhasebe diğeri 4 yıllık işletme açıköğretim değil ikisi de örgün. Ama soruma fikirlerinizi yazabilir misiniz gerçektende çok üzülüyorum neden böyle oluyor olabilir?
Tabi yazabilirimde. Seni biraz tanımam gerekiyor. Mesala sosyal biri misin? Karakterin ve kişiliğin davranısların nasıldır? Hem kendine ve insanlara karsı. Yani seni ve cevreni etkileyen cok etmen vardır. Problem hangisi ise ona göre yogunlasmak ve egale etmek gerekir.
Tamamdır açıklayayım şimdi şöyle ben aslında çok içine kapanık biriyim sosyalim ama kız arkadaşlarım ile sosyalim. Erkekler ile sadece dersler ve okul, ödevler hakkında konuşabiliyorum onun dışında hiç sohbet edemiyorum. Sadece işte günaydın iyi günler falan bu kadar. Ama kız arkadaşlarım ile çok aktif ve sosyalim. Erkeklere karşı biraz daha durgunum ama sıkıcı kibirli falan asla değilim aksine çok mütevazi düzgün duran yılışık olmayan bir kızım. Kız arkadaşlarım bana hep seni çok kıskanıyoruz diyorlar yeşil gözlü olduğum için. Hatta çok güzel olduğumu söylüyorlar. Erkeklere şaşırıyoruz senin gibi bir kızla neden evlenmiyorlar çıkma teklifi falan etmiyorlar diyorlar. Bunun cevabını bende bir türlü anlamadım ama hayatım boyunca hiç sevilmedim. Hatta kız arkadaşlarım şey dediler sen baya güzelsin seni seven olmuştur ama bu kız bana bakmaz diye söyleyememiştir diyorlar. Ama ben pek sanmıyorum. Ama dediğim gibi hayatımda hiçbir erkeğe kötü davranmadım terslemedim duygularıyla oynamadım ama yine de sevilmedim. Ama bana kendine karşı nasılsın diye sorarsanız kendimi hiçbir zaman sevemedim çünkü hep üzüldüm kimse beni beğenmedi sevmedi diye çok üzüldüm. Geçen ay da sevdiğim çocuk beni sevmedi diye çok ağladım zaten bu yaşıma kadar hiç sevilmedim bare sevdiğim çocuk beni sevseydi diye. Bu yüzden kendimden nefret ediyorum kendimle barışık olduğumda özgüvenli olduğumda mutlu olamıyorum. Değersizlik hissi beni çok üzüyor.
Karsı cinsle hiç iletişimin olmadıgı icin bir ilişki hayatın olmayabilir bu normal. Dikkatimi ceken şey ise birini sevdin ama bu platonik miydi karsı tarafla hiç diyaloga girmedin mi? Hislerini acıklamadın mı?
Arkadaslarının olması güzel ama tabi insanlar yani karsı cinslr iletişimin olsa en azından tanısan bile yeter.
Birini sevdim onunla normal arkadaştık ama onu sevdiğimi söylemedim o başkasını seviyordu bu yüzden açılmadım ona. Bunun dışında da hiç sevdiğim biri olmadı. Evet ben erkeklerle pek konuşamıyorum çekiniyorum bana ders ve okul dışında hiçbir şey konuşmuyorlar zaten ben ilkokuldan beri böyleyim sohbet edemiyorum çekiniyorum. Ama mesela kız arkadaşlarım sevgililerinin kalbini kırsa duygularıyla oynasa bile yinede seviliyor ama beni kimse tanımak bile istemiyor 😰
Evet aslında benim pek iletişimim olmuyor erkeklerle. Ve erkekler de beni hiç önemsemiyor hep kibirli egolu kızların peşinde koşuyorlar
Kendini tarif etsen nasıl tarif ederdin?
Dış güzellik ve İç güzellik olarak?
Her erkek aynı değildir emin ol😄. Bizim gibi bazı insanlar sessiz sakin ve efendi kadınlardan hoslanabiliyoruz