Restoranda çalışıyorum 1 aydır garsonlar diyor ki senden memnun değiller müdürle konuştum seni kovacaklar diyor müdürler de ben konuştum dün sıkıntı yok çalışıyorsan çalış diyor ne yapmalıyım?
2 ay
Ayak takımının bolca olduğu bir yerde çalışıyorsun delikanlı itin köpeği lakırtılarını ciddiye alma sadece işini efendice yap temiz yap düzenli yap gerisine bakma Ayrıca o işte de çok uzun soluklu kalma uzun süre yapılacak iş değildir insanla uğraşmak zordur kendine Düzenli bir meslek edin garsonluk bir meslek değil
Kafam karıştı abi dün garsonlar diyorki müdürle konuştuk seni gönderecekler işten diyor müdürle ben konuştum akşam çalışıyorsan çalış diyor kime güvencem
Ciddiye alma delikanlı boş boş konuşur insanlar Dediğim gibi sen işini temiz yap düzenini yap gayret et Gerisini ciddiye alma bu şekilde konuşana da sen müdür müsün lan dalyaprak sen kimsin diye cevabını ver devam et yoluna
ya da çıkayım abi direk başka iş bakayım
30 bin maaş alıyorum öğlen 2 gece 11 e kadar
Günde 11 saat haftada 6 gün mü çalışıyorsun Sigortan var mı günlük mü alıyorsun
9 saat abi sigorta yok yapıcaklardı haftada bir gün izin
Aylık alıyorum bahşiş günlük 100 lira
Sigortayı ihmal etme delikanlı sigortasız çalışma sigortanın yapsınlar Babanın hayrına çalışmıyorsun hemen söyle yapsınlar yapmazlarsa şikayet et
Garson bana diyorki sen başka yerde çalışamazsın kül bile toplayamazsın seni kim ne yapsın diyor
Sen daha fazlasını yapıyorsun Madem daha fazlasını yapma becerdin var madem neden burada garson olarak çalışmaya devam ediyorsun Üstelik benden daha fazla süredir diyemedin mi o ite
Beğenmiyorlar ben komiyim her işi yaptırıyorlar toletleri bile temizletiyorlar
Kendini ezdirme delikanlı başka bir iş bak kendini ezdirme bu hayatta kimseye köpek muamelesi yapma ama kimsenin de sana köpek muamelesi yapmasına izin verme hayattaki bakış açın bu olsun delikanlı
Başka ne iş yapabilirim abi
Şoförlük falan mantıklı mı 10 aylık ehliyetim var 2 ay sonra şoförlük kargoculuk yapabilirmişim
Iş bulabilirsen yap
Restoran ortamı zorlayıcı olabiliyor, ilk işlerde böyle kafa karışıklıkları çok normal 😊
Garsonlar seni sevmiyor olabilir ama önemli olan müdürün söyledikleri. Müdür “çalışıyorsan çalış” diyorsa şimdilik güvendesin 👍
İşini iyi yapmaya odaklan, hata yaparsan sor ve düzelt, dedikodulara çok takılma 💪
Biraz zaman geçsin ortam sana da alışır 🌿
Cevap
0Cevap
Bir şey yapma kale alma milleti
Ben anlamadım durumu
Yazdım herşeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?