Esim psikolojik baskı yapıyor ve yaptigi her seyin normal oldugunu düşünüyor ne yapmaliyim?

6 Yıldır evliyiz ve evlenmeden önce ciddi aile problemleri olan bir ailenin çocuğu ile evlenmis bulundum fakat öncesinde bu kadar problemli olduklarini bilmiyordum. Ciddi anlamda evde veya disarda surekli küfür eden biri... Ailesi ile anlasamamasina rağmen sürekli onlar için kosturan bana geldigi zaman da neyini eksik ettim diyen biri. Ben para isteyince bana yok deyip kardeslerine harclik olarak 200 tl verir. Yaptigim yemekleri begenmez yemek diye bunu mu getirdin önüme der (her gün baska yemek ve cesit yapmama ragmen). Ailesiyle asla benim yanimda konusmaz. Konusacagi zaman surekli dışarı cikar ve saatlerce konusur. Ailesinden kimse de bu kadar saat konusuyorsun senin esin yok mu demez... ve daha nice buraya yazanayacagim durumlar mevcut. 1 yıldır da ayrı odalarda yatiyoruz. Zaten birlikte yemek yemeyi de bıraktık... hic bir sekilde konuşarak bir seyleri halledemez oldum son zamanlarda ve gerçekten çok bunaldım. Ne yapmam nasil davranmam konusunda hic bir fikrim yok. Beni her daim ikinci planda tutmasindan bıktım artik. Kendimden suphe eder oldum. O kadar ki kisiligimden taviz vere vere ozguvenimin de artik olmadigini fark ettim ki tuttugunu koparan biriydim onceden... Her zaman onun her dedigine evet dersem iyiyim ama ben bir birey olarak bunu yapmak istemiyorum veya bunu almak istiyorum dedigimde kufurler, saçmalama, ne alakasi var, vs cumlelerle konuyu kapatma çabasında. Yaptigi isin bir sonraki adimini ondan once ayni onun gibi düşünüp davranmami bekliyor ve bunu yapmayinca ya da yapamayinca aptal ben oluyorum. Telefonumu surekli kurcaliyor kimlerle mesajlasmisim kime ne anlatmisim kimle ne kadar konusmusum... Kişiliğime de surekli laf eder duruma geldi. Kaç kez intihari bile düşündüm beceremedim. Ne yapmaliyim cidden çıkmazdayim yardimci olabilirseniz sevinirim.
Esim psikolojik baskı yapıyor ve yaptigi her seyin normal oldugunu düşünüyor ne yapmaliyim?