Babam çok kötü bir insan beni çok dövdü ve en sonuncusunda çok kötü dövdü kendimi öldürücem?

Herkeze selamlar ben 18 yaşındayım ve benim babam bana hi çsaygı göstermiyor 3 kardeşiz 2 ablam var biri 2 diğeri 4 yaş büyük büyük olan evlendi ve 2 cocugu var
neyse babam çok agresif biri istemediği birşey olduğu zaman hemen deliye döner ve saldırır beni çok dövdü,14 yaşında iken sırtımda demir sandalyenin paçaklarını kırdı büyük çekiçle dövdü, hortumla dövdü ve kendisi kalıplı iri yarı yani beni çok dövdü onun yüzünden şuanda burnumun damarları çatlak ve ameliyat olmam lazım bazen ansızın kanıyor burnum her neyse.
şuanda üniversiteye hazırlanıyorum ama kendi dükkanımız var beni orada çalıştırıyor durumumuz pek iyi değil, babaannemgilin bahcesinde agaçlar onlar kesilecek bu hafta sonu pazar günü ben ödevlerim var baba onları yapıcam diyorum izin vermiyor ve beni çok kötü dövdü şuanda sırtım kalçalarım bacaklarım diz kapaklarım mosmor kalın sert bir sopayla beni dövdü canım yanıyor diye bağırdım ağladım ama hiç dinlemedi beni seni öldürücem dedi
baba ben senin oğlunum dedim
beni hiç dinlemedi aralıksız dövdü 10 dakika bana bu işkenceyi yaptı yere yattım kaldım sadece bağıra biliyordum ama dağ başındaydık kimse bizi duymuyordu
ve ben göletin başına gidicem dedim beni dinlemedi
gel buraya dedi gittim eğil l*n yere dedi eğildim
sen benim köpeğimsin dedi öl dersem ölüceksin yaşa dersem yaşıcaksın eğer bana birdaha karşı gelirsen kafanı koparırım dedi kafama sağlam bir yumruk geçirdi ve o sıra gözlerim karardı gökyüzünü simsiyah oldu 5-6 saniye sonra kendime geldim ve olay kapanmıştı çok korkuyorum bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum ama her gün ölmek istiyorum dua ediyorum canımın alınması içi ne yapmalıyım bana biri çare bulsun
Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum can alınmayla olmaz ama ben çok kötü durumdayım
Güncellemeler
+1 yıl
hiç unutmam bizim bir köpeğimiz var dükkanda bağlı duruyor ve ona yemek vermeye gitmemi söyledi bir pazar günü kahvaltıdan önce bende tamam baba dedim çaylar hazır geç kalma dedi tamam baba dedim
gittim dükkana köpek pasajda baglı dükkan orda başka iş yeri sahipleride var yemeğini verdim tam çıkıcaktım komşu esnaf oğlum şunun pisliğini temizle öyle git kokuyor dedi temizledim eve gittim.
eve gittim geç geldim diye dövdü yalvarırım yardım edin bana
Babam çok kötü bir insan beni çok dövdü ve en sonuncusunda çok kötü dövdü kendimi öldürücem?