Çok geçmiş olsun. Ben böyle durumların olabilmesine bile anlam veremiyorum. Ailenizi suçlamak gibi niyetim yok, ama sizin bir korumaya intiyacınız olduğu kesin. Bence Kades uygulamasından devlet desteği almanız gerekir. Tabi bu ailenizin hiç hoşuna gitmeyecektir belki ama hiçbir şey yapmazsanız, ileride muhakkak tekrarlanacaktır
Elleri kırılsın! Çok üzüldüm ya şimdi nasılsın daha iyi misin?
Üniversiteni ailenden uzak bir yerde oku acilen o evden uzaklaşman gerekiyor. Benim de arkadaşım şiddet görüyordu o da aile evinden uzaklasmak icin başka bir şehre okumaya gitti
Cevap
13Cevap
benim ailemde böyle beni iyi dinle üniversite kazan 2 yıllıkta olsa 200 puana bölümler var ayrı şehire gir hatya antalyaya akdenize gel bende oraya gidicem seneye belki beraber kalabiliriz ev tutup
Tmbu sene kazanırsam gidekk
Vay adı hayvan kalıbına tükürdüğümun şerefsizi çapsız ezik
Bak abim normalde genç evliliğe hep karsiyim
Ama senin acilen evlenmen lazim o adam piskopat ama iyi olduğunu düşündüğün biriolsun istersen baba sevgini onla yasa bu adam sana nefes aldırmaz
Yani biri var ama evlenirsek bu yaşta oda beni döverse ne yaparım ben üniversite okicam
Dediklerimi dinle
Kimseye babanın sana yaptığını söyleme cesaret alırlar
Cunki baban olacam deve seni dövüyorsa bu başkasına cesaret verir ama evlenirsen şayet kesinlikle salma kendini hırs yap en iyi yere gelmeye calis
Yuhh var mı kaldimj boyle şerefsiz baba? Allah yardımcin olsun varsa yapabileceğimiz birsey. lutfen şöyle
Nasıl bu kadar gaddar olabiliyor. Neden şikayet etmiyorsun.
Dışarı çıkmak istedim ısrar etim dövdü
Korkuyorum diye
hecmis olsu üzücü bir durum yani insan çocuğuna bunu yapmaz ya ama işte türkiye adaleti bulmak cok zor
zaten sorunlu bi tip olduğun kollardaki façalardan belli.
He dayak yedim ilk kez babamdan ondan yaptım facayi normalde yapmam
He benim suçum zaten
Ne yaptın da dövdü ki boş yere niye dövsum onun da bir sebebi vardır
Ne sebeple olursa olsun dövmeli mi sence?
Ben konuyu öğrenmeye çalışıyorumdum bende dayağa karşıyım
Niye dövmüş se ona göre tavsiye vericektim çünkü benim babam da beni dövüyor
Belki dövmez ben bu adamı parcalicam
Ne yapicam sadece dışarıda gezmek istedim izin vermedi biraz sert konuştum dövdü
Taktik yapabilirsin babanı güldürup eğlendirirsen neşeli olursa o zaman sana izin verebilir insanlari takip et nasıl konuşuyorlar nasıl istedikleri şeyi elde ediyolar örnek al sende yap.
Kübra sana şunu soylicem sen özelsin sen Allah'ın ruhunu taşıyorsun bunu kullanmalısın Allah'a dua et anlamını bilmedigin dualar değil..
Allah'tan Türkçe ne istiyorsan söyle mesela saygı mı görmek istiyorsun işte ya rabbi herkes bana saygı göstersin diye dua edebilirsin seninle alay edenlerin sana nasıl istese de istemese de saygıli davrandıklarını goruceksin.
Geçmiş olsun. Niye böyle yaptı
Senin baban nasıl bir kardeşim böyle
benide dövdü hep
Eli kırılsın böyle anne babanın 😠
Kıyamam sana ya keşke elimizden bişey gelse
Ver konumu geberteyim o adamı
Babanı kırbaçlarım
Ciddi misin
Çok üzücü. Yobaz bir ailen var.
Şikayet edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?