Kişilik & Karakter MMutlu hissetmeye neden olan bir düşünce yazar misiniz dostlar? Beyazzambak27 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Mutlu olmak için ne yapmalı diye sormuyorum ne düşünerek kafa rahat olur MMutlu hissetmeye neden olan bir düşünce yazar misiniz dostlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Mutlu değilim hiç maalesef 0 1 Yorumla Beyazzambak27 +1 yıl Kim mutlu ki
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ferdi tayfurdan beni düşün mutlu ol parçasını dinle 0 1 Yorumla Beyazzambak27 +1 yıl Yapmiycaktin bunu ya Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. yemek yemek spor yapmak yapınca ediyo bird eçikolata yemek :) çocukluğunuda düşünebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir ağacın altında kitap okumakYeni bir diziye başlamak Farklı ülkeler şehirler gezmekSevgiliyle yüzmek Yemek yapmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzelliği iyilikle pekiştirme çabasında başarılı olayı düşünmek nasıl mutluluk verir anlatamam. 0 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Annenin babanın varlığı 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Ormana gitmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mutlu değilim hiç maalesef
Kim mutlu ki
Ferdi tayfurdan beni düşün mutlu ol parçasını dinle
Yapmiycaktin bunu ya
yemek yemek spor yapmak yapınca ediyo bird eçikolata yemek :) çocukluğunuda düşünebilirsin
Bir ağacın altında kitap okumak
Yeni bir diziye başlamak
Farklı ülkeler şehirler gezmek
Sevgiliyle yüzmek
Yemek yapmak
Güzelliği iyilikle pekiştirme çabasında başarılı olayı düşünmek nasıl mutluluk verir anlatamam.
Sağlıklısın ve elin ayağın tutuyor
Annenin babanın varlığı
Zambaklar açarken düşün..
En özel anın
Para kazanmak
Ormana gitmek