AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aha benim kafadan ahahahh
Siz nasıl bir şey istiyordunuz
Kelepcelenmekkk
Kölesin
Evet ben bir köleyim. Peki siz?
Yürü git
Ne oldu ki :(
Efendimiz
Normal
Normal mi bu sen ister miydin
Evet ben de öyleyim çünkü.. ilk başlarda bilmiyordum hatta. Bu yüzden ilişkilerimde hep sorun yaşadım falan tabi sonra bir roman sayesinde ordaki karakter sayesinde kendimi tanıdım. Bu istek genel ilişkilerimde de etkilemişti o dönemler ama kendimi tanıdıkça hoşuma gitmiyor değil. Tek sorun bana uyum sağlayacak birine denk gelmek
Okuduğun romanda nasıl keşfettin kendini
Romandaki kişi de bizim gibiydi işte bu süreci anlatıyordu sonradan karakter kendisini keşfediyordu önce kendi durumuyla ilgiliyi bunalım yaşıyordu sonra o durumuna adepte olup kendisini olduğu gibi kabul ediyordu. Öyle işte onu okuduktan sonra bende puzzle parçası gibi her şey oturdu
Tamam da kendini nasıl keşfetmiş yani
Romandaki Karakter mi ben mi
Hem romandaki karakter hem sen 😃
Karakter kaçırılıyordu işkence ediliyordu. Karakter işkence eden kişiye karşı hırçın agresifti ama meğer farketmese bile bunu içten içe hissediyor ve hoşuna gidiyormuş tabi bu durumu işkence eden sadist ruhlu kişi farkediyor. Taaa ki aralarında öngörülmeyen bir ilişki başlayınca vs karakter kendisini keşfediyor tanıyor ve kendisiyle barışıyordu
Hımm peki sen nasıl kendini keşfettin
Ben de işte geçmiş yaşantimda iliskimde çok sorun yaşadım çok inatçıydım çabuk sinirleniyor ve istediğim şeyin olmasını hemen istiyordum. Sevgilim de benim aksime çok uysal aman aman bir baskın karakter değildi. Ben ilişkim boyunca hiç farketmedim sadece uyuşmazlık diye algıladım kendimi sorguladım niye hep sorun var ilişkimizde diye. Sonra işte bu romanla karşılaştım ordaki karakterle çok uyumluydum ve o karakterin sevdiği kişi meğer benim istediğim kişiliğe sahipmiş. O şekil sonra bazı psikologların videosunu izledim. O zaman kendi ilişkimde neden sinirli olduğumu neden istediğim şeyin yapılmasını istediğimi anladım. Meğer ben istediğimin yapılmasını değil karşımda ki kişinin bana karşı çıkmasını istiyormuşum. Aksine yapmaması bana direnmesi hoşuma gidiyormuş. Bu şekilde işte. Sonda geçmiş ilişkimde bir ara çok büyük bir kavga olmuştu o zamanları düşündüm o an sevgilimin inanılmaz sınırlı oluşu baskın olması üstünlük kurması beni inanılmaz etkilemişti. Bunu o dönem çok anlamamıştım ama dediğim gibi zaman geçtikçe kendimi tanıdım. Iliskim olsa da şu an en azından kendimi bildiğim ve kendimde barışık olduğum için dengemi koruyabiliyorum.
Peki sen kaçırılıp işkence edinilmesini mi istiyorsun normalde? Ya da köle olmak mesela? Bdsm? Sevgilin bunları biliyor mu?
Sevgilim şu an yok. Eski sevgilim de bilmiyordu ki ben bile bilmiyordum bu olanları 😅😅 tabi şöyle söylim ben sadece ağır baskınlık bana üstünlük kursun bana karşı gelsin ben hayır dedikce o istediğini yaptirabilsin ama tabi bunun yanında icin de sevgi de olmalı öyle sadece fantezi anlamında değil.. Ha bu arada belirteyim ben çekinik olmanın yanında arada baskın olmayı kontrolü elime almayı da severim sjsjjsjsj
Ya zaten bunları güzel kılan sevgi. Sadece fantezi olarak kapması geçici bir zevk verir sadece. Valla ben de tam senin gibiyim. Kişiliğim bir baskın karakterde olmak istiyor bir ezilmek istiyor, köle olmak istiyor. Ve sana rastladığıma çok sevindim açıkçası
O yüzden rahat ol. Geriye sadece bizi yadırgamayacak ya da bizimle uyum sağlayacak seven biriyle denk gelmek.. umarımmm tabi
O uyumu sağlayacak bir de sevecek birine denk geldim mi zaten tadından yenmez 😍
Bu arada seni tanımam mümkün mü acaba
Kessinlikle yaaa🤩🤩
Yazan benim
Ben sana yalan konuşmadım gel kabul edeyim isteğini bak. Görüşlerimi gizlemem mümkün dahi değil çünkü 1xp'im. Aramızda geçen bunca hukuktan sonra bu şekilde düşünmen kalbimi acıttı. Açıkçısı incindim. Ama konuşmayı bitirmek istediğini keşke daha açık ve farklı yolla seçseydin..
Yorumunu şimdi gördüm engel attığımı sandın galiba ondan yazmışsın
Fantezin var demekki