"Askeriye mantığı" gibi düşünün. Beyler iyi bilir. 😃 Başkaları yüzünden biz niye sürünüyoruz?
Sen ne yaparsın?

"Askeriye mantığı" gibi düşünün. Beyler iyi bilir. 😃 Başkaları yüzünden biz niye sürünüyoruz?
Sen ne yaparsın?
Selamlar,
Yıllarca maalesef bu bilinç hareket ettim. Yaşadıklarımın faturasını tüm insanlığa kestim. Daha sonra fazlasıyla yanlış düşündüğümü anladım. Kimsenin suçu olmadığını anladım.
Hayat her şeye rağmen güzel, yine de her şeye rağmen yola devam etmek gerekiyor. İnsanlara şans vermek, olacakları beklemek gerekiyor. Böyle böyle gerçek anlamda iyi insanlar ile karşılaşabiliyoruz.
Hayır , öyle olsaydı kendımı hayata kapatırdım
Ooo bir insanın yüzünden diğer insanlara küsseydim şu an hayatımda doğru düzgün kimse olmazdı. Çünkü herkesin yanlışı kendine aittir, diğer insanlara değil.
Bir yanlış yüzünden, hayal kırıklığına uğradığım zaman bir süre kendi kabuğuma çekilirim. Ama sonra bana yapanın yanlışı yüzünden diğer yeni insanlara küsmem. Sadece daha temkinli yaklaşırım.
Bir cümlede anlatılabilen olay için bir kitap yazmışımdımdır. Temsili yukarda 😃😂😂
Ne iyi ne kötü. Sadece sevdiğimden uğraşıyorum 😃 iyi bir şey diyebiliriz aslında.
Abartma abartma 😂😂
Evet oldu ben insanlığa değil de daha çok akrep aslan koç nsjdjsjs burcuna küsmüştum nasıl bir kelime bu yazamıyorum snxksnxks neyse ama herkesin bir şansa ihtiyacı vardır ve ön yargı iyi değil tanımadan etmeden hala küskünc duruyorum hayata ama bu sefer daha bir umutlu ama daha bir kırılgan değişiyor ya kısacası
Cevap
21Cevap
Kimsenin yanlışından, kimseler sorumlu değil. Neden küseyim?
Bence de neden küsesin? 😃
di miii? 🙄
Başkasının hatalarını bir başkasına yük etmem. Her birey kendi yaptığından sorumludur. Onun için kisiye göre muamele edenlerdenim. İyiyse iyi kötüyse zaten yol veririm.
Gayet etkiliyor ya yalan yok. Epey bir süre tüm karşı cinse küsüyorsun. Güvensizlik problemi zaten ömür boyu yanında.
Küssem elli kere hakkım vardı bunun için ama küsmedim
Hayır bir kişi yanlış yaptı diye bu herkesin yanlış yapacağı anlamına gelmez benim için
İnsanları genel olarak sevmiyorum. Çıkar ve yontmak için muhatap oluyorum. Kötü bir yaşantım da yok insanlarla ilgili. Çoğu insanla iyi de anlaşırım. Kendime inanılmaz değer veriyorum ve seviyorum ama diğer insanları önemseyemiyorum. O yüzden ne küserim ne barışırım, nötr.
Küsmem, insan ne yaparsa kendine yapiyor. Mesela her erkek aynidir demek yanlistir. Butun erkekler kotu desem sirf beni uzen biri oldu diye o zaman kendi babam, kardesim, abimde isin icine dahil olur. Biri yuzunden herkesi silmek insanin kendine yapabilecegi en kotu sey olabilir.
Yaşadığı olaylar insanı baya etkiliyo ben en yakın arkadaşımdan kazık yemiştim baya hokkalı bi kazık çok iğrenç sonuçlara yol açıcaktı bana hem karşı cinse hemde hemcinsime güvenemez oldum insan istiyo güvenmek ama önceki yaşanmışlıklar tetikliyo yapacak bir şey yok en güvendiğim insan bile kazık atıyo sana.
İnsanlar başlangıçta farklıdır ama yanlış yaparken aynıdır.
Sen askere gittin mi djdjg
Yoook kimseye küsmem ben yargılarım ama, 😄
Askerlik fotoları mı görmüştün oysa ki
Ah ben ve eşsiz hafızam djfmf
Yaşlandınn
Gocadım djfmg
Kişinin kendi sorunudur bu, yapabilecek bir sey yok. Biraz da "beni inandır, benimle ilgilen" diye ilgi cekmek için yaparlar. Aşk acısını atlatamamış kişilerle ilişki yaşamayın. Acisı gectiğinde başkalarına geçecektir.
Yıllardır bazı kişilerin ceremesini her konuda başkalarını çekiyor, toplum devleti böyle bir şey..
Etkilemiyor demek yalan olur. Etkiliyor ve kısa süre, uzun süre olsa bile o kabuk kırılmıyor. Sonra güven devreye giriyor, çabalama başlıyor ve sonuç bilinmez...
Küsmem ama insanlara güven olmayacağını tekrar anlamış olurum, bilincindeyim ama insanın gerçeği görüp kendine tekrar etmesi ve idrak etmesi iyi oluyor.
yanlışa bağlı, her insanın yanlışı vardır diye düşünüyorum. ama bazıları var şu iğrenç zihniyetlerini kendinlerini saklayamıyolar.. birde haklıymış gibi, üste çıkmaları yok mu? bitiyorum.
küsmedim küsmem de
hayat devam ediyor ne olur karşıma ne çıkar bilinmez ki..
Yapılan yanlışa göre değişir, en sevdiklerinden çok fazla kazık yiyen biri psikolojikmen çökebilir, insanlığa da kusebilir
Her insan bir değildir. Bunu ayırt edecek kapasitede olmayan hepsine aynı görür.
Öyle oldum zaten ki. Ne güvenim kaldı ne sevgim hiçbir şey bırakmadı sağolsun birileri... Artık erkeklerden nefret eder oldum kimseye inancım bile kalmadı bitti.
Küsmem tabi bu da sık yanlışları getirir peşinden..
Hayata bile küsüyorsun bırak insanlığa bile küsüyorsun
Öyle bir zihniyetim yok ya, bana ne yaparlarsa yapsınlar yaradılanı yaratandan ötürü severim
Yok ya başkasının hatası beni ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır.
Hayır küsmem ama soğuyorum ben. Kolay kolay güvenemiyorum sonrada napim 😐
İnsanlar insanlıktan çıksa da bazen diğerlerinin suçu yok
Her insan farklıdır, önyargı sadece boşa zaman kaybettirir
Küserim.. O yüzdendir ki hayvanlar benim için daha degerli
Hayır küsmem herkes naparsa iyi ya da kötü kendine yapar
Her ne kadar tamamen küsemesem de, ciddi boyutta güven sorunları olan biri hâline gelirdim ve buna göre hayatıma devam ederdim. Gerçi şu an kısmen öyleyim. Kurunun yanında yaşı da yakıyor olabilirim, galiba. :(
Tabiki de hayır. bu insanın fıtratına ters çünkü. bu şekilde herkes davransana Japonyadaki insanlar gibi sadece iş düşünen yalnız insanlar ülkeşi olurduk
Olsa bile en fazla 10 dakika olur sonra geçer
Normalde hayır ama başka seçeneğe pek rastlamamışsam evet, ki durum bu.
Yoo aksine severim insanlari
Bizde seni severiz insan
🥳🥳
Küsmek lazım. Ne kadar şans verirsen o kadar pisman olursun şans verdiğin için
Küsemiyorum ya, ben insanları seviyorum.
Hayır onlar kötülüğünde boğulsun. İyiler de var.
Hayır öyle bi huyum yok kim ne yapıyorsa kendine
Birkaç değil yüzde 99 gördüğüm için üzülüyorum
Yanlışın ne olduğuna bağlı
Küsmemeye çalışıyorum
Keşke küssem ama ben tırı tırı
Eskiden yapardım
Bir kaç insan yüzünden neden hayatımı zindan ediyim?
Hayır çünkü her insan aynı değildir
Kimse umrumda değil
Pireye kızıp yorgan yakmam.
Hayır küsmem herkesi aynı kefeye koymuyorum
Güvenim kırılacağı için evet küserim
Sevmeye küstüm diyelim
Belkide çoktan küsmüşümdur
Küstüm zaten kimseye güvenmiyorum artık
Beş parmağın beşi bir değil amaaan sallarım
Evet diyen aklından şüphe etsin
Evet küserim ve nefret ediyorum artık
Bu görsel niye ya
Neyi var ya
Ürkütücü. Sırf ana sayfamdan çıksın artık görüş paylaştım.
Böyle böyle çok görüş alırız 😃
Korkunç olsun diye atmamıştım ya
Küstüm
Yengeç naber
İyidir senden naber? Seviyorsun anlaşılan gizem yapmayı 😃
Severiz severiz
Kahve yokmu bugün 🍵
Biraz aralıklı sorayım diyorum kahve sorularını. Yoksa her gün içiyorum :))
Biliyorum zaten her gün Kahve içtiğini o emoji ne 😱😂
Gülme emojisi işte 😐
Başka neler biliyorsun 😃
Bence bir kişi diğer kişileri yakmamalı.
Elbette küserim
Küsüyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?