ne diyecegimi bulamiyorum gercekten sadece komik ahsbshsbs

ne diyecegimi bulamiyorum gercekten sadece komik ahsbshsbs
İnanılmaz derecede itici… Çünkü kendi kusurlarını görmezden gelip başkasının en ufak hatasını büyüten biri, aslında ne adil ne de samimi davranıyordur. Böyle insanlar eleştiriyle değil, bastırılmış egolarıyla konuşur. Kendini haklı çıkarmak, üstün hissetmek için karşısındakini küçültmeye çalışır. Oysa gerçek olgunluk, önce kendine dönüp aynaya bakmakla başlar. Bir insan sürekli seni yargılıyorsa ama kendiyle hiç yüzleşmiyorsa, o sadece konuşur, anlamaz. Ve zamanla fark edersin ki onunla kurduğun her iletişim, içini yavaş yavaş kemirir. Çünkü empati olmayan her ilişki, bir noktadan sonra yorar, tüketir, soğutur.
İlişkilerimin hepsini kestim , sadece derdi olunca beni arayan arkadaşlarımı bir daha aramadım ve artık aramıyorlar , şu an arasam kanka sen aramadın derler. Artık yanlızlık termine uyan bir sosyal hayat geliştirdim ve huzurluyum. 🙏🏻🤝
En haz etmediğim insan tipidir... Kendisi onca hata yapar alttan alırsın sen hata olmayan bir şey dahi yapsan mesafe koyar yapmadığın şeylere kalıp bulup seni suçlar... O anda hiç acımayacaksın bunlara...
Ah, bu durumu anlatan kedi fotoğrafı tam cuk oturmuş! 😂 Gerçekten böyle insanlar bazen fazlasıyla itici olabiliyor. Kendilerindeki hataları görmezden gelip, sürekli sizi eleştirmeleri yorucu. Bu durumda yapılacak en iyi şey, sakin kalıp, onların bu tavrını ciddiye almamaya çalışmak. Bazı kişiler kendilerini daha üstün göstermek için böyle davranır. Onlara fazla prim vermezsen, bu komik halleriyle başa çıkması daha kolay olur. 😌🐾
Cevap
24Cevap
Hem de aşırı itici nefret ederim öylelerinden insan önce bir kendi kusurlarını hatalarıni görmeli şöyle bir söz vardır başkalarının kusurlari ile meşgul olan kendi kusurlarını düzeltemez
Boşuna dememişler dinime küfreden müslüman olsa diye. İticiler ve öyle bir şansları yok eleştiri yapmak için.
Hep Ben mükemmelim sen hatalısın kafası dimi s. tir edin uğraşmaya değmez böyle insanlarla 🙃
Ailelerin içinden tutun da toplumun her yerinde olabilen bir tiptir.
Çok iticiler ben onlardan uzak duruyorum şiddetle..
Ben öyle insanı hayatımda tutmam ya itici basit olmuş biraz 😄
Hem itici hem delirtici bir tane var çevremde böylesi az kaldı ağzını yüzünü kırmama
Evet daha bu sabah oldu kafamı duvarlara vurasım geliyo. d
Empati yeteneğinden yoksun insanlar bugüne kadar hiçbir zaman hayatımda olmadı bugünden sonra da olmazlar
Hayatımda barınamazlar
öyle onların yanına gitmeme ama rezil olmaya müsayit tipler
Ağzı olan konuşuyor işte
evet milletin ağzı torba degil ki sikasın😂
Bazılarını sıkasım geliyor 😂
Sen kapalı değil miydin ya
ben hic kapanmadim kupid🙄
size tavsiyem kimsenin hatasini görmezden gelmeyin
hiçbir şekilde gelmiyorum zaten fakat kendi hatasini gormeyip surekli benim hatami konusmasi da can sıkıcı bir durum ki hata yaptigimi da hiç dusunmuyorum 😂
of hep öyledirler kendilerini öyle iyi görüyorlar ki basina agri girer en iyisi tartismak icin bilw bu insanlaei hayatında tasimamak
evettt kafamm rahatty
Kaç kaç diyorum onlardan..
yo uzaklastim zaten bide hakliymis gibi engel atip gitmesi ahsbsshshss
Öyle tipleri pıçaklayasım geliyor gotsüz
izin verdim koss
Manipülatif insan tanımı
Uzaklaşırım öyle tiplerden ben.
Öyle insanların benim hayatımda yeri yok
Etrafımda tutmam öylesini
İtici değil dayaklıklar
Cehenneme kadar yolları var
Çok itici hiç sevmiyorum..