Babam beni dövdü polise gidersen öldürürüm dedi. Napıcağım?

Her gün küfür hakaret eden anne babam var onlardan midem bulanıyor. Babam iğrenç hep konuşur ben hiçbir şey yapmadığım halde her gün şerefsiz der namusuna iftiara atar sanki kendisi kızmış gibi yarışıyor benimle. Dün garsonluk çay servisi işi buldum Antalya'da okuduğum şehir. Geceyr kadar evde yoklardı kaç kere aradım ulaşılmadı babam 10da geldi söyleifm bi şey demedi valizim hazır bilet aldım Ankara 'dan Antalya'ya gidicem. Bir saat sonra annem geldi babama senin hbaein var mı dedi sonra beni yanlarına çağırdılar bana aylıkbin lira bile vermeyen babam sen aç mısın açıkta mısın dedi niye gidiyon defi brn de beni zaten istemiyosunux her gün küfür hakaret ediyosunux dedim ne zaman küfretmişix diyerek 100 kilo tiksinç boğa beni dövmeye başladı dövdü dövdü annem de kurtwrmadı Allah'a o kadar çok yalvardım ki sonra bıraktı biraz daha konuştu tuvalete gittim telefonumu da aldım telfonumu saklamasınlar diye ve annem tuvaketin kapısına ayağını sokup zorla içeri girdi telfonumu almak için ta tuvalartin olduğu yere kadar zorladı beni sonra ordan manyak adam gedli arkadna beni tuvaletin yerinde vura vura dövdü. Çalışmak yok dedi telefonumu aldı o kadar çok korktum ki 100 kilo herif ve tiksinç bi tipe sahip gece boyu ağlamakatan başka bi şey yapmadım ilk saatler kendimi lavaboya kitledim orada hep titredim kendime su döktüm

Güncellemeler
+1 yıl
Başta susup izin verip sonra niye döver ve garsonluk için dövülür mü?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden ya
Babam beni dövdü polise gidersen öldürürüm dedi. Napıcağım?